ایتنا- یک کارشناس: مخابرات با انحصار خود در حوزه ارائه اینترنت به کاربران، تبدیل به رقیبی نابرابر برای شرکتهای اینترنتی شده است.
یک کارشناس در رابطه با وضعیت اینترنت در ایران عنوان کرد: متاسفانه به اشتباه در کشور جلوی توسعه بعضی از تکنولوژیها گرفته میشود.
به گزارش ایتنا از ایسنا، آزاد معروفی اظهار کرد: متاسفانه اینترنتی که در کشور به مردم ارائه میکنند اسم اینترنت پرسرعت دارد اما گاهی در عمل سرعت پایین آن کاربران را آزار میدهد.
این کارشناس دلیل عدم توسعه اینترنت در کشور را اینگونه مطرح کرد: متاسفانه گاهی به دلیل اینکه ممکن است در جریان آزاد اطلاعات محتواهای نامناسبی وجود داشته باشد، جلوی توسعه این خدمت در ایران گرفته شده است. این وضعیت تنها برای اینترنت نیست چراکه زمانی جلوی ویدیوپلیرها نیز گرفته میشد.
وی در مورد ورود بخش خصوصی به عرصه واردات پهنای باند به کشور اظهار کرد: هرجا که انحصار باشد مشکلات فراوانی در آن حوزه وجود دارد. طبیعتا وقتی بخش خصوصی بتواند پهنای باند را وارد کشور کند در این زمینه بین شرکتها رقابت ایجاد شده و قیمت آن هم کاهش پیدا میکند. به علاوه باید در نظر داشت که حوزه رقابتی افزایش کیفیت را با خود به دنبال دارد.
معروفی درمورد اینکه آیا میتوان امنیت ورود پهنای باند توسط شرکتهای خصوصی را تامین کرد پاسخ داد: میتوان امنیت ورود پهنای باند به کشور را توسط شرکتهای خصوصی تامین کرد اما متاسفانه بهانههایی آورده میشود. بحث امنیت تجهیزات خاص خود را میخواهد که بیشتر آنها در کشور وجود داشته و از این لحاظ مشکلی نداریم.
او در پایان در مورد انحصار اینترنت در شرکت مخابرات و ارائه دادن سرویس توسط این شرکت به کاربران مطرح کرد: متاسفانه مخابرات با این کار و خردهفروشی تبدیل به یک رقیب نابرابر برای شرکتهای خصوصی شده و مشکلات بسیاری را برای آنها بوجود اورده است.
اگر مخابرات نبود ما چیزی به نام اینترنت نامحدود در کشور نداشتیم و مردم بیچاره باید 10 برابر هزینه می دادند ...
حتی اگر امکان برقراری ارتباط مستقیم بین المللی به شرکت های خصوصی داده می شد ، مطمئناً حاضر به گذشتن از سود کلان خود با ارائه ی اینترنت حجمی نمی شدند .
این دوست عزیزمون حتما کارمند مخابراته که سنگشو به سینه میزنه
تو کل کشور بدترین نوع خدمات مربوط به مخابرات هستش بطوریکه تا شرکتهای خصوصی پورت adsl داشته باشند کسی سراغ adsl مخابرات نمیره
حتی اگر امکان برقراری ارتباط مستقیم بین المللی به شرکت های خصوصی داده می شد ، مطمئناً حاضر به گذشتن از سود کلان خود با ارائه ی اینترنت حجمی نمی شدند .