تغییر محسوس در استفاده کاربران از اینترنت/ رفع محدودیت سرعت دسترسی
ایتنا- سرعت دسترسی کاربران به سایتها بالاتر خواهد رفت که البته منوط به استفاده از شبکه ملی اطلاعات خواهد بود.
دبیر شورایعالی فضای مجازی از تغییر محسوس در استفاده کاربران ایرانی از شبکه اینترنت با اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات از سال آینده خبر داد و تاکید کرد: در شبکه ملی اطلاعات برای کاربران، محدودیت سرعت دسترسی وجود ندارد.
به گزارش ایتنا از مهر، محمدحسن انتظاری در مورد برنامه های سیاستگذاری شورایعالی فضای مجازی در حوزه اینترنت اظهار داشت: تمرکز اصلی ما در حوزه اینترنت، بر روی شبکه ملی اطلاعات است و امیدواریم با راه اندازی این شبکه، کاربران ایرانی شاهد تغییر محسوسی در سرعت دسترسی به سایتهای اینترنتی باشند.
برنامه های عملیاتی شبکه ملی تا هفته آینده ارائه می شود وی با اشاره به تاخیر ۲ ساله در راه اندازی پروژه شبکه ملی اطلاعات ادامه داد: خوشبختانه هم اکنون کلیات این شبکه در شورایعالی فضای مجازی به تصویب رسیده و ابلاغ شده است که در این راستا قرار است برنامه های عملیاتی شدن این پروژه ظرف هفته آینده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شود.
انتظاری با تاکید براینکه برنامه های عملیاتی شدن شبکه ملی اطلاعات مربوط به کاربران خانگی و دستگاهی خواهد بود افزود: در سال ۹۳ با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، ترافیک داخل کشور در داخل جریان پیدا می کند و شبکه ای یکپارچه اجرایی می شود که تاثیرش در سرعت کاربران به وضوح قابل مشاهده است.
دسترسی به سایتهای داخلی با سرعت نامحدود دبیر شورایعالی فضای مجازی با بیان اینکه در شبکه ملی اطلاعات سرعت بالا، دسترسی امن و پایدار به اینترنت دیده شده است تصریح کرد: در شبکه ملی محدودیت سرعت دسترسی برای کاربران وجود ندارد و کاربران می توانند با سرعت بسیار بالا به سایتهای داخلی و ترافیک داخلی دسترسی داشته باشند.
اما ممکن است در تجهیزات محدودیتهایی وجود داشته باشد که نیاز به ایجاد زیرساختهای مناسب است.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه با آماده شدن زیرساخت شبکه ملی اطلاعات، کاربران می توانند سرویس اینترانت داخلی را بسته به نوع سرویس از شرکتهای ارائه کننده خدمات دریافت کنند به مهر گفت: براساس برنامه های صورت گرفته بخش عمده ای از این شبکه در سال ۹۳ قابل دسترسی خواهد بود.
سرویس های جدید بر بستر اینترنت ملی بزودی اعلام می شود وی تمرکز اصلی شورایعالی فضای مجازی را ایجاد شبکه ملی اطلاعات و ارائه محتوای بر روی آن برشمرد و خاطرنشان کرد: زیرساخت شبکه ملی اطلاعات در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که انواع و اقسام سرویس های ارتباطی بر این بستر قابل ارائه خواهد بود اما شرکتهای متقاضی ارائه، باید از مرکز ملی فضای مجازی مجوز ارائه سرویس دریافت کنند.
مهندس انتظاری با تاکید براینکه هم اکنون کمیته های فرعی شورایعالی فضای مجازی در حال پرداختن به سرویس های مرتبط با شبکه ملی اطلاعات است تصریح کرد: این سرویس ها و خدمات تا قبل از پایان سال جاری در شورایعالی فضای مجازی تصویب شده و به تائید اعضا می رسد و پس از آن اطلاع رسانی رسمی در مورد آنها صورت می گیرد.
آخرین جلسه شورایعالی فضای مجازی در سال ۹۲ برگزار می شود دبیر شورایعالی فضای مجازی در مورد برگزاری آخرین جلسه شورایعالی فضای مجازی در سال ۹۲ نیز گفت: برای برگزاری این جلسه قبل از پایان سال، درخواست خود را به دفتر رئیس جمهور ارائه داده ایم و پیش بینی می شود ظرف ۲ هفته آینده جلسه شورایعالی فضای مجازی با حضور رئیس جمهور تشکیل شود که در این جلسه موضوع خدمات مدنظر بر روی شبکه ملی اطلاعات عنوان خواهد شد.
با توجه باینکه ظرفیت هر نوع شبکه ای محدود است جمله "دسترسی به سایتهای داخلی با سرعت نامحدود" از اساس صحیح نمیباشد و به نظر می رسد صرفاً جنبه تبلیغاتی و توجیهی دارد، البته قطعاً ایشان اشتباه نکرده است بلکه کارشناسان شبکه به ایشان اشتباه گفته اند. و لازم است این جمله و متن مرتبط آن تصحیح شود.
نه ایشون کاملا میفهمن چی میگن دوست عزیز و اشتباه هم نمیکنن. احتمالا ما بد برداشت کردیم، منظورشون از نامحدود این هست که مصرف کننده ها دیگه محدودیت استفاده از 128 رو نخواهند داشت. و میتونن 256 به بالا استفاده کنند.
حالا همگی جیغ دست هورا بکشید، اینترانت 5 مگ و البته حجم محدود گیرمون میاد :|
الان بنده برا تست اینترانت از اسیا تک گرفتم فقط نامحدود موجود است . سرعت دانلود من 15 16 17 بیشتر نمیشه بلود کردن سایت به کندی انجام میشه . دسترسی به سایت های که سرورشون خارجه هم امکان نداره یا کلا سایت های خارجی اصلا باز نمیشه دانلود از سرور خارج هم امکان پذیر نیست . باید یه روز تو سلام ( جستجو گر گروه بیان اخه گوگل هم باز نمیشه بینگ هم همینطور ) بگردی که کدوم سایت ها سروراشون تو ایران هست تا بهشون سر بزنی . موفق باشید
اینترنت جهانی پس چی اونوقت؟