افزایش چهارونیم برابری ترافیک دادهها در پایگاههای پردازش ابری تا سال ۲۰۱۷
ایتنا- ترافیک سالانه دادهها در این پایگاهها از ۱. ۲ زتابایت در سال ۲۰۱۲ به ۵. ۳ زتابایت در سال ۲۰۱۷ افزایش خواهد یافت.
شرکت سیسکو پیشبینی کرده است حجم ترافیک دادهها در پایگاههای پردازش ابری تا سال ۲۰۱۷ چهار و نیم برابر افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایتنا از همکاران سیستم و به نقل از وبسایت zdnet، شرکت سیسکو در سومین گزارش سالانه خود که «شاخص پردازش ابری جهانی سیسکو (۲۰۱۷-۲۰۱۲)» نام دارد، پیشبینی کرده است که ترافیک دادهها در پایگاههای پردازش ابری تا سال ۲۰۱۷ چهار و نیم برابر بیشتر خواهد شد.
بنا بر این پیشبینی، ترافیک سالانه دادهها در این پایگاهها از ۱. ۲ زتابایت در سال ۲۰۱۲ به ۵. ۳ زتابایت در سال ۲۰۱۷ افزایش خواهد یافت.
سیسکو همچنین پیشبینی کرده است که حجم ترافیک دادهها در کل پایگاههای داده غیر پردازش ابری نیز تا سال ۲۰۱۷ تا سه برابر افزایش یابد و به ۷. ۷ زتابایت در سال برسد. (هر زتابایت معادل ۱۰۲۴ اگزابایت، هر پتابایت معادل ۱۰۲۴ پتابایت و هر پتابایت معادل ۱۰۲۴ ترابایت است.)
بر اساس این برآوردها، حجم ترافیک دادهها در پایگاههای پردازش ابری تا سال ۲۰۱۷ بیش از دو سوم از کل ترافیک پایگاههای داده جهانی را از آن خود کرد. سهم ترافیک دادههای تحت پردازش ابری از کل ترافیک پایگاههای داده در سال ۲۰۱۲ حدود ۴۶ درصد بوده است که این رقم تا سال ۲۰۱۷ به ۶۹ درصد خواهد رسید.
به عبارت دیگر، حجم ترافیک دادههای تحت پردازش ابری از ۹۸ اگزابایت در ماه (یا ۲. ۱ زتابایت در سال) به ۴۴۳ اگزابایت در ماه (یا ۳. ۵ زتابایت در سال) خواهد رسید.
شرکت سیسکو در این مطالعه برآورد کرده است که در سال ۲۰۱۷ بیشترین حجم ترافیک دادههای تحت پردازش ابری در آمریکای شمالی تولید خواهد شد. آمریکای شمالی که در سال ۲۰۱۲ حدود ۴۶۹ اگزابایت داده تولید کرده بود، در سال ۲۰۱۷ خواهد توانست این رقم را به ۸۸۶. ۱ زتابایت افزایش دهد.
کشورهای آسیایی حوزه اقیانوس آرام نیز در آن زمان با تولید ۸۷۶. ۱ زتابایت داده جایگاه دوم این ردهبندی را از آن خود خواهند کرد. سهم اروپای غربی نیز در آن زمان ۷۷۰ اگزابایت خواهد بود.
برآوردهای سیسکو حاکی از این است که حجم عملیات پایگاههای داده غیر از پردازش تا سال ۲۰۱۷ حدود ۲. ۳ برابر و حجم عملیات پایگاههای پردازش ابری نیز ۷. ۳ درصد خواهد شد. در سال ۲۰۱۲ حدود ۳۹ درصد از کل عملیات پایگاههای داده از طریق فناوریهای پردازش ابری و ۶۱ درصد نیز از طریق پایگاههای داده سنتی انجام گرفته است.
پیشبینی میشود در سال ۲۰۱۴ پایگاههای پردازش ابری حدود ۵۱ درصد از کل این عملیات را از آن خود کند و در مقابل، سهم پایگاههای غیر ابری به ۴۹ درصد کاهش یابد.
این روند بالاخره در ۲۰۱۷ به جایی خواهد رسید که ۶۳ درصد از کل عملیات مربوط به پایگاههای داده از طریق پایگاههای پردازش ابری انجام خواهد شد و سهم پایگاههای سنتی نیز به ۳۷ درصد کاهش خواهد یافت.