۰
plusresetminus
چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۲۵

ویندوز ۸ بهتر از آن چیزی که تصور می‌شود

ایتنا - نگاه مایکروسافت نسبت به ویندوز ۸ به مثابه گامی‌ کوچک برای بشریتی است که آینده را خواهند ساخت. آینده‌ای که در آن انواع لپ‌تاپ‌های لمسی و رایانه‌های رومیزی هوشمند همه‌ جا را گرفته‌اند.


کمتر از دو هفته به عرضه نهایی و رسمی‌ ویندوز ۸ باقی مانده و آنچه تاکنون از نقطه نظرات کاربران برداشت می‌شود آن است که تصور می‌کنند این سیستم‌ عامل کاملاً ناآشنا است. اما این فکر درستی نیست و هرچند قدری زمان لازم است، اما اغلب کاربران می‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، ویندوز ۸ در حقیقت سیستم‌عاملی دوگانه است که نه تنها می‌تواند به خوبی برروی رایانه‌های رومیزی ظاهر شود، بلکه در سیستم‌های مبتنی بر صفحات لمسی نیز خوش خواهد درخشید. 
با این حال برای کاربران دل کندن از منوی استارت سنتی ویندوز کاری بس دشوار است و احتمالاً به دنبال تغییر وضعیت بین برنامه‌های مترو خواهند بود. پرسش اینجا است که آنها چگونه قادر خواهند بود تا به اهداف خود رسیده و نیازهایشان را برطرف کنند.

مطمئناً رونمایی از ویندوز ۸ همراه با ارائه مفاهیم جدید و نوآوری‌هایی بوده است که شامل رابط کاربری مترو است. اما می‌توانید از یک زاویه دیگر به این موضوع نگاه کنید. می‌توان ویندوز ۸ را مانند سرویس‌پک ویژه‌ای برای ویندوز پیشین ( ویندوز ۷) در نظر گرفت.

نگران نباشید! محیط میز کار دوست داشتنی ویندوز همان جا سر جایش است. 
تازه، اگر آهسته بروید می‌توانید اغلب اوقات (حدودا ۹۹% موارد) بدون برخوردن به رابط مترو به کارتان بپردازید. و کاربر قادر خواهد بود تنها با یک کلیک بر روی هر یک از برنامه‌های رومیزی از رابط مترو خارج شده و به دسکتاپ عزیز و دوست‌داشتنی برسد.

پائول آلن یکی از بنیانگذاران کمپانی مایکروسافت، ویندوز ۸ را‌ ترکیبی توأمان از «زیبایی» و «پیچیدگی» قلمداد کرده است.
نخستین تجربه کاری با ویندوز ۸ در مجموع خوب است و به آن پیچیدگی‌ها که فکر می‌کنید نیست. مایکروسافت توانسته راهنمایی‌های لازم را پیرامون نحوه کارکرد هر یک از بخش‌ها به خوبی ارائه نماید.
بله، ویندوز ۸‌ ترکیبی دوگانه از قابلیت‌های رومیزی و سیستم‌عامل تبلت/لمسی است و بر خلاف جدیدترین به‌روزرسانی سیستم OS X که انعطاف‌پذیری بالایی دارد، در ویندوزهای تازه نمی‌توان به طور صددرصد از مترو دوری گزید.
اگر چه مترو در نگاه نخست و در مقایسه با محیط رومیزی بسیار متمایز است، اما در همان اوقات کوتاهی که با این محیط درگیر هستید، درمی‌یابید آنچنان که به نظر می‌رسد مترو بد و غیرقابل قبول نیست و می‌توانید پس از‌ اندکی کار به آن عادت کنید.

نگاه مایکروسافت نسبت به ویندوز ۸ به مثابه گامی‌ کوچک برای بشریتی است که آینده را خواهند ساخت. آینده‌ای که در آن انواع لپ‌تاپ‌های لمسی و رایانه‌های رومیزی هوشمند همه‌ جا را گرفته‌اند. 

اگر سیستم‌های تبلتی را‌ ترجیح می‌دهید می‌توانید از این محصول لذت برده و از ویندوز ۸ درست مانند یک ویندوز ۷ دیگر بهره‌ ببرید.
شاید به نظر برخی ویندوز ۸ قماری بزرگ برای یاران استیو بالمر باشد، شخصی که ۱.۵ میلیارد دلار برای بازاریابی اختصاص داده که بخشی از آن نیز برای آموزش کاربران صرف می‌شود.

ویندوز ۸ به خوبی نشان داده که مایکروسافت در حال گذار از گذشته‌ای درخشان به سوی آینده‌ای استوار است.
اگرچه این سیستم‌عامل تازه وارد نمی‌تواند بهترین ویندوز آنها باشد، با این وجود بسیاری از کاربران در این چند ماه اخیر روزانه وقت بسیاری را صرف آن کرده‌ایم و مسلماً آنچنان به آن خو گرفته‌اند که دیگر ویندوز ۷ به دلمان نمی‌نشیند.

بر اساس اطلاعات سایت زوم­ایت اما ویندوز ۸ سریع‌تر بوت می‌شود، روان‌تر کار می‌کند، ثابت‌ قدم‌تر بوده و پایداری سیستمی‌ بالاتری دارد. از آن گذشته نمای ظاهری آن زیباتر شده و قابلیت‌های فراوان تازه‌ای به آن اضافه شده است.

ارتقاء به ویندوز ۸ اجباری نیست و اگر فکر می‌کنید در دنیای ویندوز ۷ خوش و خرم هستید در همان جا باقی بمانید. اما اگر به فردایی بهتر می‌اندیشید، (درست مثل تبلیغات ناتمام تلویزیونی) سوار اتوبوس ویندوز ۸ شوید تا با ما و خیلی‌های دیگر همسفر شده و از آینده پیش‌ رو لذت ببرید.

 یادتان باشد چند ساعت اولیه کار با ویندوز ۸ گیج‌کننده خواهد بود، اما به هیچ وجه خطر نداشته و کشنده نیست. زومیتی‌ها پایمردانه دوام بیاورید، چرا که آینده از آن ماست!
 
کد مطلب: 24092
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ