کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی

با ایجاد فیس‌بوک، یوتیوب و توییتر، انقلاب در تبادل اطلاعات به وقوع پیوسته است

سايت خبری ايتنا , 19 آذر 1390 ساعت 17:59

ایتنا - شهریاری: بايد هوشمندانه‌تر با مقوله فناوري اطلاعات و ارتباطات برخورد كنيم.




با وجود سونامي اطلاعات در عصر حاضر و توسعه شبكه‌هاي اجتماعي بايد هوشمندانه‌تر با مقوله فناوري اطلاعات و ارتباطات برخورد كنيم.

به گزارش ایتنا از دبيرخانه شوراي عالي اطلاع‌رساني، حميد شهرياري، دبير شوراي عالي اطلاع‌رساني در مراسم افتتاحيه هفدهمين نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) كه صبح روز ۱۹ آذر در محل سالن اجتماعات نمايشگاه بين‌المللي برگزار شد، با اشاره به گذشت ۲۰ سال از پيدايش اينترنت، سونامي اطلاعات در عصر حاضر را با وجود اتصال ۳۵ درصد مردم جهان به اينترنت، مهم‌ترين بحث در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات دانست و گفت: با ايجاد فيس‌بوك در سال ۲۰۰۴، يوتيوب در سال ۲۰۰۵ و توييتر در سال ۲۰۰۶ يك انقلاب و دگرگوني در تبادل اطلاعات به وقوع پيوسته است.

وي ادامه داد: اكنون در يوتيوب ۴ هزار بازديد كننده انحصاري وجود دارد و هر دقيقه ۳۵ ساعت ويدئو در آن آپلوت مي‌شود؛ ۱۲ ميليون كاربر در هر دقيقه از فيس‌بوك بازديد مي‌كنند؛ اين آمارها نشان مي‌دهد، امكان چنين توليدي را تنها شبكه‌هاي اجتماعي مقدور كرده است.

شهرياري با اشاره به درآمدهاي كلان شركت‌هاي خصوصي كه جزو ۱۰ شركت سرمايه‌گذار برتر محسوب مي‌شوند، بيان داشت: اين مسئله همواره قابل بررسي است كه چرا با وجود اين تحولات، همواره ما در معرض آسيب‌ها و همچنين فرصت‌ها در اين حوزه هستيم.

دبير شوراي عالي اطلاع‌رساني، با تاكيد بر اين نكته كه در كشور سرمايه‌گذاري در حوزه فناوري اطلاعات بصورت جدي رخ نداده و جزو اولويت‌ها محسوب نشده است، اظهار داشت: يكي از بهترين سرمايه‌گذاري‌ها در حوزه فناوري اطلاعات و ايجاد فرصت‌هاي شغلي وجود دارد و اگر توجه خاصي به آن نشود، در مسابقه با غرب چندان موفق نخواهيم بود.

وي افزود: در دنياي سياست و حاكميت امروزه شبكه‌هاي اجتماعي نقش مهمي را بازي مي‌كنند. براي نمونه شركت گوگل به نوعي ذهن‌خواني پيشرفته‌اي را با دنبال كردن الگو‌هاي زندگي و انواع سبك‌هاي زندگي مردم سراسر جهان و البته ايران دنبال مي‌كند.
امروزه بايد هوشمندانه‌تر با فناوري اطلاعات مواجه شويم و اين هوشمندي در قانون برنامه پنجم و ماده ۲۱۱ و ۴۹ رعايت شده است و تنها در اجراي انها با رعايت امور شرعي، ملي و فرهنگي و همچنين سرمايه‌گذاري بايد مصمم باشيم و اطمينان دارم اين سرمايه‌گذاري ظرف ۵ سال اينده باز خواهد گشت.

شهرياري در پايان تصريح كرد: پهناي باند اينترنت را بدون ملاحظات فرهنگي، ديني و ملي نمي‌توان گسترش داد و بايد اينترنت پاك در مسير آن جريان يابد.
 


کد مطلب: 20414

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/20414/ایجاد-فیس-بوک-یوتیوب-توییتر-انقلاب-تبادل-اطلاعات-وقوع-پیوسته

ايتنا
  https://www.itna.ir