ایتنا- واعظی: نباید قیم مآبانه نسبت به تمامی امورات مردم تصمیمگیری کرد.
وزیر ارتباطات:
نمیتوان همه چیز را بست و فیلتر کرد
خبرگزاری ايسنا , 21 دی 1392 ساعت 10:48
ایتنا- واعظی: نباید قیم مآبانه نسبت به تمامی امورات مردم تصمیمگیری کرد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسنا در رابطه با شبکههای ارتباطی نظیر ویچت و وایبر گفت: نمیشود تمامی برنامههای ارتباطی را بست.
بحث اصلی نیز در مورد ویچت به گزینه PepoleNearby در این برنامه خلاصه میشد. اگر کمیته فیلترینگ فنی باشد باید بداند که در رابطه با تکنولوژی باید راهکارها دیگری را به کار گرفت. تنها باید قسمتی از برنامه ها را بست که خانوادهها نسبت به آن شکایت دارند.
ما در این رابطه میتوانیم تمهیداتی را به کمیته فیلترینگ ارائه دهیم که تنها قسمتهای خاصی از برنامه بسته شود. در رابطه با فیلترینگ برنامههای ارتباطی قرار است جلسهای در سطح دولتیها تشکیل شده و سیاستگذاریها تغییر کند.
خود مردم ایران فهیم هستند و از مسائل به خوبی آگاهی دارند. در این زمینه باید فرهنگسازیهای لازم را نیز انجام داد.
نباید قیم مآبانه نسبت به تمامی امورات مردم تصمیمگیری کرد.
سیاست دولت بستن همه چیز نیست.
هنوز هم اعلام میکنم ما با بستن ویچت در کمیته فیلترینگ مخالف بودیم.
وی در رابطه با پهنای باند در کشور و بحث کمفروشی مطرح کرد:ما از آغاز دولت جدید نهضت گسترده را به پا کردیم. در ۱۰۰ روز اول ۴۰ گیگابیت به پهنای باند اینترنت کشور اضافه شد و در ۱۰۰ روز دوم قرار است ۴۰ گیگابیت دیگر نیز به این پهنای باند اضافه شود. با این وجود دست ما در اعمال قوانین ضریب اشتراک بازتر خواهد شد و میتوانیم قانون ضریب اشتراک یک به هشت را به اجرا در بیاوریم. فرصتی هم برای شرکتها در این زمینه در نظر گرفتیم.
او در رابطه با سئوال یکی از خبرنگاران در مورد انحصار سیم مسی شرکت مخابرات و مشکلاتی که این شرکت برای سایرین در این زمینه به وجود آورده است عنوان کرد: بحث ما در رابطه با شرکت مخابرات این بود که این شرکت باید از سیاستهای وزارتخانه تبعیت کند. اوایل این موضوع کمی برای شرکت مخابرات سخت بود اما با گذشت زمان شرایط تغییر کرد. شرکت مخابرات باید سهمیه برای خود قائل شود البته این موضوع تنها مختص این شرکت نیست و سایر شرکتهای خصوصی را نیز شامل میشود. ما نمیخواهیم مخابرات به انحصار خود مانند گذشته ادامه دهد.این شرکت نباید به خاطر سیمهای مسی که در اختیار دارد سایر شرکتهای اینترنتی را تحت تاثیر قرار دهد.
واعظی ادامه داد : در این رابطه تعرفههایی هم که از شرکتهای اینترنتی گرفته میشد بالا بود اما قرار است به زودی به توافقی دست پیدا کنند که این تعرفهها کاهش یابد. باید مردم به خدماتی خوب و ارزان دسترسی داشته باشند. من این موضوع را به شرکت مخابرات ابلاغ کردم که باید آمادگی پیدا کنید تا درآمد خود را از جایی دیگر بدست آورید.
وی همچنین عنوان کرد:آنچه در جلسات کمیسیون تنظیم به تصویب رسیده این است که قیمت پنج هزار تومان به هزار تومان سابق کاهش پیدا کندتا شرکتها نیز به سوددهی رسیده و خدمات مناسبی را در اختیار کاربران قرار دهند.
واعظی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران مبنی بر وضعیت فعلی شبکی ملی اطلاعات و جایگاه آن پاسخ داد: شبکه ملی اطلاعات شبکهای است که در آن میتوان به مردم خدمت رسانی کرد و با مجهز کردن دستگاهها به این تکنولوژی بحث چابک سازی را مطرح نمود.
این شبکه میتواند به تجارت الکترونیک، سلامت الکترونیک و آموزش الکترونیک که از اهمیت بالایی برخوردار هستند کمک شایانی کند.در مجموع هر کدام از این عوامل از فاکتورهای خاص خود بهره مند هستند.
در این میان نباید شبکه بانکی را از یاد برد چراکه این شبکه به امنیت نیاز دارد. شبکه بانکی کشور در این زمینه به اعتماد مردم نیاز دارد و خود باید این اعتماد را بدست آمورد. بعد از اولویت بانکداری الکترونیک، اولویت بعدی با برقراری امنیت در شبکه ملی اطلاعات است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران در مورد خصوصی سازی شرکت پست پاسخ داد:در مرحله اول پست با مشکلاتی رو به رو است و باید با ابزارهای مختلف این مشکلات را کاهش داد. با ایجاد تحول در پست میتوان این شرکت را به سود دهی رساند.
اگر مدیران این شرکت به وعدههای خود عمل نکنند از آنها حمایت نخواهیم کرد.در سال آینده از یک اپراتور پستی رونمایی خواهیم کرد. در رابطه با واگذاری این شرکت باید از واگذاری مخابرات درس عبرت بگیریم. با واگذاری پست مناطق دورافتاده از این نعمت بیبهره خواهند ماند.
البته در نهایت ما معتقد به خصوصی سازی هستیم.
وی در پایان به بدهی شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: در مورد بدهی مخابرات به شرکت ارتباطات زیرساخت ابتدا قرار است اصل موضوع را از این شرکت بگیریم و بعد روی سود این موضوع نیز بحث خواهیم کرد.
کد مطلب: 29085
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/29085/نمی-توان-همه-چیز-بست-فیلتر