ایتنا- بالاخره پس از گمانهزنیهای فراوان و بحثهای زیادی که بر سر انتخاب وزیر ICT مطرح بود، محمود واعظی توانست رای اعتماد را از مجلس دریافت کند و بر کرسی وزارت بنشیند.
با بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت یازدهم در مجلس، محمود واعظی با با رای ۲۱۸موافق، ۴۵ رای مخالف و ۲۰ رای ممتنع به عنوان دهمین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انتخاب شد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، محمود واعظی که متولد ۱۳۳۱ است دکترای روابط بینالملل دارد و در حوزه مهندسی الکترونیک نیز دارای مدرک فوقلیسانس است.
وی از سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بوده و پس از آن به مدت یک سال مشاور وزیر امور خارجه و یک سال مشاور وزیر و رئیس ستاد روابط اقتصادی خارجی بوده است.
واعظی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ نیز به عنوان معاون سیاسی اروپا و آمریکا در وزارت امور خارجه و پس از آن به مدت دو سال در پست معاون اقتصادی وزارت امور خارجه فعالیت داشته است.
وی از سال ۷۸ تاکنون نیز به عنوان معاون پژوهشهای سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک فعال بوده و استاد مهمان در مقطع کارشناسی ارشد روابط بینالملل در دانشگاه علامه طباطبایی است.
وی پیش از این برنامه های کلی خود را در پنج محور به مجلس اعلام کرده بود؛ " توسعه شبکه و زیرساخت"، "بهبود کیفیت زندگی شهروندان و توسعه خدمات"، " توسعه ارتباطات روستایی و مناطق محروم"، " ارتقای تحقیق و توسعه فناوریهای بومی" و " تقویت و گسترش ارتباطات و حضور موثر در مجامع بیالمللی" به عنوان محورهای پنجگانه وزیر جدید ارتباطات معرفی شده بود.
پیش از این محمدحسن نامی، سیدرضا تقی پور، محمد سلیمانی، سید احمد معتمدی، محمدرضا عارف، محمد غرضی، مرتضی نبوی، محمود قندی و محمد حسین اسلامی به عنوان وزرای ارتباطات دولتهای مختلف به فعالیت پرداختهاند.
وزیر جدید ارتباطات سالها به عنوان مدیر عامل مخابرات فعالیت کرده اما حداقل پس از سال ۱۳۶۵ در سوابق اجرایی او موردی مرتبط با حوزه ارتباطات و فن آوری اطلاعات مشاهده نشده است.