ایتنا - در تلاش هستیم با ایجاد یک سایت بزرگ و قراردادن اطلاعات و محتواهای ایرانی-اسلامی به زبانهای مختلف فرهنگ کشورمان را در اختیار جهانیان قرار دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: یکی از مهمترین مباحث در مدیریت، آگاهی از خاستگاه جامعه به منظور برنامهریزی برای آینده است و سایتهای بزرگی نظیر گوگل ارث و ویکی پدیا از مردم جهان برای کشورهای غربی اطلاعات کسب میکنند.
به گزارش ایتنا از فارس، محمدحسن نامی در مراسم افتتاح دیتاسنتر(مرکز داده) استان قم اظهار داشت: زیرساختای مهیا شده در جهت افزایش آمادگی الکترونیکی کشور است و آمادگی الکترونیکی به معنی افزایش آگاهی مردم برای حضور در یک شبکه جهانی و آمادگی به منظور ایستادگی برابر هجوم اطلاعات غرب است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: این امکانات بر اساس برنامه پنجم مهیا میود و برای تحقق اهداف پیشببنی شده باید آموزش الکترونیکی برای همه شهروندان عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه استکبار در تلاش است با اشراف بر اطلاعات بر همه حاکم شود گفت: با استفاده از بسترهای ارتباطی آماده شده میتوان محتواهای تولید شده در کشورمان را به همه جهانیان ارایه کنیم.
نامی گفت: تجهیزات مدرن موجود شرایط مورد نیاز استکبار را برای تسلط بیشتر بر جهان آماده کرده اما باید با توسعه ارتباطات و فرهنگ سازی، جریان ارسال اطلاعات را معکوس کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: کشورهای غربی با راهاندازی چندین سایت بزرگ نظیر گوگل ارث و ویکیپدیا در صدد کسب اطلاعات از مردم جهان هستند.
نامی تاکید کرد: یکی از مهمترین مباحث مدیریتی، آگاهی از خاستگاه جامعه است تا از طریق آن بتوانند برای آینده برنامهریزی کنند و اطلاعات مدنظر خود را نیز از طریق این سایتها بدست آورند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در تلاش هستیم با ایجاد یک سایت بزرگ و قراردادن اطلاعات و محتواهای ایرانی-اسلامی به زبانهای مختلف فرهنگ کشورمان را در اختیار جهانیان قرار دهیم.
...
من سر جونم قسم می خورم این آقا یه بار هم از Google Earth استفاده نکرده .
عزیز شما نمخواد نگران باشی با این سرعت اینترنت مردم از Google earth استفاده نمکنن کلا ، استفاده هم بکنن مطما باش چیزی نمیتونن بفرستن .
اطلاعات ویکی پدیا که در دسترس همه است، چیز سری هم توش منتشر نمیشه، صحت اطلاعات هم تازه صد در صد نیست و در طی زمان ممکنه اصلاح بشه، توسط مدیران بین المللی هم اداره میشه، دیگه مشکلتون با این سایت مفید که کلی کمک میکنه چیه؟؟ والا خجالت داره!! دنیا کجا است ما کجاییم!!
من نمیدونم اقای احمدینژاد رو چه حساب و کتابی یک سرهنگ رو میاره میکنه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات! ایشون رو باید فرستاد مرز که از مرزهای طولانی ما با افغانستان و پاکستان که شده محل ترانزیت مواد حراست کنه.
جاسوس ؟ شما چی ؟
واقعا از وزیر ایران بعیده بهترین سیستم ها رو در جهان ایجاد کردند آقا میگه جاسوسه واقعا که .شما به پهنای باند ایران فکر کن جاسوس بودنشن پیکشت
این که غصه نداره عمو. مثل همیشه جفت پا برو رو لولهی اینترنت و جریان داده رو بند بیار.
اصلا کار وزیر ارتباطات کنترل و محدودسازی ارتباطات و اطلاعات هست.
بابا بخدا من خودم بیش از 10 مقاله تو ویکیپدیا نوشتم به طور مثال بیشتر مقاله ویندوز 8 رو من نوشتم
یعنی چی جاسوس؟
این سایت فقط یه دانشدامس
چرا باید جلوی چیزای مفید گرفته شه؟
من خودم از طریقه همین ویکیپدیا کلی اطلاعات کسب کردم.
ویکیپدیا یه سایت باز-آزاد و بیطرفه
من هم حدود 30 مقاله از مقاله های ویکیپدیای انگلیسی رو به فارسی برگردوندم. من الان جاسوسم؟ اتفاقا چند روز پیش سایت upload.wikimedia.org رو فیلتر کردن که در نتیجش تمام صفحات ویکیپدیا بی عکس شد. کلی نامه نگاری کردیم و به دست و پای آقایون افتادیم تا رفع فیلتر کردن.
متاسفانه خیلیها مثل این شخص فکر میکنن و از بخت بد پست هایی کلیدی بهشون داده شده و میتونن واقعا مضر واقع بشن .
ضمن تشکر از دوست عزیزمون جناب رجائی زاده به خاطر کمک به افزایش غنای ویکیپدیای فارسی. فکر میکنم ما ویکی نویس ها نباید تحت تاثیر اظهارات افراد کم سواد و بی سواد و تنگ نظر قرار بگیریم و باید کماکان به مقاله نویسی ادامه بدیم. ویکیپدیا یک دانشنامه بسیار ارزشمنده که هرچه غنیتر شدن بخش فارسی اون میتونه کمک خوبی برای رشد علمی ایرانی ها باشه. من خودم چند مقاله در حال توشتن دارم که اگر اجل مهلت بده میخوام تمومشون کنم. مگر اینگه جناب سرهنگ به جرم جاسوسی دستگیرم کنه.
با این طرز فکر و دیدی که اینا دارن روی کره شمالی رو سفید خواهند کرد