ایتنا - راهاندازي شبکه ملي اطلاعات نياز حتمي کشور است که ميتواند امنيت اطلاعات ارزشمند و امنيتي ما را تامين کند، البته اين دو فضاي مجازي ميتواند ما را در تبادل اطلاعات و دادهها با امنيت بيشتر کمک کند.
يك استاد دانشگاه با بيان اينکه شبکه ملي اطلاعات نياز حتمي جمهوري اسلامي ايران است، گفت: اين شبکه بايد توانمنديهاي شبکهجهاني اينترنت را داشته باشد.
به گزارش ایتنا از ايسنا، اميد علي مسعودي درباره راهاندازي شبکه ملي اطلاعات در ايران، گفت: در حال حاضر، هاستينگ شبکهجهاني اينترنت که تمام کشورهاي جهان از آن استفاده ميکنند، در امريکا و کانادا است و اين در حالي است که ما از طريق اين شبکهجهاني، اطلاعات با ارزشي را رد و بدل ميکنيم.
مسعودي ادامه داد: ساخت شبکه اطلاعات و ايميل داخلي راهکار مناسبي است که طي آن اطلاعات مهم داخل کشور در گردش باشد، مانند اينترانت، البته اين شبکه بايد توانمنديهاي شبکه جهاني اينترنت را در قالب مرزهاي جمهوري اسلامي ايران داشته باشد تا سازمانها و ادارات دولتي بتوانند اطلاعات مهم خود را که در راستاي حفظ امنيت ملي است، به راحتي داخل کشور مبادله کنند.
اين استاد دانشگاه، افزود: راهاندازي شبکه ملي اطلاعات نياز حتمي کشور است که ميتواند امنيت اطلاعات ارزشمند و امنيتي ما را تامين کند، البته اين دو فضاي مجازي ميتواند ما را در تبادل اطلاعات و دادهها با امنيت بيشتر کمک کند.
مسعودي در خصوص اين ابهام که اگر شبکه ملي راهاندازي شود دسترسي به شبکهجهاني اينترنت براي کاربران ايراني با مشکل مواجه ميشود نيز گفت: به لحاظ فني اگر ما حجم بيشتر اطلاعات کاربردي خود را داخل شبکه ملي وارد کنيم، تنها امکان و سرعت انجام فعاليتهاي داخلي بيشتر ميشود و اين به معناي حذف شبکه جهاني نيست.
وي در خصوص نقش پليس فتا در فضاي مجازي نيز گفت: با توجه به اين که فضاي سايبر در امتداد محيط واقعي است و ما همواره نياز به امنيت داريم، به طوري که افراد در فضاي مجازي همانند فضاي واقعي ميتوانند مورد سوءاستفاده خلافکاران و متجاوزان به حريم خصوصي افراد قرار بگيرند.
به گزارش ايسنا، بنابراعلام پليس فتا، مسعودي از اطلاعات به عنوان محصولي ارزشمند و گرانقدر در فضاي مجازي نام برد و خاطرنشان كرد: به دليل اين كه فضاي مجازي، فضاي دومي است که کاربران در آن قرار دارند و سارقان در اين فضا در کمين كاربران نشستهاند از اين رو حضور پليس در اين فضا امري الزامي است.