ایتنا - این قانون باعث میشود کسانی که اقدام به انتشار ویدیو میکنند در دسترس مقامات دولتی باشند و در صورت لزوم با عواقب قانونی عمل خود مواجه شوند.
دولت چین در جدیدترین اقدام خود برای کنترل محتوای اینترنت در این کشور قانونی را تصویب کرد که براساس آن هر شهروندی که قصد به اشتراک گذاری فایل تصویری در اینترنت را داشته باشد باید این کار را با مشخصات واقعی خود انجام دهد.
به گزارش ایتنا از ایرنا از منابع خبری ، این اقدام به منظور جلوگیری از انتشار ویدیوهایی با محتوای مبتذل ، خشونت آمیز یا ویدیوهایی که باعث تشویش اذهان عمومی می شود، صورت گرفته است.
این قانون باعث میشود کسانی که اقدام به انتشار ویدیو میکنند در دسترس مقامات دولتی باشند و در صورت لزوم با عواقب قانونی عمل خود مواجه شوند.
هیچ کدام از سایتهای اجتماعی معروف مانند یوتیوب و توییتر در چین قابل دسترس نیستند و دولت چین همانند سایت گوگل که سایت Baidu را طراحی و جایگزین آن کرده بود، برای یوتیوب و توییتر نیز سایتهایی با عناوین Weibo ، Youku ، Renren را برای استفاده عموم ایجاد کرده است.
در حال حاضر این سایتها در چین بیش از ۴۲۰ میلیون عضو دارند.
دولت چین در گذشته ادعا کرده بود که از فعالیت گوگل و شرکتهای اینترنتی در این کشور استقبال میکند مشروط بر این که این شرکتها قوانین و سنن چین را در نظر بگیرند.
تشویش اذهان عمومی
تشویش اذهان عمومی
تشویش اذهان عمومی
چه عبارت آشنایی!!!!!!!!!!!!