ایتنا- معاون وزیر ارتباطات: شبکه ملی، شبكهاي داخلي است تا محتواي بومي را دربربگيرد و نياز كاربران را در داخل كشور برآورده كند و به هيچ عنوان با راهاندازي آن، جدايي بين اين شبكه و اينترنت صورت نخواهد گرفت.
معاون وزير ICT تاكيد كرد:
قطعا اينترنت از شبكه ملي اطلاعات جدا نخواهد شد
خبرگزاری ايسنا , 8 اسفند 1390 ساعت 13:12
ایتنا- معاون وزیر ارتباطات: شبکه ملی، شبكهاي داخلي است تا محتواي بومي را دربربگيرد و نياز كاربران را در داخل كشور برآورده كند و به هيچ عنوان با راهاندازي آن، جدايي بين اين شبكه و اينترنت صورت نخواهد گرفت.
معاون وزير ارتباطات با تاكيد مجدد بر اين كه شبكه ملي اطلاعات به هيچ عنوان دسترسي به اينترنت را محدود نميكند، گفت: شبكه ملي اطلاعات، شبكهاي گسترده و قادر به پوششدهي كل فضاي ICT است كه برروي يكي از لايههاي متنوع آن دسترسي به اينترنت ديده شده است و بستري امن را براي تبادلات مجازي به ارمغان ميآورد.
به گزارش ایتنا به نقل از ايسنا، محمدعلي فرقاني - معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس هيئت مديره شركت ارتباطات زيرساخت كشور - درباره برخي اظهارات پراكنده درباره شبكه ملي اطلاعات اظهار كرد: شبكه ملي اطلاعات براي نخستين بار در قانون برنامه پنجم توسعه ديده شده و هدف از راهاندازي آن، شبكهاي داخلي است تا محتواي بومي را دربربگيرد و نياز كاربران را در داخل كشور برآورده كند و به هيچ عنوان با راهاندازي آن، جدايي بين اين شبكه و اينترنت صورت نخواهد گرفت.
او درباره برنامههاي اجرا شده در راستاي شبكه ملي اطلاعات تصريح كرد: در حال حاضر جلوتر از برنامه هستيم و مقدمات اجراي اين شبكه ايجاد شده است و طبق گفته وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از فاز يك آن در خردادماه ۹۱ بهرهبرداري خواهد شد.
وي در پاسخ به سوال كه آيا امنيت لازم توسط پالايش صورت ميگيرد، اظهار كرد: مفهوم پالايش و امنيت از يكديگر جدايند چراكه پالايش متوليان خاص خود را دارد و كارگروه تعيين مصاديق جرايم رايانهاي سياستگذاري آن را برعهده دارد اما منظور از امنيت اين است كه اطلاعات برروي بستر انتقال خود از مبداء به مقصد، دچار تغيير و دسترسيهاي غيرمجاز نشوند و به نوعي ايمن مبادله شوند.
رئيس هيئت مديره شركت ارتباطات زيرساخت كشور درباره اختلالاتي كه در فضاي وب ايجاد شده و بيشتر شامل ايميلها ميشود نيز تاكيد كرد: هيچگاه نبايد به ظاهر قضايا نگاه كرد چراكه فناوري اطلاعات با فناوريهاي بسياري تركيب شده و بستر توسعه بسياري از فعاليتهاست.
وي ابراز كرد: همانطور كه جمهوري اسلامي ايران نمودي بيروني دارد، در فضاي مجازي هم داراي جايگاهي است كه در اين فضا بستر تهديدات بيشتر است و شايد اين به نظر بسياري كه از اين حوزه آگاهي ندارند، شايد چندان قابل توجه نباشد اما براي ما كه از مخاطرات آن آگاهيم، بايد جدي گرفته شود اما بايد دانست كه زيرساخت نيز در اين موضوعات دخالتي ندارد چراكه ما متولي تأمين شبكه هستيم.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پايان تصريح كرد: اما بايد دانست كه تهديدات فضاي سايبر و برخي كشورهايي كه درصدد ضربه زدن به ما هستند، جدي است و بايد جلوي آنها را با تدابيري كه انديشيده ميشود، گرفت.
کد مطلب: 21365
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/21365/قطعا-اينترنت-شبكه-ملي-اطلاعات-جدا-نخواهد