ایتنا - در کارگاه آموزشی عکاسی و فیلمسازی با تلفن همراه، این شیوه فیلمسازی به عنوان راه حلی اقتصادی برای کمبود بودجه فیلمسازان جوان مطرح شد.
در کارگاه آموزشی عکاسی و فیلمسازی با تلفن همراه، این شیوه فیلمسازی به عنوان راه حلی اقتصادی برای کمبود بودجه فیلمسازان جوان مطرح شد.
به گزارش ایتنا از ستاد خبری جشنواره همراه تهران، در چهارمین کارگاه آموزشی این جشنواره که در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد، دانشجویان رشتههای هنری با تکنیکهای حرفهای فیلمسازی با تلفن همراه آشنا شدند.
مهرداد اسکویی مدرس کارگاه با اشاره به دانش پایه تصویری در دانشجویان رشتههای هنری، مطالب آموزشی را به صورت تخصصی و حول محور "فیلم سازی با موبایل از آغاز تا پایان" انتخاب کرد. وی استفاده از ابزاری فراگیر به نام تلفن همراه را فرصتی برای فیلم سازان جوان دانست و گفت: باور داشته باشیم که ایده از ابزار مهمتر است. هیچگاه ایده و داستان فیلمتان را فدای ابزار و تجهیزات نکنید.
حمایت از مستندسازان جوان دانشگاهی در جشنواره همراه تهران در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی عدهای از دانشگاهیان درحرکتی نمادین با ساخت صندوق حمایت از فیلمسازان مستند در کارگاه آموزشی حاضر شدند. علیرضا بلون، دانشجوی رشته طراحی فرش که برای فیلم خود به عنوان "گنوگ" با کمبود بودجه روبروست، از دانشجویان شرکت کننده در کارگاه آموزشی خواست برای ساخت فیلم به او کمک کنند. وی فیلم "گنوگ" را برگرفته از زندگی دختربچهای در جنوب شرق کشور معرفی کرد و گفت: ایده فیلم را مدتهاست که در ذهن دارم و تحقیقاتی درباره آن انجام داده ام که به دلیل مشکلات اقتصادی تاکنون نتوانستهام فیلم را شروع کنم. هرچند امروز و در این کارگاه به این فکر افتادم که فیلمم را با تلفن همراه بسازم و شاید در آینده ای نزدیک این فیلم ساخته شود.