ایتنا- در این محمولهها، گوشیهای قابل استفاده و استاندارد وارد چرخخ بازار و آماده عرضه میشوند و گوشیهای غیرقابل استفاده هم منهدم میشوند.
بر اساس اطلاعات به دست آمده از ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور, محمولههای ضبط شده قاچاق گوشی تلفن همراه بعد از آزمایشهای فنی در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی روانه بازار تلفن همراه میشوند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور با اشاره به اموال ظبط شده قاچاق گوشی تلفن همراه در کشور اظهار داشت: محمولههای قاچاق گوشی تلفن همراه در کشور پس از ضبط در انحصار سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی قرار میگیرد.
"سردار مهدی ابویی" افزود: بعد از در اختیار گذاشتن اموال قاچاق گوشی موبایل به سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی این کالاها بعد از استعلام برای تاییدیه و برخورداری از استانداردهای لازم به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فرستاده میشود تا از لحاظ فنی مورد آزمایش قرار گیرند.
وی افزود: بعد از تست گوشیهای قاچاقی که از استانداردهای لازم برخوردار هستند قابل عرضه در بازار هستند و گوشیهای غیراستاندارد نیز منهدم میشوند.
وی با اشاره به فروش گوشیهای قاچاق در بازار گفت: هزینه فروش این گوشیها به خزانه دولت واریز میشود.
به گزارش موبنا, چندی پیش ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارزکشور اعلام کرد که تمامی گوشیهای موبایل قاچاق و فاقد طرح شبنم را از سطح بازار تلفن همراه کشور جمعآوری میکند.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور با اشاره به طرح جامع گوشیهای قاچاق و فاقد طرح شبنم در کشور اعلام کرده بود به دلیل ساماندهی بازار تلفن همراه و جلوگیری از قاچاق گوشی موبایل که منجر به کاهش درآمدهای دولت شده این سازمان به طوری جدی به مقابله و برخورد با فعالان غیرقانونی در این حوزه میپردازد.
"سردار مهدی ابویی" در این باره گفته که همزمان با اجرای این طرح تمامی گوشیهای موجود در بازار که فاقد شبنم باشند به عنوان کالای قاچاق به شمار میآیند و از سطح بازار جمعآوری میشوند.