ايتنا - به گفته معاون رگولاتوري: منطقیتر این است که اپراتور با علم به اینکه این موضوع حریم خصوصی است، برای ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان خود را خراب نکند.
درز اطلاعات مشتركين اپراتورها تاييد شد:
رگولاتوري: اطلاعات مشتركين درز كرده ، گفتيم «منافذ» را ببندند
خبرگزاری فارس , 14 دی 1390 ساعت 13:03
ايتنا - به گفته معاون رگولاتوري: منطقیتر این است که اپراتور با علم به اینکه این موضوع حریم خصوصی است، برای ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان خود را خراب نکند.
معاون رگولاتوری گفت: از مسیرهای غیررسمی اطلاعاتی شامل شماره تلفن همراه و چند رقم کدپستی خارج شده که برخی از این اطلاعات با نام و جنسیت مشترک همراه بوده است.
به گزارش ايتنا حسن رضوانی در گفتوگو با فارس در خصوص نتایج بررسی موضوع فروش احتمالی بانک اطلاعات مشترکان تلفن همراه از سوی اپراتورها، اظهار داشت: قضیه به معنی فروش نبوده ممکن است بخشی از اطلاعات از کانالهای غیررسمی بیرون رفته باشد.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: گفتهام که این کانالها را اصلاح کنند و اطلاعات مشترکان را به نحوی بهروز کنند که این مسئله حل شود.
وی تصریح کرد: شاید موارد امنیتی را رعایت نکردهاند که به آنها تذکر داده شده تا اصلاح کنند.
وی ادامه داد: خودشان نیز پذیرفتهاند به گونهای عمل میکنند که نشت این اطلاعات به بیرون به حداقل یا صفر برسد.
خبرنگار فارس پرسید: به این ترتیب یعنی نرمافزاری که نمایش داده شد و در آن جنسیت، نام و تاریخ تولد دارنده سیمکارت مشخص بود، درست بوده اما این اطلاعات را اپراتورها به صورت رسمی نفروختهاند؟
رضوانی در پاسخ به این سؤال گفت: منطقیتر این است که اپراتور با علم به اینکه این موضوع حریم خصوصی است، برای ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان خود را خراب نکند.
وی گفت: احتمالاً اطلاعات از کانالهای غیررسمی(غیر از مخابرات) خارج شده است.
معاون رگولاتوری افزود: قضیه به آن شدت نیز نبوده است.
وی گفت: اگر هم اطلاعات خارج شده، کامل نبوده است؛ اما این موضوع را رد نمیکند؛ ممکن است اطلاعات جنسیتی نیز وجود داشته، اما اطلاعات جنسیتی تمام مشترکان نبوده است.
رضوانی تصریح کرد: بلکه اطلاعات ناقصی از مسیرهایی که اپراتورها مراقبت نکردند، خارج شده که با تذکراتی که به اپراتورها داده شد، از این پس مراقب این موضوع هستند.
رضوانی در پاسخ به این سوال که آیا این اطلاعات در مورد همراه اول و ایرانسل است، پاسخ مثبت داد.
خبرنگار فارس پرسید: آیا اطلاعاتی که از مشترکان نمایش داده شد، اطلاعات تمامی مشترکان اپراتورها بوده است یا یک باکس از مجموع اطلاعات بوده است؟
رضوانی گفت: اطلاعات تمام مشترکان نبوده است.
وی ادامه داد: از اینکه موضوع فروختن بوده، هنوز اطمینان نداریم، اما یک اطلاعات خارج شده که بعضی از آن نیز اصلاً اطلاعات کاملی نبوده که معنی حریم خصوصی پیدا کند.
معاون رگولاتوری گفت: این اطلاعات شامل اطلاعات منطقهای، یکسری کد پستی و یکسری شماره موبایل بوده است و تفسیر اینکه آیا حریم خصوصی بوده است یا نه باید بررسی شود، زیرا آدرس پستی کاملی نبوده است.
خبرنگار فارس پرسید: نام صاحب خط نیز بوده است؟
رضوانی گفت: نام نبوده، شماره و کدپستی بوده است.
خبرنگار فارس پرسید: آیا شماره و کدپستی کامل بوده است؟
رضوانی اظهار داشت: کامل که بگوییم تمام شمارهها، دارای کدپستی بوده است، خیر.
وی گفت: اطلاعات منطقهای جسته و گریخته بوده است.
خبرنگار فارس پرسید: گفتید که به اپراتورها گفتهاید که موارد امنیتی را بیشتر رعایت کنند و اطلاعات مشترکان را به روز کنند، یک مشترک که نمیتواند نام یا شماره یا کدپستی خود را عوض کند.
رضوانی در این خصوص اظهار داشت: حالا باید دید که آیا این موارد نقض حریم شخصی بوده است یا خیر.
وی تصریح کرد: در گذشته در دفترچههای ۱۱۸، نام، شماره تلفن و محدوده آدرس مشترک درج میشد و همه هم این دفترچهها را داشتند و خرید و فروش هم میشد و کسی نمیگفت که این دفترچه حریم خصوصی است.
رضوانی تصریح کرد: هماکنون این موضوع در دنیا هم مرسوم است؛ این اطلاعات، برای تبلیغات به کار میرود و اگر منطقهای اطلاعرسانی شود نمیدانم حریم خصوصی میشود یا خیر.
وی گفت: از نظر قانونی این روال در گذشته بوده است و با کدپستی میتوان شماره را پیدا کرد.
وی گفت: این اطلاعات، کامل یا آدرس کامل نبوده است؛ اطلاعاتی بوده که از داخل آن میشده منطقه آدرس را پیدا کرد و از روی چند رقم نخست کدپستی، شماره موبایلهای آن منطقه را پیدا میکردند.
کد مطلب: 20663
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/20663/رگولاتوري-اطلاعات-مشتركين-درز-كرده-گفتيم-منافذ-ببندند