کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

جاسوسی روی دیتای کلود اروپایی‌ها توسط مقامات امریکایی

سايت خبری خبر آنلاین , 15 بهمن 1391 ساعت 11:46

ایتنا- برطبق قوانین آمریکا، مقامات فدرال امریکا و مقامات اطلاعاتی می‌توانند اطلاعات شخصی اروپایی‌ها را دیده و بخوانند.




به شهروندان و کمپانی‌های اروپایی در مورد خطر جاسوسی امریکایی‌ها روی اطلاعات شان روی محیط کلود هشدار داده شد.


بر این اساس مقامات فدرال امریکا و مقامات اطلاعاتی می‌توانند اطلاعات شخصی اروپایی‌ها را دیده و بخوانند. 


به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، قوانین امریکا اجازه می‌دهد تا فایل‌های ذخیره شده روی سرورهای کلود (رایانش ابری) شامل هر نوع رکورد پزشکی و اقتصادی، اسرار تجاری و معاملات اقتصادی و حتی اسناد حکومتی علی رغم وجود قانون حمایت از اطلاعات در اتحادیه اروپایی قابل خواندن شوند. 

کسپر باودن مدیر سابق بخش privacy مایکروسافت که در یک سخنرانی در بروکسل بلژیک سخن می‌گفت تایید کرد که قوانین امریکا اجازه جاسوسی روی اطلاعات شهروندان غیر امریکایی را به دولت فدرال می‌دهد. 

به گفته وی هر شخص یا کمپانی بیرون از امریکا که از سرویس های کلود مانند کلود آمازون، اپل، مایکروسافت و گوگل استفاده می‌کند شامل این قانون می شوند. 

حتی کمپانی‌هایی که به خاطر کاهش هزینه از سرویس‌های کلود استفاده می کنند نیز در خطر جاسوسی و خوانده شدن اطلاعاتشان هستند. 

وی افزود کافی است یک دولت با دولت امریکا مشکل پیدا کند و یا مشکل داشته باشد؛ آن‌وقت دولت امریکا حق دارد دیتای آن دولت یا حکومت را بخواند. 

کسپر باودن هشدار داد قانون به ظاهر حمایتی از دیتا در اتحادیه اروپایی که قرار است اواخر ۲۰۱۳ به تصویب اعضای اتحادیه برسد، اجازه جاسوسی کردن روی دیتا خارجی را می دهد و کمپانی‌های بزرگ اینترنتی باید اطلاعات لازم در مورد شهروندان مظنون اروپایی را به حکومت‌های عضو بدهند. 

قرار است دادگاهی بنام دادگاه جهانی (world court) در لاهه تاسیس شود تا یک دولت بین‌المللی دولت دیگری را به پای میز محاکمه بکشاند. 

دولت‌ها از سوی دیگر آژانس هایی بنام MLA یا Mutual legal assistance دارند که در مواقع لازم اطلاعات خود را به اشتراک می‌گذارند. 

در حال حاضر بین سازمان‌های جاسوسی برخی دولتها مثل امریکا و انگلیس همکاری نزدیکی وجود دارد تا در مقابل به اصطلاح حملات تروریستی اطلاعات افراد کشور خود را با هم به اشتراک بگذارند. 

قانون ۱۹۷۸ امریکا بنام FISA و بعد تکمله آن بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر اختیارات وسیعی را به دولت امریکا برای جاسوسی روی اطلاعات مردم و کمپانی‌ها می‌دهد.
 
در سال ۲۰۰۸ تکمله بعد تصویب شد که اجازه جاسوسی روی افراد بیرون از امریکا را نیز به دولت امریکا داد و به همین خاطر دست دولت برای جاسوسی روی محیط کلود را به آسانی فراهم کرد.(تحت عنوان بخش ۱۸۸۱a) 

به‌هرحال با قوانین جدید و قوانین آینده اتحادیه اروپایی نه تنها مردم جهان بلکه اروپایی‌ها نیز در امان نیستند. 

آی‌تیونز اپل، محیط کلود Dropbod، جیمیل گوگل، اطلاعات کمپانی‌ها روی آفیس ۳۶۵ و نیز اطلاعات پنهان فیس‌بوک و توئیتر در امان نخواهند بود.


کد مطلب: 25144

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/25144/جاسوسی-روی-دیتای-کلود-اروپایی-ها-توسط-مقامات-امریکایی

ايتنا
  https://www.itna.ir