عضو شورای فضای مجازی: باید برای اینترنت خط قرمز داشته باشیم
ایتنا - معاون صدا و سیما: در نحوه تعیین سرپرست شورای عالی فضای مجازی ابهام وجود دارد.
عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: در تصمیمی که برای تعیین سرپرست شورای عالی فضای مجازی گرفته شده، ابهاماتی وجود دارد. تصمیمگیری در مورد عزل دبیر شورا و رئیس مرکز به اعضای شورا برمیگردد.
به گزارش ایتنا از مهر، ویژه برنامه ثریا، سه شنبه شب با موضوع «معرفی محصولات فناوری نانو و شرکتهای دانش بنیان» از شبکه اول سیما روی آنتن رفت که در بخش ابتدایی این برنامه محمد سرافراز عضو شورای عالی فضای مجازی و معاون برون مرزی سازمان صدا و سیما به صورت تلفنی روی خط برنامه ثریا حاضر شد و در مورد مرکز ملی فضای مجازی توضیحاتی را ارائه کرد.
سرافراز گفت: مقام معظم رهبری با بینش عمیقی که داشتند اصل شورای عالی فضای مجازی را تشکیل و اولویت های کار را مشخص کردند که متاسفانه کار از سوی دولت قبلی و دولت فعلی (تا اینجا) جدی گرفته نشده. اهمیت تشکیل چنین شورایی از این نظر است که آمریکا برای تسلط روی دنیا، در آینده از طریق داده های اطلاعاتی عمل خواهد کرد و چیزی که یک قدرت را به قدرت برتر جهانی تبدیل خواهد کرد، مسئله پردازش اطلاعات است.
وی ادامه داد: وقتی گوشه ای از اسناد جاسوسی آمریکا از سوی اسنودن افشا شد، بسیاری از کشورها مثل برزیل به وحشت افتادند. چون آنها میگفتند آمریکا اطلاعات کشورها را نه تنها برای منافع سیاسی بلکه برای امور اقتصادی و... کسب میکند تا در آینده بر دنیا تسلط پیدا کند. پردازش اطلاعات نکته بسیار مهمی است که اگر به آن توجه نکنیم در آینده دچار مشکل خواهیم شد. مهمترین هدف از تشکیل شورای عالی فضای مجازی این است که چطور می توانیم در این حوزه مستقل باشیم و اطلاعات کشور و دولت را در اختیار بیگانگان قرار ندهیم که بتوانند از این اطلاعات استفاده و بهره برداری کنند.
سرافراز در ادامه برنامه اظهار داشت: در مورد تصمیمی که برای تعیین سرپرست شورای عالی فضای مجازی گرفته شده، ابهاماتی وجود دارد. مشخص نیست دبیر قبلی شورا استعفا داده یا عزل شده است. چون اگر بحث عزل باشد، تصمیم گیری در مورد عزل دبیر شورا و رئیس مرکز به اعضای شورا برمی گردد. اگر هم بحث استعفا باشد، باید بگویم که هنوز توضیح رسمی در این زمینه ارائه نشده. مکانیسمی که برای تعیین دبیر شورا و رئیس مرکز پیش بینی شده یک پروسه فراقوهای است تا در نهایت این شورا بازده بالایی داشته باشد و بتواند به خوبی کار کند. پس اینکه این شورا به عنوان زیرمجموعه یک وزارتخانه فعالیت داشته باشد، کار درستی نیست.
عضو شورای عالی فضای مجازی افزود: کارهای پراکنده خوبی در این بخش انجام شده اما باید به این سمت حرکت کنیم که فضای مجازی مستقلی را برای خودمان داشته باشیم که آسیبهای اینترنت جهانی به آن وارد نشود. ما به یک مرکز بسیار قوی برای این کار نیاز داریم که بتواند همه نوع سرویس و خدمت را به مردم ارائه دهد و در عین حال از مضرات اینرنت جهانی هم مصون باشد. هرچه زمان بگذرد و ما دیرتر اقدام کنیم، بیشتر ضرر خواهیم کرد.
وی گفت: هروقت صحبت از اینترنت می شود، خیلی ها می گویند اینترنت باید آزادانه در دسترس باشد این در حالی است که در همه جای دنیا خط قرمزهایی در زمینه اینترنت وجود دارد و ما هم باید این خط قرمزها را داشته باشیم.
شما که کل اینترنت رو خط قرمز فرض کردید. سالها است از محدودیت شدید و سرعت پایین و اختلال دائم و قیمت بالا مینالیم. نتیجه چی شد؟ مطلقا هیچی. من نمیبخشمتون. خدا هم نبخشه.
میبخشید باید خط قرمز داشته باشید یا با سطل روش رنگ بپاشید؟
عدم دسترسی به فیلم ها و عکسهای این سایت:
http://www.stevespanglerscience.com
به خاطر رد شده خط قرمز ناچیز شماست یا تصادفاً سطل رنگ برگشته؟
خط قرمز میتونه فقط و فقط سایتهای مشخص پورنو باشه. نه چیز دیگری.
نه سایتهای خبری. نه سیاست. نه فیسبوک.
مردم خودشان عقل و حق انتخاب دارند. کاری که شما کردید غیر از سردرگم و معطل کردن مردم و ایجاد نارضایتی نتیجه دیگری نداشته.
از بیرون اینگونه به نظر میرسد که یک عده به دلیلی که دقیقا خودشان هم نمیدانند چیست دارند حقوق و بودجه میگیرند و بالاجبار باید کاری انجام دهند تا اعلام حضور کنند.