رشته رسانههای دیجیتال با همکاری وزارت علوم راهاندازی میشود
ایتنا - در حال حاضر دورههایی که کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی طراحی کردهاند، از سوی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام به لحاظ استاندارد، بررسی خواهد شد و اگر تائید شود، تمامی کشورهای عضو مدارک صادره بابت پایان آن دوره را به رسمیت خواهند شناخت.
رئیس شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در دیدار با معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال از راهاندازی رشته رسانههای دیجیتال با همکاری وزارت علوم خبر داد.
به گزارش ایتنا از روابط عمومی مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، مهدی جوانمرد رئیس شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در حاشیه بازدید از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قرار بر این است که تفاهمنامهای میان شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام و مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منعقد شود تا از تجربیات علمی سایر کشورهای جهان در حوزه دانش رسانههای دیجیتال بهرهبرداری کنیم و بتوانیم با همکاری مرکز رسانههای دیجیتال سرفصلهای درسی و دورههای مفید در عرصه رسانههای دیجیتال را تعریف کرده و به تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برسانیم.
وی ظرفیتهای علمی مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال را بسیار بالا عنوان کرد و گفت: شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام با توجه به کادر هیئت علمی مناسبی که در اختیار دارد آماده است تا دورههای مد نظر مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال را بر اساس استانداردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعریف نماید و با همکاری دانشگاههای کشور دورههای آموزشی کوتاه مدت را در خانهها و مجتمعهای فرهنگی دیجیتال برگزار نماید.
جوانمرد با اشاره به برنامه شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در فضای سایبر خاطرنشان ساخت: حمایت مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال از پورتال این شبکه باعث اتصال تمامی دانشگاههای مرتبط با کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی از طریق شبکه جهانی اینترنت خواهد شد.
رئیس شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام افزود: در حال حاضر دورههایی که کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی طراحی کردهاند، از سوی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام به لحاظ استاندارد، بررسی خواهد شد و اگر تائید شود، تمامی کشورهای عضو مدارک صادره بابت پایان آن دوره را به رسمیت خواهند شناخت.
وی با اشاره به اینکه یک میلیون دانشجو تحت پوشش شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام قرار دارند، تصریح کرد: در صورت راهاندازی پورتال شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام با همکاری مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال در فاز اول حداقل ۱۰۰۰ دوره مجازی برای واجدان شرایط پیشبینی خواهد شد.