وزیر ارتباطات خواستار شد: انتقال ترانزیت پهنای باند غرب به شرق
ایتنا - در حال حاضر، فیبر نوری میان دو کشور تا هرات منتقل شده که امیدوارم با تلاشهای در دست اقدام در افغانستان، این مسیر کامل شود.
به گفته وزیر ارتباطات از طریق برقراری ارتباطات فیبر نوری میتوان انتقال پهنای باند از غرب به شرق را عملیاتی کرد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، دکتر رضا تقیپور در دیدار با وزیر ارتباطات افغانستان اظهار کرد: امیدوارم با مذاکرات میان کارشناسان دو طرف، ظرفیت ترانزیت پهنای باند توسعه پیدا کند.
وی افزود: در حال حاضر، فیبر نوری میان دو کشور تا هرات منتقل شده که امیدوارم با تلاشهای در دست اقدام در افغانستان، این مسیر کامل شود.
تقی پور با اشاره به پیشنهادهای مطرح شده در اجلاس وزرای ارتباطات عضو اکو گفت: همکاری در زمینه ماهواره مشترک میان کشورهای عضو از جمله پیشنهادهای مطرح شده در این اجلاس است.
وزیر ارتباطات افغانستان نیز در این دیدار پیشنهاد انتقال ارتباطات و پهنای باند را از مسیر ترکمنستان مطرح کرد تا قبل از تکمیل شدن مسیر هرات - کابل اجرایی شود که مقرر شد تیم کارشناسی سه جانبه نحوه اجرایی کردن این پیشنهاد را بررسی کنند.
همچنین پیشنهاد تقی پور مبنی بر راهاندازی ماهواره مشترک میان کشورهای عضو اکو مورد استقبال وزیر ارتباطات افغانستان قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، رضا تقی پور در دیدار سرپرست وزارت ارتباطات پاکستان نیز خواستار برقراری ارتباطات فیبرنوری میان دو کشور شد تا زمینه انتقال پهنای باند غرب به شرق بیش از پیش فراهم شود.
وی ادامه داد: توافقات فیبرنوری مدت یکسال است که آماده هست که امیدواریم هر چه سریعتر در سمت پاکستان امکان برقراری این ارتباط فراهم شود.
همچنین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توانمندیهای کشورمان در حوزه ICT در بخشهای نرم افزاری و سختافزاری را مطرح کرد و گفت: ایران آمادگی دارد تا انتقال دانش در این حوزه به کشور پاکستان را عملیاتی کند.
بر اساس این گزارش، سرپرست وزارت ارتباطات پاکستان نیز در این دیدار با تشکر از ابتکار ایران برای برگزاری این اجلاس، آمادگی خود را برای همکاری دو جانبه در حوزه ICT اعلام کرد.
انتقال دانش در حوزه ICT از ایران به پاکستان؟
شوخی میکنین؟
پاکستانی وضع اینترنتشون از مال ما خیلی خیلی بهتره. حتی اینترنت افغانستان هم قابل مقایسه با فیلترنت لاکپشتی و پر هزینه ی ما نیست.
شوخی میکنین؟
پاکستانی وضع اینترنتشون از مال ما خیلی خیلی بهتره. حتی اینترنت افغانستان هم قابل مقایسه با فیلترنت لاکپشتی و پر هزینه ی ما نیست.