ایتنا- به کاربرانی که از این فیلترشکن استفاده میکنند، IPهای تصادفی داده میشود و به همین دلیل امکان رهگیری آنها بسیار دشوار میشود و کاربران شاید از این طریق از جاسوسیها مصون بمانند!
افزایش نگرانیها از جاسوسیهای آنلاین دولت آمریکا باعث شده تا شمار کاربران فیلتر شکن معروف "تور" در ماه گذشته به دو برابر افزایش پیدا کند.
به گزارش ایتنا از ایسنا و به نقل از سایت خبری V۳، شرکت "تور" (Tor) که از معروفترین ارائهکنندههای نرم افزار فیلتر شکن در جهان است با انتشار آماری اعلام کرد که در ماه آگوست سال جاری میلادی شمار کاربران این فیلتر شکن دو برابر افزایش داشته و به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسیده است.
شرکت تور دلیل چنین افزایشی را نامشخص اعلام کرد این در حالیست که به گفته تحلیلگران دلیل اصلی این امر افزایش نگرانیها از جاسوسیهای آنلاین به ویژه از سوی دولت آمریکا است که پس از افشاگریهای ادوارد اسنودن به اوج خود رسیده است.
تور یک سرویس رایگان است که به کاربران اجازه میدهد تا بدون آنکه هویتشان شناسایی شود در اینترنت به وبگردی و انجام امور خود بپردازند.
به افرادی که از این سرویس استفاده میکنند٬ آیپیهای تصادفی و نامرتبط اختصاص داده میشود و با همین امکان٬ رهگیری فعالیتهای آنها در اینترنت توسط سازمانهای جاسوسی شاید نه محال اما حتما بسیار دشوارتر میشود.
کاربران "تور" حتی میتوانند هر زمانی که میخواهند آدرس آیپی خود را تغییر دهند.
به گزارش "هافینگتون پست"٬ پیش از افشاگریهای اسنودن درباره سیستم عظیم جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) روزانه نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر از "تور" برای وبگردی ناشناس و عبور از سد سانسور آنلاین بهره میگرفتند اما حالا تعداد کاربران این سیستم دو برابر شده است.
برنامه tor یک پروژه جهت حفظ حریم خصوصی کاربران است، الزما برای عبور از فیلتر خاصی استفاده نمی شود!
البته این برنامه بر پایه https نوشته شده که به علت سرعت پائین این پروتکل در کشور ما، کاربرد آنچنانی ندارد.
...
شرکت ها حتی توی کشور های به اصطلاح جهان اول و پیشرفته وظیفه دارند ابزارهای Decode در اختیار حکومت قرار بدن این 1
دوم اینکه دولت ها اگه بخوان ، خیلی راحت می تونن اقدام به کد گشایی اطلاعات مردم بکنند ، پس در مجموع اینها تقریباً بی فایده هستن .
البته این برنامه بر پایه https نوشته شده که به علت سرعت پائین این پروتکل در کشور ما، کاربرد آنچنانی ندارد.