اعلام جزئیات برنامههای همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت
ايتنا- روز دوم همایش نیز به برگزاری کارگاههای اموزش اختصاص دارد که در دو نوبت صبح و عصر در مجموع برگزاری ۱۷ کارگاه آموزشی در دستور کار قرار دارد که مدرسان این کارگاهها از میان اساتید ایرانی و خارجی انتخاب شدهاند.
جزئيات و برنامه اولین همایش بینالمللی بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت اعلام شد.
به گزارش ایتنا اين همايش با همت پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و با همکاری شرکت ملی انفورماتیک، در روزهای ۳۰ بهمن و یکم اسفند و با هدف مرور گذشته، بررسی وضع حال و برنامهریزی برای آینده در سالن همایشهای برج میلاد برگزار میشود.
بنابر اعلام مجريان همايش، در این همایش سعي خواهد شد كه بانکداری الکترونیک از چهار منظر بررسی شود. یکی از بعد نظارت و اینکه مقام ناظر در حوزه بانکداری الکترونیک چه عملکردی داشته است، دوم از سوی شرکتهایی که تولید کنند نرمافزارهای بانکی است، سوم از منظر کسانی است که ابزارهای بانکداری الکترونیک را در حوزه کسب و کار به کار میبرند و چهارم از نگاه کارشناسان است.
علاقهمندان ميتوانند برنامه دو روزه همايش را به تفضيل در سايت اينترنتي اين همايش ملاحضه نمايند، اما به صورت خلاصه ميتوان آن را در بخشهاي زير معرفي نمود:
افتتاحیه و سخنرانیهای کلیدی برنامه دو روزه همایش به این شکل است که در روز اول پس از ارائه گزارش دبیر همایش، بهمنی رئیس کل و احمدی دبیر کل بانک مرکزی به سخنرانی خواهند پرداخت. سپس سه سخنرانی کلیدی از مديرعامل شركت ملي انفورماتيك، مدير اداره نظامهاي پرداخت بانك مركزي و مديرعامل شركت خدمات انفورماتيك در برنامه پیشبینی شده که موضوعات این سخنرانیها عبارتند از: ارزیابی عملکرد بانکداری الکترونیک در دهه ۸۰ و افق دهه ۹۰ و پيشبيني سیاستها و برنامهها در این چشمانداز، نظامهای پرداخت از جمله بسترهای پرداخت یارانههای نقدی و سمت و سوي بانکداری الکترونیک.
سخنرانيهاي عمومي و پوسترها ۱۰ سخنرانی در قالب گزارش مدیریتی مدیران بانکها نیز در زمانبندی همایش پیشبینی شده است که در مجموع ۳۷۵ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال که از این تعداد مقاله ۵۵ مقاله از سوی هیات داوری همایش پذیرفته شد که بر این اساس ارائه ۲۶ مقاله شفاهی و ۲۹ مقاله به صورت پوستر از دیگر بخشهای همایش خواهد بود.
میزگردها این گزارش میافزاید دو میزگرد در دو روز برگزاري همايش از دیگر برنامههای همایش است که موضوع میزگرد اول نظام بانکداری متمرکز و بررسی وضعیت موجود و مطلوب آن است و موضوع میزگرد دوم كه روز دوشنبه برگزار خواهد شد هم بحث نظارت داده محور بر بانکداری الکترونیک است.
کارگاهها روز دوم همایش نیز به برگزاری کارگاههای آموزش اختصاص دارد که در دو نوبت صبح و عصر در مجموع برگزاری ۱۷ کارگاه آموزشی در دستور کار قرار دارد که مدرسان این کارگاهها از میان اساتید ایرانی و خارجی انتخاب شدهاند.
نمایشگاه در جنب همایش نیز نمایشگاهی برگزار خواهد شد. به گفته مديران اجرايي همايش، این نمایشگاه با استقبال گسترده بانکها و شرکتهای فعال در حوزه بانکداری الکترونیک همراه شده است به طوری که علاوه بر فضاهای درونی سالن همایش فضایی نیز در جنب سالن به این بحث اختصاص داده شده است.
اختتامیه و تقدیر از برترینها بر اساس این گزارش دو بخش ویژه نیز در همایش پیشبینی شده یکی جشنواره تقدیر از برترینهای حوزههای مختلف بانکداری الکترونیک که از سوی بانک مرکزی انتخاب خواهند شد و پخش یک کلیپ آموزشی است که از نوآوریهای این همایش محسوب میشود.