کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

احمدی‌نژاد: ما در نقطه صفر فناوری اطلاعات هستیم

خبرگزاری مهر , 28 ارديبهشت 1392 ساعت 14:50

ایتنا - به زودی به جایی خواهیم رسید که انسان بدون هیچ وسیله ارتباطی با استفاده از قدرت مغز با نقطه دیگری از دنیا صحبت خواهد کرد.




رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ظرفیت انسان برای تولید دانش ظرفیت بی‌پایانی است، گفت: ما در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌رغم گسترش بی‌سابقه‌ای که وجود دارد در نقطه صفر و شروع کار هستیم.


به گزارش ایتنا از مهر، محمود احمدی نژاد در مراسم سومین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات و پنجمین همایش ملی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی که همزمان با روز جهانی ارتباطات در سالن اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به بستر ارتباطات برای تعالی انسانی، اظهار داشت: نوآوری، ابداع، خلاقیت، ابتکار، عقلانیت و مدیریت در ارتباط با دیگران معنا و مفهوم می‌یابد و انسانی که چیزی نمی‌داند انسان نیست.

وی با بیان اینکه هر چقدر دایره ارتباطات گسترده‌تر و معرفت آدمی بیشتر شود شاهد شکوفایی و کمال خواهیم بود و خداوند انسان را برای رسیدن به قله‌های کمال خلق کرده است.

رئیس جمهور با اشاره به تجهیزات و امکاناتی که با فناوری و دنیای امروزی ساخته می‌شود، گفت: ظرفیت انسان برای تولید دانش ظرفیت بی‌پایانی است البته به‌رغم گسترش بی‌سابقه‌ای که در این حوزه وجود دارد اما ما در نقطه صفر ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم.
وی افزود: هنوز اسیر تجهیزات هستیم و این در حالی است که به زودی باید از مرز تجهیزات عبور کنیم؛ انسان آنقدر رشد پیدا خواهد کرد که مستقیم ارتباط برقرار کند.

وی گفت: ظرفیت سلول‌های بدن انسان از مولکول‌های آلیاژهای به کار گرفته شده در تجهیزات فناوری به مراتب بالاتر است و به زودی به جایی خواهیم رسید که انسان بدون هیچ وسیله ارتباطی با استفاده از قدرت مغز با نقطه دیگری از دنیا صحبت خواهد کرد.

احمدی نژاد با اشاره به ظرفیت‌هایی که ممکن است مورد سوءاستفاده قرار گیرد، خاطرنشان کرد: فضای مجازی فضای واقعی است و خیال نیست. اینکه وزارت دفاع یک کشور از یک دانش استفاده سوء کرده به معنای این نیست که عصر فناوری و ظرفیت‌ها و فرصت‌های آن را نفی کنیم. ما قصد رفتن و له کردن و گرفتن فرصت شکوفایی انسان‌ها را نداریم چرا که کسی پیروز است که اندیشه و نظریه بالاتری ارائه کند.
به گفته وی، انسانی که به سمت ارتباطات و کسب دانش‌ها پیش می‌رود از منظر خدای متعال انسانی محتاط و مطلوب است که باید ضمن آگاهی از همه نظریات توحید و عدالت را انتخاب کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه ممکن است از انرژی اتمی، فضای ارتباطات، سینما و تکنولوژی سوءاستفاده شود، خاطرنشان کرد: نباید اصل این مبحث را کنار گذاشت بلکه باید یک پله بالاتر از مرزهایی که انسان‌ها را در لجن گرفتار کرده عبور کنیم.

احمدی نژاد با تاکید بر اینکه انسان باید به نقطه‌ای برسد که بر تمام دانش روز احاطه داشته باشد، گفت: باید بتوانیم علاوه بر کره زمین با آسمان و کرات دیگر ارتباط برقرار کنیم که به مرز انسانیتی که خداوند برای انسان مقرر کرده برسیم.

وی با اشاره به اتفاقات مثبتی که در ایران و در عرصه بین‌الملل در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات به وقوع پیوسته است، تصریح کرد: باید در تکنولوژی و فناوری بومی کار کنیم. بسیاری از نمونه‌های بهتر تجهیزات را می‌توان در ایران ساخت. باید به استعداد بومی اعتماد کنیم این بدان معنا نیست که همه چیز را قطع کنیم اما می‌توانیم خودمان بسیاری از تکنولوژی‌ها را بسازیم.

وی با بیان اینکه، ایران هزاران سال پرچمدار دانش و صنعت در دنیا بوده اظهار داشت: در دوره‌ای، موجودیت ایران سرکوب شد اما باید این را جبران کنیم. امروز می‌توانیم ماهواره در فضا قرار دهیم، موجود زنده به فضا بفرستیم، در نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و انرژی هسته‌ای حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم.

رئیس جمهور با اشاره به ۸۰۰ خدمت الکترونیکی که در شبکه ملی ارائه می‌شود ادامه داد: سامانه مردمی ارتباط با دولت هم اکنون قابل رهگیری و گزارشگیری است. در این زمینه کارهای خوبی انجام شده و بسیاری از نیازهای مردم را توانسته‌ایم تامین کنیم به نحوی که در دولت نهم و دهم ۳۸ میلیون اعتبار که شامل ۲۸ میلیون نامه بوده است از مردم دریافت‌کرده ایم که ۷۳ درصد آنها برطرف شده است.
احمدی نژاد با بیان اینکه به زودی ساختار اداری و قوانین در این حوزه دستخوش تحول اساسی خواهد شد، در مورد فناوری اطلاعات و ایمنی جاده‌ها که شعار امسال روز جهانی ارتباطات است، نیز گفت: طی سال‌های اخیر بیش از ۹ سال امید به زندگی در کشور افزوده شده است. برای آنکه انسان ابدی باشد و یک زندگی جاویدان داشته باشد نیازمند شبکه جاده‌ای و حمل و نقلی هستیم که در سریع‌ترین زمان ممکن مردم را جابجا کند و جابجایی با مفهوم ایمنی تنها با خدمات الکترونیکی و کنترل الکترونیکی امکان‌پذیر است.

وی با بیان اینکه در سال ۸۴ با وجود ۶ میلیون خودرو در کشور سالانه ۲۷ هزار کشته جاده‌ای داشتیم، افزود: با استفاده از کنترل الکترونیکی و تخصیص بودجه در سال ۹۱ با حدود ۱۸ میلیون خودرو تعداد کشته‌های جاده‌ای به زیر ۲۰ هزار نفر رسیده است که البته این نرخ باید به صفر برسد. 

رئیس جمهور در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به نقش روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: امروز شیاطین دنبال مأیوس کردن ملت‌ها هستند و پاسخگویی صحیح در مقیاس وسیع می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کرده و قلب واقعیت را با مفاهیم درست جابجا کند.
وی با اشاره به برخی اخبار ناصحیح که علیه دولت منتشر می‌شود، گفت: یکی از رسانه‌ها نوشته بود که در دولت نهم و دهم هیچ سدی ساخته نشد. در حالی که طی این سال ها ۲۰ میلیارد مترمکعب به حجم آب کشور افزوده شده و در این دولت ما ۷۰ سد افتتاح کردیم. باید توجه کرد که اخبار را به درستی و بدون پیش قضاوت منتشر کنیم.

وی با بیان اینکه دولت در تحریم‌ها بیکار نمی‌نشیند و علیه دشمن راهکارها و تدابیری دارد که برخی را نمی‌توان گفت، افزود: مشکلات در همه کشورها وجود دارد اما پیشرفت‌های عظیم کشور با توجه به گستره نشر اطلاعات باید اطلاع‌رسانی شود.
وی با بیان اینکه در سال ۸۴ خط موبایل در بازار آزاد یک و نیم میلیون تومان فروخته می‌شد و دولت با ثبت نام سیم کارت ۴۰۰ هزار تومانی ۲ هزار میلیارد تومان نقدینگی جمع کرده بود تصریح کرد: الان شاهد وجود سیم‌کارت های مجانی در بازار هستیم. هم اکنون با ۲۵۰۰ تومان می‌توان یک سیم کارت با ۲۵۰۰ شارژ و ۵۵ دقیقه مکالمه مجانی شب و نصفه شب خریداری کرد. الان شاهد هستیم که بسیاری ۳ سیم کارت دارند و با توجه به ضریب نفوذ بیش از ۱۱۰ درصدی تلفن همراه در کشور روزانه بالغ بر ۷۵۰ میلیون پیامک رد و بدل می‌شود. خدا بدهد برکت.

وی گفت: ارتباطات باید به همین نحو در کشور جریان داشته باشند که البته برخی با کوته فکری دخالت‌هایی دارند که نباید به آن توجه کرد.

رئیس جمهور با اشاره به تبادل ۲۴ ساعته اطلاعات گفت: هم اکنون اطلاعات از مدار ژئو به سمت مدار لئو در حرکت هست که ما باید برویم در ایستگاه فضایی و حتی یک پله بالاتر از آن قرار گیریم نباید اجازه دهیم دشمن با برتری وارد زندگی ما شود بلکه باید یک قدم جلوتر از مرزهای امروز دانش و فناوری حرکت کنیم که این نیازمند پافشاری عدالت و احترام به انسان ها که از مسیر ارتباطات محقق خواهد شد.

رئیس جمهور گفت: ملت ایران در این مقطع تاریخی مأموریت خود را به خوبی انجام خواهند داد و در سرزمین ایران یک الگوی پیشرفت برپا خواهد شد.
 
 


کد مطلب: 26214

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/26214/احمدی-نژاد-نقطه-صفر-فناوری-اطلاعات-هستیم

ايتنا
  https://www.itna.ir