ایتنا- گوگل، به موفقیتهایش در دنیای اینترنت و نرمافزارها اکتفا نکرد. گوشیهای نکسوس توانست از گوگل یک مهره قابل اعتنا در صنعت موبایل نیز بسازد.
موبایلهای گوگل حرف اول را میزنند؟
خبرگزاری ايسنا , 4 آبان 1392 ساعت 11:10
ایتنا- گوگل، به موفقیتهایش در دنیای اینترنت و نرمافزارها اکتفا نکرد. گوشیهای نکسوس توانست از گوگل یک مهره قابل اعتنا در صنعت موبایل نیز بسازد.
زندگی بشر این روزها که به شدت در تب و تاب پیشرفت روزافزون تکنولوژی قرار گرفته است و با گذشت تنها چند دقیقه می توان خارق العادهترین کارها را بدون هیچ هزینه اضافهای به انجام رساند.
گوگل شاید در شروع کار فکر نمیکرد که روزی به دنیای سازندههای گوشی و سیستمعاملها ورود پیدا کند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، "لری پیچ" و "سرگئی برین" که از آنها تحت عنوان مردان گوگل یاد میشود، خدمات بسیاری را در زمینه تبلیغات، رایانش ابری، جستوجوی سریع و موارد دیگر ارائه کردهاند.
اما اگر بخواهیم از دید یک کاربر تلفن همراه به این شرکت نگاه کنیم، بدون شک نکسوس که درواقع حکم معرف سیستمهای عامل اندروید را دارد یک گزینه جدی برای سایر رقبای هم سطح خود محسوب میشود.
گوگل همواره رابطه تنگاتنگی با نامهایی همچون ایسوس، ال جی،ساسونگ ،اچ تی سی داشته است. شروع این همکاریها با شرکت اچ تی سی کلید خورد.
NEXUS ONE توسط گوگل و اچ تی سی برای نخستین بار در ژانویه ۲۰۱۰ رونمایی شد. این گوشی با وزن ۱۳۰ گرم و اندازهای معادل ۹.۲۵ سانتیمتر (۳.۷ اینچ) معرف ورژن ۲.۱ سیستم عامل اندروید بود.
این محصول با داشتن دوربین پنج مگاپیکسلی و پردازندهای به قدرت یک گیگاهرتز در سطح خودش بد به نظر نمیرسید ولی در پایان همان سال گوگل با رونمایی از NEXUS S نشان داد که خواهان پیشرفت است.
این شرکت همراه با سامسونگ تلفنی با نسخه نان زنجبیلی (GINGER BERAD) به ابعاد ۱۰ سانتیمتر (چهار اینچ) تولید کرد و جای پای خود را در زمینه گوشیهای هوشمند محکمتر کرد.
این گوشی اگرچه از جنبه قدرت پردازشگر تفاوت چندانی با مدل پیشینش نداشت اما ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی NEXUS S در مقایسه با ۵۱۲ مگابایت حافظه NEXUS ONE از نقاط ارزشمند این دستگاه محسوب میشد.
اما گوگل با این گوشی هوشمند کار خود را تمام نکرد و به سیاست خود ادامه داد. این شرکت این بار تصمیم به همکاری با سامسونگ گرفت و GALAXY NEXUS را به بازار ارائه کرد.
همچنین در رده بندی ابعادی تا اکتبر ۲۰۱۱ این دستگاه رتبه یک را با اندازهای معادل ۱۱.۵ سانتیمتر (۴.۶ اینچ) از آن خود کرده بود.
اگرچه وزن آن نسبت به دو مدل قبلی پنج گرم افزایش داشت ولی داشتن دوربین ثانویه از نقاط قوت GALAXY NEXUS به حساب میآمد.
اگر از این تفاوتها چشمپوشی کنیم به ورژن ۴.۰ ساندویچ بستنی اندروید، خواهیم رسید، نسخه که در آن مرورگر قدرتمندی به نام گوگل کروم مورد استفاده قرار گرفت. ناگفته نماند که قدرت پردازنده این گوشی ۱.۲ گیگا هرتز است.
ظاهرا شرکت گوگل از همکاری با سامسونگ راضی بود چرا که به فاصله یک سال بعد برای بار دوم دست به مشارکت با این شرکت زد ولی این بار تبلتی تحت عنوان NEXUS ۱۰ را به بازار عرضه کرد.
طبق معمول رونمایی از آندروید ۴.۲ یا همان آبنبات ژلهای به یاری این دستگاه رقم خورد. این نخستین تجربه گوگل در ساخت تبلت محسوب می شد اگرچه این تبلت بصورت نسبی نقاط ضعف و قدرت خود را دارد، اما قرار گرفتن نام گوگل در کنار نام شرکت تایوانی ایسوس که تولید بخشی از تبلتهای این شرکت را به عهده گرفته بود، تجربهای جدید برای گوگل به ارمغان آورد.
تجربه کار با ایسوس برای این شرکت شیرین بود چراکه گوگل تولید تبلتهای نکسوس ۷ و نکسوس ۷.۲ را به این شرکت واگذار کرد.
در کنار این اتفاقات گوگل درحال چشیدن تجربه شیرین همکاری با ال.جی بود چراکه Nexus ۴ با توجه به امکاناتی که داشت، درکنار قیمت مناسبش با استقبال خوبی مواجه شد.
حال گوگل از همکاری قبلی خود با ال.جی راضی به نظر میرسد و درحال ارائه پنجمین نسخه گوشیهای خود موسوم به Nexus ۵ است.
صفحه نمایش این تلفن هوشمند ۱۲.۵ سانتیمتر (پنج اینچ) است در کنار پردازندهی چهارهستهای Nexus ۵ که قدرت ۲.۳ گیگاهرتز را به کاربران ارائه میدهد، مجهز به حافظهی موقت (رم) سه گیگابایتی است که این مولفه از دیگر فاکتورهایی است که این گوشی جدید شرکت گوگل را در کنار Galaxy Note ۳ سامسونگ از سایر رقبایش متمایز میسازد.
به نظر میرسد Nexus ۵ اولین گوشی هوشمندی باشد که اندروید ۴.۴ موسوم به Kit Kat را تجربه خواهد کرد. با توجه به قیمت ۳۴۹ دلاری این گوشی و امکانات آن به نظر میرسد که Nexus ۵ بتواند تمامی رقیبهایش را کنار بزند علاوه بر این با توجه به این موضوع که این گوشی توسط شرکت ال.جی عرضه میشود امکان کاهش فروش LG G۲ افزایش مییابد.
کد مطلب: 28119
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/28119/موبایل-های-گوگل-حرف-اول-می-زنند