مشاور وزیر ارتباطات در امور فناوری و صنعت در رابطه با لغو تحریمها گفت: به نظر من آنها برای جلوگیری از ضرر خودشان این موضوع را مطرح کردهاند در غیر این صورت محصولاتشان در بازار ایران وجود دارد، در حقیقت آمریکا میخواهد سود واسطهها را به صورت مستقیم خودش ببرد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، محمود لیایی اظهار کرد: ما در حوزه فناوری دچار تحریم نیستیم، فقط محصولات را به وسیله واسطه و با قیمت بالاتر وارد کشور میکنیم.
وی با اشاره به سود مادی و معنوی این اقدام برای آمریکا گفت: اگر مثلا اپل استور یا گوگل پلی را برای مردم ایران بستهاند، کاربران از راههای دیگر به نرمافزارها دسترسی پیدا کردند و در اینجا تنها خود آنان ضرر کردهاند.
لیایی در پایان زمان این اقدام آمریکا را معنیدار تلقی کرد و گفت: نزدیک بودن تاریخ این تصمیم با انتخابات ایران این پیام را با خود دارد که اگر فرضا رییس جمهوری مورد نظر آنان به روی کار بیاید، تحریمها کمرنگتر خواهد شد اما نباید چندان هم به این قضیه خوشبین بود، باید دید آیا به وعدهای که دادهاند عمل میکنند؟ به هر حال این اقدام آنها اثری منفی روی تولید ملی ما خواهد گذاشت.
به گزارش ایسنا روز گذشته اخباری منتشر شد که بر اساس آن یکی از مقامهای وزارت امور خارجه آمریکا در گفتوگو با شبکه خبری بی.بی.سی اعلام کرد که دولت واشنگتن تحریم فروش تلفن همراه، لپ تاپ، مودم و نرمافزارهای رایانهای به ایران را لغو میکند.
به گفته وی این تصمیم گرفته شده تا تحریمها مانعی برای استفاده از تکنولوژیهایی که مردم برای ارتباط بهتر و سریعتر به آنها نیاز دارند، ایجاد نکند.
این موضوع هم شامل سختافزار میشود و هم شامل نرمافزارهای رایانهیی.
یعنی چی؟ تحریم باشیم که تولید ملی رشد کنه؟ رقابت باید جهانی و سالم باشه، انتخاب رو به مردم بسپریم، مسلمه هر ایرانی دوست داره محصول ایرانی استفاده کنه، اما به شرطی که همون قدر که مصرف کننده برای تولید داخل ارزش قائله تولید کننده هم ارزش قائل باشه، هنوز داریم از انحصاری بودن خیلی چیزها ضربه می خوریم، البته مردم عادی، نه اونهایی که از ما بهترانند! یادمون نرفته سیم کارت موبایل رو همین تولید گران ملی چقدر میدادند به ملت؟؟؟