ايتنا - یک روزنامه ژاپنی نوشته است که متنی به زبان چینی در جریان حمله دیده شده است، اما چین دست داشتن در این حمله را رد کرده است.
حمله سایبری به بزرگترین تولیدکننده تسلیحات ژاپن
29 شهريور 1390 ساعت 18:36
ايتنا - یک روزنامه ژاپنی نوشته است که متنی به زبان چینی در جریان حمله دیده شده است، اما چین دست داشتن در این حمله را رد کرده است.
بزرگترین تولیدکننده تسلیحات در ژاپن تأیید کرد که مورد یک حمله سایبری قرار گرفته که هدف آن اطلاعات مربوط به موشکها، زیردریاییها و نیروگاههای اتمی بوده است.
به گزارش ايتنا از بيبيسي مسئولان شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی اعلام کردند که ماه گذشته میلادی در بیش از ۸۰ سرور و کامپیوتر این شرکت ویروسهایی یافت شده است.
دولت ژاپن میگوید که موردی از درز کردن اطلاعات حساس در جریان این حملات آشکار نشده است، با این حال وزارت دفاع این کشور از شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی خواست که تحقیقات کاملی انجام دهد.
مسئولان دولتی از اینکه از طریق رسانههای محلی از ماجرای حمله سایبری مطلع شدهاند، خشمگین هستند.
یوسو ایچی کاوا، وزیر دفاع ژاپن روز سهشنبه در یک کنفرانس خبری گفت که حملات سایبری در دست یافتن به اطلاعات مهم موفق نبوده است، اما شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی باید نظام کنترل اطلاعات خود را بازبینی کند.
آقای ایچی کاوا گفت: وزارت دفاع، موضوع را تحت نظر خواهد داشت و در صورت لزوم در این مورد تحقیق خواهد کرد.
همه پیمانکاران دولتی در ژاپن موظف هستند که هر گونه به خطر افتادن اطلاعات حساس یا محرمانه را فورا به دولت اطلاع دهند.
خبرگزاری رویترز پیشتر گزارش کرده بود که یک سخنگوی وزارت دفاع ژاپن گفته است: دولت باید تصمیم بگیرد که اطلاعات مهم است یا نه و این امر به عهده شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی نیست. آنها میبایست موضوع را گزارش میکردند.
شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی میگوید که حمله سایبری اخیر، که به نظر میرسد نخستین مورد از چنین حملاتی علیه صنایع دفاعی ژاپن باشد، از خارج از شبکه کامپیوتری شرکت انجام شده است.
این حمله از نوع حملات موسوم به «ماهیگیری با نیزه» توصیف شده است که در آن هکرها پیامهایی را مشخصا برای افراد میفرستند تا آنها را به بازدید از صفحات اینترنتی جعلی ترغیب کنند و از این طریق رمزهای عبور آنها را به دست آورند.
دولت ژاپن و شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی نگفتهاند که مسئول این حملات ممکن است چه کسانی باشند.
یک روزنامه ژاپنی نوشته است که متنی به زبان چینی در جریان حمله دیده شده است، اما چین دست داشتن در این حمله را رد کرده است.
هونگ لی، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در این مورد گفت: «چین یکی از قربانیان اصلی حملات هکرهاست... انتقاد از چین به عنوان عامل حملات هکری بیاساس است و کمکی به همکاری های بین المللی برای امنیت اینترنت نمیکند.»
کد مطلب: 19638
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/19638/حمله-سایبری-بزرگ-ترین-تولیدکننده-تسلیحات-ژاپن