ايتنا – ايران كيش برای نخستین بار در کشور دو موضوع بسیار مهم را معرفی و مطرح خواهد کرد که از سالها پیش مقدمات اجرای آن در اروپا و آمریکا آغاز شده است.
حضور قوي ايران كيش در كنفرانس بانكداري الكترونيك و نظامهاي پرداخت
سايت خبری ايتنا , 30 بهمن 1390 ساعت 4:42
ايتنا – ايران كيش برای نخستین بار در کشور دو موضوع بسیار مهم را معرفی و مطرح خواهد کرد که از سالها پیش مقدمات اجرای آن در اروپا و آمریکا آغاز شده است.
شركت ايران كيش با ارايه دو موضوع جديد در اولين كنفرانس بينالمللي بانكداري الكترونيك و نظامهاي پرداخت حضور مييابد.
به گزارش ايتنا، حميد رضا محمدي، مدير روابط عمومي و تبليغات ايران كيش ضمن بيان اين خبر درباره حضور اين شركت در نخستين كنفرانس بينالمللي بانكداري الكترونيك و نظامهاي پرداخت اظهار داشت: شركت ايران كيش امسال علاوه بر طرح فراپذیرش، برای نخستین بار در کشور دو موضوع بسیار مهم را معرفی و مطرح خواهد کرد که از سالها پیش مقدمات اجرای آن در اروپا و آمریکا آغاز شده است.
وي درباره اهداف شركت از حضور در همايش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، توضيح داد: شرکت ایران کیش همواره در جهت اعتلای صنعت و فرهنگ پرداخت الکترونیک کشور تلاش کرده است. به گفته وي ايران كيش طي دو سال طرح ملی «فراپذیرش» را به طرق گوناگون از جمله ارایه مقاله و سخنرانی در همایشهای مختلف، به شبکه بانکی کشور و ارائه دهندگان خدمات پرداخت الکترونیک معرفی کرده است.
محمدي از معرفي دو موضوع مهم در همايش بانكداري الكترونيك و نظام هاي پرداخت خبر داد و گفت: در اين همايش برای نخستین بار در کشور دو موضوع بسیار مهم را معرفی و مطرح خواهيم كرد که از سالها پیش مقدمات اجرای آن در اروپا و آمریکا آغاز شده است.
به گفته وي طرح نخست SEPA به معنی «حوزه واحد پرداخت یورو» است که هدف آن ایجاد یک بازار خردهفروشی یکپارچه، رقابتی و نوآور برای پرداختهای غیرنقدی به یورو است و طراحی آن در سال ۲۰۰۴ آغاز شده است. دومین موضوع «استراتژیهای ملی آمریکا برای احراز هویت در فضای مجازی» است.
وي همچنين در خصوص چشمانداز اين همايش گفت: همایشهای مربوط با بازار پولی و بانکی با توجه به نوپایی صنعت پرداخت الکترونیک در کشور، فرصت مناسبی برای معرفی برنامهها و دستاوردهای ارائهدهندگان این خدمات است علاوه بر این که در زمینه گسترش فرهنگ بانکداری الکترونیک و آشناسازی مسوولان و دستاندرکاران شبکه بانکی با تازهترین تحولات اثرگذار بر این حوزه بسیار مفید است. در نتیجه جاری شدن این فرهنگ است که بسترهای فکری و قانونی لازم برای سریعتر شدن حرکت به سمت یک جامعه بدون پول نقد (از طریق پرداخت الکترونیک) مهیا میشود.
به گفته مدير روابط عمومي و تبليغات ايران كيش، چشمانداز بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت در کشور، در حال حاضر در آستانه تحولی بزرگ قرار گرفته است که با اجرای کامل طرح «شاپرک» (شبکه الکترونیک پرداخت کارتی)، این تحول محقق خواهد شد.
گفتني است اولين كنفرانس بينالمللي بانكداري الكترونيك و نظامهاي پرداخت، ۳۰ بهمن و اول اسفند ماه در سالن همايشهاي برج ميلاد برگزار ميشود و شركت ايران كيش به معرفي خدمات و محصولات در بخش نمايشگاه و ارائه مقالات و كارگاههاي آموزشي در اين همايش ميپردازد.
کد مطلب: 21205
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/21205/حضور-قوي-ايران-كيش-كنفرانس-بانكداري-الكترونيك-نظام-هاي-پرداخت