ايتنا - سياهكلي: اینترنتهای کشورهای پیشرفته نیز فقط اینترنت صرف جهانی نیست.
معاون صداوسيما:
اینترنت گران است؛ مجبوریم پهنای باند کم بدهیم تا به همه برسد
خبرگزاری فارس , 14 دی 1390 ساعت 17:26
ايتنا - سياهكلي: اینترنتهای کشورهای پیشرفته نیز فقط اینترنت صرف جهانی نیست.
معاون رسانه مجازی صدا و سیما گفت: کشور تمام نیازش را بر پهنه اینترنت بینالمللی تعریف کرده به این دلیل اینترنت گران است و مجبوریم پهنای باند کم بدهیم تا به همه برسد.
به گزارش ايتنا از فارس، لطفالله سیاهکلی شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران، سوئیچ داخل شبکهای، دامینهای دات آیآر را فراهم کرده اما خارج از دامینهای داتآیآر مجبور به ارتباط با خارج از کشور هستیم.
معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما، افزود: رفتن به خارج از کشور به معنی این است که باید به ازای نیاز از آن طرف دنیا، پهنای باند دریافت کنیم.
سیاهکلی گفت: به این ترتیب دریافت تصویر، حداقل به ۱.۸ تا ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند نیاز دارد.
۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند جهانی، ماهانه ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد
وی ادامه داد: ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند جهانی، ماهیانه معادل ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان قیمت دارد و همه جای دنیا به این صورت است.
معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما اظهار داشت: بنابراین به صرفه نیست که یک خانواده برای دریافت ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند، ماهیانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان هزینه کند.
وی تاکید کرد: بنابراین باید سیستم به گونهای تعریف شود که نیازمندیهای داخل از داخل، جواب داده شود و نیازمندیهای خارج از پهنه بینالمللی تامین شود.
معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما گفت: اما ما تمام نیازهایمان را بر پهنه اینترنت بینالمللی تعریف کردهایم، به همین دلیل اینترنت ما گران است و به صرفه نیست؛ به این دلیل مجبوریم پهنای باند کم بدهیم تا به همه برسد.
اینترنتهای کشورهای پیشرفته نیز اینترنت صرف جهانی نیست
سیاهکلی گفت: اینطور نیست که همه دنیا به پهنا باند جهانی متکی باشد؛ برای مثال در کشورهایی مثل آلمان، چین، فرانسه و ژاپن، وقتی ۲۰ مگابیت اینترنت داده میشود، قطعا اینترنت بینالمللی نیست، بلکه ترکیب مجموعهای از چند سرویس است.
بیش از ۹۰ درصد گردش اطلاعات ایران در اینترنت بینالمللی است
وی همچنین گفت: گردش اطلاعات در داخل کشور ژاپن ۸۵ درصد و برون رفت اطلاعات در این کشور ۱۵ درصد است؛ اما در ایران بیش از ۹۰ درصد گردش اطلاعات بر پهنه بینالمللی است؛ بنابراین مدل ارائه اینترنت در ایران غلط بوده است.
کد مطلب: 20667
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/20667/اینترنت-گران-مجبوریم-پهنای-باند-کم-بدهیم-همه-برسد