کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مهم‌ترين هك‌هاي سال ۹۰

خبرگزاری ايسنا , 19 اسفند 1390 ساعت 17:05

ایتنا- هكرهاي سوري طي اقدامي تلافي‌جويانه شبكه اجتماعي آنونيموس به نام آنون پلاس(AnonPlus) را هك كردند و عكس‌هايي وحشتناك از اجساد سوخته شده را برروي اين شبكه اجتماعي فرستادند.




گروه‌هاي هكري در سال‌هاي اخير همپاي سايت‌ها و شبكه‌هاي جديد، فعاليت مي‌كنند و مشخص نيست كه دقيقا به سراغ كدام گروه، حزب و يا تكنولوژي مي‌روند؛ در اين گزارش به مهم‌ترين هك‌هاي انجام شده در سال ۹۰ پرداخته شده است.

به گزارش ایتنا به نقل از ايسنا، كارشناسان تاكيد دارند كه اگر پسورد ساده‌اي براي فايل‌ها انتخاب شود، در واقع راه براي هکرها باز گذاشته‌ شده و كاربران بايد در انتخاب پسوردها دقت كنند.

* ۲۵ ميليون كاربر پلي استيشن هك شدند
پس از گذشت حدود دو هفته از بروز اختلال در شبكه پلي‌استيشن، شركت سوني اعلام كرد براساس جديدترين بررسي‌ها ممكن است هكرها اطلاعات شخصي ۲۴.۶ ميليون كاربر ديگر را به سرقت برده باشند.

شبكه پلي استيشن داراي ۷۷ ميليون كاربر در سراسر جهان است؛ حمله هكرها به اين شبكه در تاريخ ۱۶ و ۱۷ ماه آوريل ۲۰۱۱ صورت گرفت اما شركت سوني اين موضوع را در تاريخ ۲۶ ماه آوريل به اطلاع كاربران رساند.

*هكرهاي چيني جي‌ميل را هك كردند
وبلاگ The Contagio security blog در ماه فوريه شواهدي داشت که حملاتي از سوي هکرها به اکانت‌هاي جي‌ميل دولتي و نظامي آمريکا صورت گرفته است.

البته دولت چين هرگونه حمايت از اين هکرها را رد کرده است. اين اکانت‌ها شامل اکانت‌هاي فعالان حقوق بشر چين، کارمندان بلندپايه دولت آمريکا و کارمندان نظامي آمريکا مي‌شود.

گوگل نحوه هک شدن را به‌صورت راهنمايي کاربران به وب سايت جعلي براي گرفتن شناسه كاربري و رمز عبور توضيح داد. همچنين هکرها با استفاده از سيستم فوروارد اتوماتيک گوگل، جي‌ميل را هک کرده‌اند.

*وب‌سايت سوني در اروپا هك شد
چندي پيش سوني اعلام كرد كه در تازه‌ترين حمله هكرها به تاسيسات آنلاين اين شركت، يك وب‌سايت فرعي سوني در اروپا هك شد.

به گفته سخنگوي سوني در توكيو، هيچ اطلاعات محرمانه‌اي به سرقت نرفته يا در اينترنت منتشر نشده است و هكرها به اين وب‌سايت رخنه كرده‌اند اما اطلاعاتي كه توسط هكرها كپي شده همان اطلاعاتي است كه در وب سايت كمپاني در دسترس همه هست.

هم‌چنين حملات گسترده هكرها به تاسيسات آنلاين سوني از اواسط ماه آوريل شروع شده و باعث ضرر چند ميليارد دلاري اين شركت و كاهش ۲ درصدي ارزش سهامش شد.

*وب‌سايت مجلس سناي آمريكا هك شد
در تازه‌ترين حمله هكرها در آمريكا، وب‌سايت مجلس سناي آمريكا هك شد و بخشي از اطلاعات آن به سرقت رفت.

به گفته يكي از اعضاي مجلس سناي آمريكا، گروه هكرهاي Lulz Security وب‌سايت مجلس سنا را هك كرده‌اند و به بخشي از اطلاعات دست يافته‌اند اما موفق نشده‌اند به پشت فايروال‌ها و اطلاعات حساس‌تر دست يابند.

مقامات در اين باره گفتند كه خوشبختانه اطلاعات شخصي هيچ‌يك از اعضاي مجلس سناي آمريكا در اختيار هكرها قرار نگرفته است.

گروه هكرهاي Lulz Security پيش‌تر به شبكه آنلاين پلي‌استيشن متعلق به سوني حمله كرده و اطلاعات مال و شخصي ميليون‌ها كاربر اين شبكه را به سرقت برده بودند.

*وب‌سايت و تلفن‌هاي طالبان هك شد
سخنگوي طالبان اعلام كرد که تلفن‌هاي همراه و سايت‌هاي اينترنتي و نشاني‌هاي اي‌ميل آن‌ها هک شده است.

سخنگويان طالبان گزارش‌ها درباره مرگ ملا محمد عمر، رهبر اين گروه را رد کرده‌ و اعلام كردند كه دشمن سايت و شماره تلفن ما را هک کرده و به همه پيام فرستاده كه ملا عمر، رهبرمان جان خود را از دست داده است.

پيش‌تر، برخي منابع خبري به نقل از پيامک ارسالي از طريق يک شماره تلفن همراه مورد استفاده سخنگويان طالبان، گزارش کرده بودند که "شوراي رهبري امارت اسلامي افغانستان" درگذشت ملاعمر را اعلام کرده است.

*ويكي‌ليكس هم هك شد!
وب‌سايت ويكي‌ليكس بعد از انتشار ده‌ها هزار سند محرمانه وزارت خارجه آمريكا مورد حمله هكري قرار گرفت و مسدود شد. سازمان‌دهندگان ويكي‌ليكس در توييتر اعلام كردند: وب‌سايت ويكي‌ليكس هم‌اكنون مورد حمله هكري قرار گرفته و از دسترس خارج شده است.

سازمان‌دهندگان ويكي‌ليكس از طرفداران خود خواستند براي مشاهده اسناد محرمانه منتشره به وب سايت آينه (mirror) ويكي‌ليكس مراجعه و يا اينكه از يك سيستم جداگانه جست‌وجو (cablegatesearch.net) استفاده كنند.

هنوز مشخص نيست چه گروه يا نهادي اين حمله هكري را انجام داده است. اين وب‌سايت افشاگر يك هفته قبل اين اتفاق بيش از ۱۲۵ سند محرمانه و حساس مربوط به وزارت خارجه آمريكا را منتشر كرد كه گفته مي‌شود باعث شرمندگي دولت باراك اوباما، رئيس جمهوري اين كشور مي‌شود.

* هك شركت‌هاي دفاعي در نروژ
شركت‌هاي نفت، گاز و شركت‌هاي دفاعي در نروژ مورد حمله هكرها قرار گرفتند.

بنا بر گفته آژانس امنيت ملي نروژ، به دنبال اين هك، اسرار و اطلاعات صنعتي درباره مذاكرات قراردادها دزديده شد.

اين آژانس هم‌چنين اعلام كرد كه حدود ۱۰ شركت و شايد هم بيش‌تر در بزرگ‌ترين موج حملات با قصد ضربه زدن به اين کشور، مورد حمله قرار گرفتند.

نروژ جزو آخرين كشور در فهرست كشورهايي قرار گرفته كه اسرار و مالكيت فكري خود را به خاطر دزدان سايبري از دست داده‌اند.

* هكرها همكاران خود را هك كردند
پس از اينكه گروه هكرهاي آنونيموس وب‌سايت وزارت دفاع سوريه را هك كرد، هكرهاي سوري طي اقدامي تلافي‌جويانه شبكه اجتماعي آنونيموس به نام آنون پلاس (AnonPlus) را هك كردند و عكس‌هايي وحشتناك و نفرت‌انگيز برروي اين شبكه اجتماعي فرستادند.

شبكه اجتماعي گروه هكرهاي آنونيموس به نام آنون‌پلاس (AnonPlus) نزديك به يك ماه است كه راه‌اندازي شده است. چندي پيش اين گروه وب‌سايت وزارت دفاع سوريه را هك كرده بود.

هكرهاي سوري طي اقدامي تلافي‌جويانه شبكه اجتماعي آنونيموس به نام آنون پلاس(AnonPlus) را هك كردند و عكس‌هايي وحشتناك از اجساد سوخته شده را برروي اين شبكه اجتماعي فرستادند. اين گروه ادعا كرده كه اين اجساد متعلق به شهروندان سوري و پرسنل ارتش سوريه است كه توسط معترضان كشته شده‌اند.

هكرهاي سوري هم‌چنين در پيغام خود به آنونيموس اعلام كردند: "در پاسخ به هك شدن وب‌سايت وزارت دفاع سوريه، مردم سوريه تصميم گرفتند فضاي اينترنت را از وجود وب‌سايت شما پاك‌سازي كنند."


کد مطلب: 21527

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/21527/مهم-ترين-هك-هاي-سال-۹۰

ايتنا
  https://www.itna.ir