ایتنا- فیسبوک در سال گذشته میلادی حجم کسب و کارش را به ۴.۲۷ میلیارد دلار رساند که به نسبت سال ۲۰۱۰ دوبرابر شده بود.
بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا، ۸ سال پس از زمان تأسیس خود، روز چهارشنبه ۱ فوریه وارد بورس میشود.
ورود فيسبوک به بورس باعث شد که این شرکت عملکردهای مالیاش را برای اولین بار به طور کامل منتشر کند.
به گزارش ایتنا به نقل از همکاران سیستم، فيسبوک طبق پیشبینیها با سرمایهای حدود ۱۰۰ میلیارد دلاری وارد تالار بورس خواهد شد.
به گفته والاستریت ژورنال، به اعتقاد تحلیلگران، فیسبوک در سال ۲۰۱۱ بسیار بزرگتر و با ارزشتر شده است. این شرکت توانست در سال ۲۰۱۱ تبلیغات بسیار خوبی را جذب کند و ترافیک شبکه اینترنت را در آمریکا و در بسیاری از کشورهای دیگر از جمله هند و چین به میزان قابل ملاحظهای افزایش دهد.
این شبکه اجتماعی با ۸۰۰ میلیون کاربر فعال در دنیا روز به روز به آمار موتور جستوجوی گوگل نزدیکتر میشود. گوگل در سال گذشته سعی کرد با معرفی شبکه گوگل پلاس با فیسبوک رقابت کند اما تاکنون چندان موفق نبوده است.
فیسبوک در سال گذشته میلادی حجم کسب و کارش را به ۴.۲۷ میلیارد دلار رساند که به نسبت سال ۲۰۱۰ دوبرابر شده بود. پیشبینی میشود درآمدهای فیسبوک در سال جاری تا ۵.۷۸ و در سال ۲۰۱۳ تا ۷ میلیارد دلار نیز افزایش پیدا کند. اگر فیسبوک به این آمار برسد، جایگاهش را در بورس مستحکمتر خواهد کرد.
تحلیلگران بورس پیشبینی کردهاند که سال جاری برای شرکتهایی که وارد بورس خواهند شد از جمله برای فیسبوک، سال بسیار خوبی خواهد بود.
این شرکت در صورتی که در روز اول معادل ۱۰ میلیارد دلار سهم بفروشد، رکورد دیگری را در بازار بورس ثبت خواهد کرد. این رکورد پیش از این با فروش ۱.۶۷ میلیارد دلار سهم در سال ۲۰۰۴ در اختیار گوگل بود.
توصیه متخصصان به شرکت فیسبوک این است که با ورود به بازارهای کشورهایی مثل روسیه که در آنجا تاکنون چندان موفق نبوده است و همچنین تقویت بیشتر بخش جذب آگهی، موقعیت مالی خود را در سال جاری بیش از پیش بهبود ببخشد.