۰
plusresetminus
سه شنبه ۳ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۰۵
پرويز رحمتي

همکاری و همراهی، روحیه غالب در نظام صنفی رایانه‌ای است

ايتنا - رييس سازامن نظام صنفي: روش و منشی که همه دوستان در طیف‌های مختلف انتخاباتی چه اتحاد ۱۵، چه پیشنهاد ۲۰ و چه کاندیداهای منفردی که در انتخابات اخیر حضور داشتند، در پیش گرفتند، جای تقدیر، تشکر و قدردانی دارد.


مراسم تودیع و معارفه اعضای هیئت مدیره دور دوم و سوم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران  در محل دبیرخانه سازمان برگزار شد.

به گزارش ایتنا در این مراسم، پرویز رحمتی، رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گفت: در دوره دوم با مجموعه فراز و نشیب‌هایی روبرو بودیم و با این واقعیت برخورد کردیم که سازمان مردم نهاد تفاوت‌های بسیاری با برخی بنگاه‌های اقتصادی دارد. در کلیات، این تفاوت‌ها بر همه آشکار و مشهود است اما تا زمانی که در جریان عمل قرار نگیریم نمی‌توانیم وجوه افتراق و بعضا مشکلات را به راحتی مشخص نماییم.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که در ارتباط با تحقق اهداف در این دوره سه سال گذشته با آن مواجه بودیم، علیرغم عزم جزم، علاقه‌مندی و انرژی که همه دوستان هیئت مدیره دور دوم گذاشتند، این واقعیت بود که ما استراتژی تعامل هم‌افزا با دولت را داشتیم، در برخی از بخش‌های حاکمیت با استقبال مواجه می‌شدیم و عکس‌العمل کاملا مثبتی را می‌دیدیم، در بخش‌هایی بینابین و بعضا بی‌تفاوت بودند و در بخش‌هایی هم با نوعی به اصطلاح بی‌توجهی آشکار و در برخی موارد عامدانه مواجه می‌شدیم. بنابراین مسیر، مسیر همواری نبود ولی خوشبختانه با مجموعه فعالیت‌هایی که دوستان هیئت مدیره در دور دوم انجام دادند بیلان کار از نظر تعامل با دولت وجوه مثبتش نسبت به نارسایی‌ها و تنگناهایی که داشتیم و داریم، غالب بود.

رحمتی اظهار داشت: نکته دومی که در رابطه با اهداف و استراتژی مطرح بود و هست این است که ما در جایی با تضاد منافع بین گروه‌های مختلف مواجه بودیم. به هر حال ممکن است در مواردی بین منافع تولید کننده و وارد کننده تقابل‌هایی بروز پیدا کند، فرق نمی‌کند که در کدام حوزه چه نرم‌افزار یا سخت‌افزار یا شبکه باشد. ماهیت فعالیت‌ها گاه جهت را به سمتی می‌برد که تضاد منافع مطرح می‌شود. این تضاد به لحاظ حرمتی که دوستان در طیف‌های مختلف داشتند، عمدتا بسیار بارز و آشکار نبود ولی تاثیر خود را به شکلی در فرایند اجرای کار یا تصمیم‌گیری‌های مختلف باقی می‌گذاشت.

وی با اشاره به محدودیت های جدی منابع مالی و انسانی سازمان گفت: واقعیت قضیه این است اگر شما تا حدودی محدودیت منابع مالی نداشته باشید، راهی برای کاهش محدودیت منابع انسانی پیدا می‌کنید. حضور تعداد قابل توجهی از مدیران و اعضاي فعال در کمیسیون‌ها نشان‌دهنده این بود که روحیه همکاری و همراهی، روحیه غالب در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای است و ۱۲ یا ۱۳ کمیسیونی که به درجات مختلف حضور داشتند و یا میانگین حضور حداقل حدود ۱۵۰ نفر در این کمیسیون‌ها که به عنوان اعضای فعال در رفت و آمد و تعامل بودند، نشان دهنده این است که صنف علاقه‌مندی به حضور در خانه خود دارد و احساس و عکس‌العمل مثبتی از خود نشان داده است. ولی با توجه به همه این صحبت‌ها چه در ارتباط با ساختار کمیسیون‌ها و چه در ارتباط با ساختار دبیرخانه‌ای، با مشکلاتی روبرو بودیم که بخش قابل توجهی از آن تحت تاثیر محدودیت منابع بود. واقعیت قضیه این است که تا یک جایی می‌توان انتظار داشت که افراد در راستای انگیزه‌های صنفی و تعهدی که نسبت به سازمان مردم‌نهاد خود دارند وقت و انرژی بگذارند، اما از یک جایی به بعد ممکن است این توقع عملی نبوده و تحقق آن امکان‌پذیر نباشد.

وی ادامه داد: در هر صورت دوره سه ساله گذشته با فراز و نشیب‌های زیادی سپری شد و هم اکنون در شرایطی هستیم که هیئت مدیره جدید انتخاب شده و دوستانی که در هیئت مدیره قبل بودند صرف­ نظر از اینکه چه گرایش فکری و چه سلیقه فکری داشته باشند در جریان برگزاری انتخابات با حضور فعال خود و با نگاه‌های متفاوت و بعضا منتقدانه نسبت به رفتارهای جاری سازمان در وهله اول فضای شاداب و درخور توجه انتخاباتی را ایجاد کردند و در وهله دوم این پیام را به جریان غالب هیئت مدیره دوره دوم منتقل کردند که ما در واقع حامل برخی دیدگاه‌ها و نقطه نظرات انتقادی هستیم. بی‌تعارف باید بگویم که این موضوع برای یک سازمان مردم نهاد مایه افتخار است که تمام تلاش خود را بنماید که آرا، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات مختلف پای میز مذاکره به دنبال راه حل باشند. بنابراین روش و منشی که همه دوستان در طیف‌های مختلف انتخاباتی چه اتحاد ۱۵، چه پیشنهاد ۲۰ و چه کاندیداهای منفردی که در انتخابات اخیر حضور داشتند، در پیش گرفتند، جای تقدیر، تشکر و قدردانی دارد و من به سهم خودم به عنوان رییس سازمان از همه کسانی که حضور فعال داشتند، عملکرد سازمان را نقد کردند و یا به دفاع از عملکرد جاری سازمان پرداختند و زمینه را برای ارائه طرح نو و ایجاد ارزش‌های جدید فراهم کردند، تشکر می‌کنم.

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گفت: تصور می‌کنم من‌حیث‌المجموع، سازمان به لحاظ نهادینه کردن رفتارهای مبتنی بر احترام متقابل، رفتارهای مبتنی بر پذیرش فضای نقد، بلندمدت‌نگری به جای کوتاه‌مدت‌نگری و منافع خرد و ناچیز را فدای اهداف متعالی بلندمدت کردن و بسیاری از باید و نبایدهای دیگری که در درون خود نهادینه کرده بود، توفیقات مشخصی داشت و حامل پیام‌های مشخصی بود.

وی ضمن تشکر و قدردانی از اعضای هیئت مدیره دور دوم، از ایشان خواست در هر سطحی که امکان‌پذیر است، حضور فعال در کمیسیون‌های سازمان داشته باشند.

رحمتی گفت: به نیروهای تازه‌نفس هیئت مدیره دور سوم خیر مقدم عرض می‌کنم و خوشحالم که با توجه به شرایط نه چندان مطلوب اقتصادی حوزه فناوری اطلاعات، اهمیت حضور در جایگاه هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران آنها را بر آن داشت که عزمشان را جزم کنند و در این عرصه حضور یابند.
وی ابراز امیدواری نمود که منش و روش هیئت مدیره دور سوم هم استفاده از همه ظرفیت‌های سازمان مردم‌نهاد باشد.

رییس سازمان با بیان این که واقعیت‌ها مبین این مسئله است که هیچگاه نه در یک بنگاه اقتصادی و نه در یک سازمان مردم‌نهاد رضایت صد درصدی وجود ندارد، گفت: اما می‌توان رضایت اکثریت را داشت و باید وظیفه خود بدانیم که رضایت اکثریت را جلب کنیم. امیدوارم هیئت مدیره دور سوم با عزم و انرژی بیشتر و با ظرفیت و توانمندی به مراتب بالاتر با استفاده از تجارب ناشی از برخی عملکردهای ناموفق دور دوم و چرایی آن و پربارکردن عملکردهای مثبت دوره دوم بتواند این مسیر را در دوره سه ساله به خوبی طی کند.

در ادامه مراسم از اعضای هیئت مدیره دوره دوم با اهداي لوح تقدیر، تشکر و قدردانی به عمل آمد.
 

کد مطلب: 20090
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ