ايتنا - شاید این سئوال بوجود آید که چگونه با یک پردازنده اتم که توان پردازشی بالایی ندارد میتوان به راحتی فیلمهای Full HD را دید.
ASUS 1215
نت بوکی واقعی!!!
سايت خبری ايتنا , 7 آبان 1390 ساعت 12:07
ايتنا - شاید این سئوال بوجود آید که چگونه با یک پردازنده اتم که توان پردازشی بالایی ندارد میتوان به راحتی فیلمهای Full HD را دید.
نتبوک یا نوتبوکهای کوچک، وسایلی است که عمر زیادی از به وجود آمدن ان نمی گذرد.
یکی از اهداف به وجود آمدن چنین دستگاههایی هزینه تولید کم و در عین حال کارایی مناسب میباشد. اما نسل اولیه این دستگاهها از محدودیتهایی مانند عدم پشتیبانی از نرمافزارهای متنوع، سختافزارهای محدود و همچنین عدم پشتیبانی از پخش تصاویر بسیار با کیفیت بهره میبرد.
شاید یکی از خواستههای کاربران تماشای فیلمهای Full HD به راحتی و به دور هر دغدغهای و در هر مکانی باشد.
شاید کاربران دیگر حوصله دستگاههای پخشکننده بزرگ و کامپیوتر را نداشته باشند و میخواهند همه جا فیلمها و تصاویر خود را همراه داشته باشند.
خوب بهترین راه حل استفاده از دستگاهی است که توانایی این پردازش را داشته باشد و وزن کمی نیز داشته باشد.
بهترین راه کار برای حل این مشکل استفاده از دستگاهی مانند ۱۲۱۵N است. شاید باور نکنید ولی نتبوک ۱۲۱۵N به راحتی میتواند با استفاده از نرمافزارهایی که از فناوری Pure Video پشتیبانی میکند، این فیلمها را با استفاده از پردازنده اتم پردازش و تماشا کرد.
شاید این سئوال بوجود آید که چگونه با یک پردازنده اتم که توان پردازشی بالایی ندارد میتوان به راحتی فیلمهای Full HD را دید. در نت بوک ۱۲۱۵N از پلتفرم اختصاصی ION شرکت nvidia استفاده شده است.
در این پلتفرم از یک پردازنده گرافیکی مناسب استفاده شده است که وظیفه پردازش تصاویر ویدیویی را بر عهده پردازنده نمیگذارد و این موضوع باعث میشود بدون هیچ گونه مشکلی بتوان از آن استفاده کرد.
برای انتقال بهتر و بدون مشکل یک علاوه بر پورت D-Sub، یک پورت HDMI در نظر گرفته است تا شما تصاویر Full HD را به راحتی در تلویزیون نگاه کرد. البته ایسوس برای افزایش راندمان از یک پردازنده دو هستهای مدل D۵۲۵ با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز در کنار یک گیگابایت حافظه (قابل افزایش تا ۴ گیگابایت) استفاده کرده است که این موضوع کم بسزایی به کار کرد بهتر دستگاه می کند.
صفحه نمایش ۱۲.۱ اینچی این محصول مجهز به نور پس زمینه LED است که این موضوع علاوه بر افزایش روشنایی و کنتراست باعث کاهش توان مصرفی میشود. علاوه بر این وجود فناوری Nvidia Optimus باعث می شود در زمانی که به پردازش سنگینی نیاز ندارید، سیستم روی پردازنده گرافیکی مجتمع سوییچ میکند تا توان مصرفی کاهش یابد.
به تمام این موارد رابط بلوتوث نسخه سه و کارت شبکه بی سیم با قابلیت پشتیبانی از فناوری ۸۰۲.۱۱n با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز اشاره کرد.
کد مطلب: 20119
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/20119/نت-بوکی-واقعی