۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۲۳

گارتنر بانکداران را به استفاده از رابط برنامه‌نویسی کاربردی توصیه کرد

ایتنا- باتغییر الگوی بانکداری، قطعا سودآوری بیشتر و امنیت بالاتر در انتظار آنان خواهد بود.
گارتنر بانکداران را به استفاده از رابط برنامه‌نویسی کاربردی توصیه کرد


موسسه گارتنر که قرار است هفته اول نوامبر چشم انداز آینده صنعت بانکداری و ارتباط آن با صنعت آی.تی را مورد بحث و بررسی قرار دهد، از هم اکنون به انتشار گزارشی در این مورد پرداخته است. 


به گزارش ایتنا از همکاران سیستم، موسسه گارتنر در وب سایت خود با انتشار گزارشی به دست اندرکاران صنعت بانکداری توصیه کرده است برای جلب مشارکت بیشتر مشتریان خود در دنیای آی.تی باید به استفاده از نرم‌افزارهای کاربردی همراه یا اپ (app) روی آورند. 

تحلیلگران، این موسسه بانکداران را به استفاده از رابط برنامه نویسی کاربردی تحت وب (APIs) توصیه کرده است. 

بر اساس این گزارش، بانک‌ها با استفاده از رابط APIs می‌توانند خدمات خود را مبتنی بر نیازهای مشتریانشان ارائه دهند، نیازهایی که تحت تاثیر مکان سکونت، فناوری‌های مورد استفاده و فعالیت‌های مالی آن‌ها است. 

این رویکرد به بانک‌ها اجازه می‌دهد تا فرصت‌های تازه را سریع‌تر به چنگ آورند و توسعه دهندگان طرف سوم نیز بهتر می‌توانند راهکارهای بانکداری مورد نیاز آن‌ها را طراحی و عرضه کنند. 

موسسه گارتنر این توصیه‌ها را به پژوهش‌هایی که در این زمینه انجام داده مستند کرده است. 

کریستین مویر، مدیر پژوهش‌های این موسسه در این زمینه گفته است: بانک‌ها باید الگو و معماری ارائه خدمات خود را تغییر دهند تا بتوانند به سودآوری خود ادامه دهند و همچنان به صورت یکی از حلقه‌های ارزشمند زنجیره خدمات مالی باقی بمانند. 

وی رویکردهای نرم‌افزاری کنونی مورد استفاده بانک‌ها را انعطاف ناپذیر و منفعل خوانده و گفته این نرم‌افزار‌ها مانع از ایجاد تغییر در صنعت بانکداری هستند. 

تحلیل گران موسسه گارتنر در این گزارش گفته‌اند بزرگ‌ترین مانع پیش روی صنعت بانکداری در استفاده از نرم‌افزارهای همراه و رابط APIs نه فناوری نیست بلکه موضوعاتی از قبیل امنیت، قابلیت ارتقا، عملکرد، پیچیدگی، موانع قانونگذاری و یکپارچگی نرم افزارهای مختلف و غیره است. 

موسسه گاتنر قرار است چهارم تا هشتم نوامبر سال جاری در سمپوزیوم معروف به ITexpo که در بارسلونای اسپانیا برگزار می‌شود، چشم انداز آینده صنعت بانکداری و ارتباط با صنعت آی.تی را مورد بحث و بررسی قرار دهند.
کد مطلب: 24212
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ