ایتنا- ناتوانی شرکتهای بزرگ در زمینه راهبری و اعتماد به اطلاعات، از دلایل این بحران به شمار میآیند.
شرکت گارتنر پیش بینی کرده است حدود یک سوم شرکتهایی که نامشان وارد فهرست صد شرکت برتر فورچون شده است تا سال ۲۰۱۷ با یک بحران اطلاعاتی مواجه خواهند شد.
به گزارش ایتنا از همکاران سیستم و به نقل از وب سایت گارتنر، ظهور فناوری دادههای کلان، ارتباطات مبتنی بر شبکههای اجتماعی و فناوریهای همراه و افزایش حجم اطلاعات، سازمانها و شرکتها را واداشته بیش از پیش بر مقوله اطلاعات کسب و کار تمرکز کنند.
تحلیلگران این شرکت پیش بینی کردهاند تا سال ۲۰۱۷ حدود ۳۳ درصد از شرکتهایی که نامشان وارد فهرست صد شرکت برتر جهان شده است به نوعی دچار یک بحران اطلاعاتی خواهند شد.
ناتوانی این شرکتها در زمینه ارزش افزایی، راهبری و اعتماد به اطلاعات و دادههای کسب و کار از دلایل این بحران احتمالی اعلام شده است.
گارتنر در این گزارش تاکید کرده است مدیران کسب و کارها باید به جای اینکه توجه خود را صرف نگهداری اطلاعات کنند، بر مدیریت اطلاعات تمرکز کنند.
تحلیلگران گارتنر گفتهاند در اقتصاد دیجیتال، اطلاعات تبدیل به یک دارایی رقابتی شده است که میتوان مجموعه ای از مزایای کسب و کار را از آنها استخراج کرد.
گارتنر در این گزارش بر ضرورت کسب مهارت مدیریت اطلاعات کسب و کار (EIM) تاکید کرده است. برخورداری از این مهارت به کسب و کارهای و سازمانها امکان میدهد اطلاعات را مدیریت کنند، به اشتراک بگذارند و مورد بازاستفاده قرار دهند.
تحلیلگران اما هشدار دادهاند که این مهارت به خودی خود کمک چندانی به سازمانها نمیکند. مدیران آی تی باید به گونه ای ابتکارات و راهکارهای EIM را طراحی کنند که بتوانند این اطلاعات را به ارزشهای تجاری تبدیل کنند و از این ارزشها نیز در راستای اهداف کسب و کار خود استفاده کنند.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر حدود سه چهارم از ابتکارات مربوط به مدیریت اطلاعات کسب و کار که در سازمانهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، چندان به هم مرتبط نیستند و این روند باعث میشود این ابتکارات در نهایت نتیجه ای در بر نداشته باشد.