ايتنا - تقيپور: با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، بخش زیادی از پهنای باند اینترنت بینالملل که درگیر دسترسیهای داخلی است. آزاد ميشود.
وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه هماکنون پهنای باند اینترنت بینالملل کشور ۲۷۰ stm1 (معادل ۲۷۰ ضربدر ۱۵۵ مگابیت بر ثانیه) است از آزادسازی پهنای باند داخلی و افزوده شدن آن به اینترنت کشور با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات خبر داد.
به گزارش ایتنا رضا تقیپور در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سوال که آیا در شبکه ملی اطلاعات، دسترسی به سایتهای خارجی مسدود خواهد شد، اظهار داشت: سرویس اینترنت کماکان به عنوان یک سرویس در شبکه ملی اطلاعات خواهد بود، اما نه به عنوان اسکلت و شاکله اصلی این شبکه. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: دسترسی به اینترنت کماکان ادامه خواهد یافت؛ اما برای دسترسیهای داخلی، این شبکه همچنان از ویژگیهایی برخوردار است.
هم و غم وزارت ICT برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات تقیپور گفت: مدنظر ما بیشتر مزیتهای شبکه ملی اطلاعات، از جمله کاهش هزینه، افزایش سرعت و افزایش امنیت است و بیشتر روی جنبه اثباتی این طرح در حال سرمایهگذاری هستیم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: ضمن اینکه مشوقهایی نیز پیشبینی کردهایم تا کسب و کارهای زیادی بتوانند در داخل کشور فعال شوند؛ از جمله کسب و کارهای فروش الکترونیکی.
پهنای باندی که با شبکه ملی اطلاعات خالی شود، به کاربران داده میشود خبرنگار فارس پرسید: پهنای باند فعلی اینترنت کشور چقدر است و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات از منظر آمار و ارقام، چه تاثیری بر هزینههای مصرفی در بخش اینترنت خواهد داشت؟ تقیپور در این خصوص، گفت: هماکنون پهنای باند داخل کشور ۴۷۰ گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند اینترنت بینالملل ۲۷۰ stm1، (معادل ۲۷۰ ضربدر ۱۵۵ مگابیت بر ثانیه) است که برای پهنای باند بینالملل به خارجیها اجاره میدهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، بخش زیادی از پهنای باند اینترنت بینالملل که درگیر دسترسیهای داخلی است، آزاد میشود و بنابراین این ظرفیت، با هزینه قبلی، در اختیار کاربرانی که نیاز به اینترنت(پهنای باند بینالملل) دارند، قرار میگیرد.
«شما» برند شبکه ملی اطلاعات خبرنگار فارس گفت: نامی که برای شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده، از نگاه کاربران عادی تا حدی امنیتی و اطلاعاتی است و شاید همین نام است که دیدگاهها را نسبت به این پروژه، حساس کرده است. تقیپور در این خصوص گفت: واژههای اطلاعات و سرویسهای اطلاعاتی، متفاوت هستند و بهتر است از رسانهها بخواهیم که در این زمینه فرهنگسازی کنند تا بین Information (اطلاعات) و Inteligence (سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی) تفاوت قائل شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: ضمن این که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بیش از ۹۰ کشور، به همین نام است. وی ادامه داد: انشاءالله با توجه به اینکه نام شبکه ملی اطلاعات، در قانون برنامه پنجم نیز آمده است، مختصر نام شبکه ملی اطلاعات، «شما» یک برند خواهد شد و جا خواهد افتاد.
وعده افزایش سرعت اینترنت با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات خبرنگار فارس پرسید: وعده افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی به کجا رسید؟ تقیپور در این خصوص، گفت: افزایش پهنای باند تا حدود ۱۰ تا ۱۲ برابر در شبکه ملی اطلاعات اتفاق خواهد افتاد. وی گفت: با راهاندازی این شبکه، پهنای باند در اختیار کاربر خانگی افزایش خواهد افتاد؛ اما هنوز زمان تحقق این وعده فرا نرسیده است.
نظر من اینه که این نام زیاد مناسب نیست. به خاطر اینکه شبیه ضمیر جمع مخاطب هستش و این در حالیه که اراده جمعی اقبال قابل توجهی نسبت به این مسئله نشون نداد و انتقاد های زیادی داشت و از این قضیه استقبال نکرده. اگه این اسم رو به " من " تغییر بدن خیلی خوب میشه چون ضمیر اول شخص مفرد بیشتر برازنده هستش. البته باز هم میگم این نظر منه و شاید اشتباه باشه.
شما؟؟؟؟
ببخشید ایرانی ها ک اینترنتو بوجود نیاوردند ک بخوان روش اسم بذارن!!
این دیگه چ مدلشه ....
یه چیز ایرانی بسازین بعدش رو همونی ک ساختین اسم بذارین...
...