۰
plusresetminus
شنبه ۲۹ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰۵

مایکروسافت با سرمایه ۷۷ میلیارد دلاری در سراشیبی کاهش درآمدها

ایتنا- افت درآمد مایکروسافت درست پس از انتشار گزارش جدیدش، باعث سقول 10 درصدی سهامش در بازارهای بورس جهانی شد.
مایکروسافت با سرمایه ۷۷ میلیارد دلاری در سراشیبی کاهش درآمدها


این طور که کار‌شناسان می‌گویند، حتی بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان هم از نوسانات ارزش سهام در بخش فناوری در امان نیستند و طوفان بزرگ آن‌ها را هم دچار مشکل می‌کند. 

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب سایت forbes، روز جمعه سرمایه‌گذاران مایکروسافت به عنوان یکی از پردرآمد‌ترین شرکت‌های جهان در سال جاری اعلام کردند پس از انتشار گزارش جدید از سوی این شرکت نرم‌افزاری با نتایج ضعیف‌تر از پیش‌بینی‌های قبلی،‌ ارزش سهام آن‌ها ۱۰ درصد سقوط کرده است که این اتفاق باعث شد یک‌شبه سرمایه مایکروسافت ۲۵ میلیارد دلار کاهش یابد. 

بازار کنونی این شرکت بزرگ که به همت «بیل گیتس» (Bill Gates) تاسیس شده است را دچار نگرانی کرده و دشواری‌های فراوانی پیش‌روی آن قرار داده است تا بتواند هسته مرکزی فعالیت‌های خود را از رایانه‌های شخصی و رومیزی به دستگاه‌های الکترونیکی همراه و همچنین سیستم‌های مبتنی بر فضای پردازش ابری تغییر دهد. 

شرکت مایکروسافت در آغاز مسیر سیستم‌های «بعد از رایانه شخصی» با مشکل مواجه شده است و بر همین اساس سرمایه‌گذاری ۹۰۰ میلیون دلاری انجام داده است تا سری رایانه‌های لوحی Surface خود را توسعه بخشد. 

اما تحلیلگران مرکز UBS بر این باورند سیر نزولی فعالیت‌های مایکروسافت به واسطه محدودیت‌هایی ایجاد شده است که «استیو بالمر» (Steve Ballmer) مدیرعامل مایکروسافت با تشخیص خود از وضعیت شرکت آن‌ها را ایجاد کرده و در ‌‌نهایت باعث شده است تا ارزش سهام مایکروسافت به میزان قابل ملاحظه سقوط کند. 

باید گفت که مرکز Wall Street در جمعه‌ای که گذشت با نوسانات فراوانی در این حوزه مواجه شد و اعلام کرد که دو شرکت بزرگ دنیای فناوری یعنی مایکروسافت و گوگل با کاهش درآمدهای خود مواجه شده‌اند. به گفته کار‌شناسان، مایکروسافت در این دوره زمانی بزرگ‌ترین کاهش درآمدهای تاریخ فعالیت‌های خود را تجربه کرد و در ‌‌نهایت توانست درآمد خود به‌ازای هر سهام (EPS) را به ۵۲ سنت برساند که کار‌شناسان این رقم را ۷۴. ۰ دلار پیش‌بینی کرده بودند. 

با رقم یاد شده شرکت مایکروسافت ۹. ۱۹ میلیارد دلار درآمد کسب می‌کند که کار‌شناسان Wall Street آن را ۶. ۲۰ میلیارد دلار پیش‌بینی کرده بودند. 

سرمایه گذاران این روز‌ها نگران آن هستند که مایکروسافت با سرمایه‌گذاری ۹۰۰ میلیون دلاری برای توسعه رایانه لوحی Surface باز هم نتواند در این زمینه به موفقیت قابل ملاحظه دست یابد. این شرکت بزرگ نرم‌افزاری هم‌اکنون سرمایه‌ای بالغ بر ۷۷ میلیارد دلار دارد که با این رقم پس از اپل بزرگ‌ترین شرکت جهان محسوب می‌شود.
کد مطلب: 26857
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ