ایتنا - این روند کندی اینترنت مشکلات بسیاری را در مسیر پژوهشهای دانشگاه رازی به وجود آورده است.
بسیاری از کارشناسان معتقدند که یکی از اصلیترین مشکلات ایران در عرصه فناوری اطلاعات انحصاری است که شرکت مخابرات ایران دارد.
به گزارش ایتنا از ایسنا منطقه کرمانشاه، چندی است که سرعت اینترنت در استان کرمانشاه و به تبع آن در دانشگاه رازی بسیار پایین آمده به گونهای که کار کردن با اینترنت برای بسیاری از کاربران عذاب آور شده است.
محمود احمدی، مسئول فناوری اطلاعات (IT) دانشگاه رازی کرمانشاه در خصوص مشکلات اینترنت این دانشگاه اظهار كرد: با وجود اینکه یک قرارداد مشخص با مخابرات مبنی بر دریافت ۳۴ مگابيت پهناي باند داریم و هزینهاش را همواره پرداختهایم اما این میزان پهنای باند هرگز به درستی به دانشگاه داده نشده است. در همین چند وقت اخیر که بررسی کردیم از تاریخ ۱۷ تیرماه تا ۲۶ تیرماه ورودي پهناي باند دانشگاه رازی به صورت متوسط ۲۰ مگابيت بود. همچنین میزان پهنای باند دانشگاه رازی کرمانشاه از تاریخ ۲۶ تیر ماه تا چند روز گذشته به صورت ومتوسط دارای ورودی ۱۳ مگابیت بوده است.
وی خاطر نشان کرد: این روند واقعا غیر قابل تحمل است و با توجه به این موارد به جرات میتوان گفت که مخابرات ایران در عرضه اینترنت به کاربرانش، کم فروشی میکند.
به اعتقاد او این مقام مسئول در دانشگاه رازی کرمانشاه، گفت: یکی از اصلیترین مشکلات ایران در عرصه فناوری اطلاعات انحصاری است که شرکت مخابرات ایران دارد. تمام پیگیریهای ما نیز تاکنون بینتیجه مانده است و هیچ پاسخ قانع کنندهاي از مسئولان مخابرات استان دریافت نکردهایم.
وی یادآور شد: این روند کندی اینترنت مشکلات بسیاری را در مسیر پژوهشهای دانشگاه رازی به وجود آورده است به گونهای که حتی امکان ATTACH هم برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه میسر نیست و هر روز شاهد اعتراضات بسیاری از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه هستیم که میگویند دلیل کندی سرعت اینترنت چیست؟ و ما هم تنها میتوانیم بگوییم که مشکل از مخابرات است. اما با گفتن این جمله هیچ دردی از مشکلات دانشگاه دوا نمیشود.
پیگیریهای خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، جهت انجام گفتوگو با مسئولان شرکت مخابرات استان تاکنون بینتیجه مانده است.
مخابرات به اصطلاح خصوصی سازی شده و جالب اینجاست که هیچ سازمان ووو نه بخاطر بالا رفتن هزینه ها و بدترشدن کیفیت و در کل پسرفت چشمگیر یکی از مهمترین سازمان و یا شرکتهای ایران از مخابرات خواسته که جوابگوی این مشکلات باشه و نه پرسشی در این زمینه ها شده. کسی هم نیست که بپرسه اگر قرار بود با خصوصی سازی ، مخابرات پسرفت داشته باشه پس چرا خصوصی شده ؟
خداوکیلی با این اینترنت کشور رابدنام کرده اند از افغانستان هم پایین تراست بخاطر دانلود فایل 5مگابیتی نیم ساعت باید معطل بشی یادرستش کنید یاتعطیلش کنین چرا بعضی مواقع سرعت دانلود تا200میره ولی فقط یک روزه است درطول سال از20 رد نمیشه پس اینها همه حرفند مخابرات خودش سرعت را محدود میکنه