ایتنا- طرفهای تشکیل دهنده کنسرسیوم پروژه بزرگراه ارتباطی ایران اروپا نقاط ضعف و قوت اجرای این پروژه را بررسی کردند.
بررسی نقاط ضعف و قوت پروژه بزرگراه ارتباطی ایران اروپا
خبرگزاری ايسنا , 15 خرداد 1393 ساعت 16:12
ایتنا- طرفهای تشکیل دهنده کنسرسیوم پروژه بزرگراه ارتباطی ایران اروپا نقاط ضعف و قوت اجرای این پروژه را بررسی کردند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، پروژه EPEG به عنوان بزرگراه ارتباطی ایران اروپا؛ به عنوان نقطه ابتدایی ترافیک مخابراتی اروپا از فرانکفورت در آلمان شروع شده و با گذر از روسیه به ایران متصل شده و در نهایت توسط کشور عمان به کابلهای بین المللی مخابراتی در آبهای آزاد جنوب متصل می شود.
این بزرگراه ارتباطی در نهایت با قدرت انتقال ۲۵TraB ترافیک مخابراتی، به عنوان جایگزین اصلی کابلهای دریای مدیترانه، می تواند نقش مهمی در ترانزیت ترافیک مخابراتی اروپا آسیا داشته باشد.
چندی پیش جلسات کارشناسی و مدیریتی پروژه بزرگراه ارتباطی ایران اروپا (EPEG) به میزبانی ایران و توسط شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار و نمایندگان شرکتهای خارجی در این باره به بحث و گفتوگو پرداختند.
نمایندگان شرکتهای ودافون، روس تلکوم، دلتاتلکوم و عمان تل همراه با معاون وزیر، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد فنی شرکت ارتباطات زیرساخت کشورمان، در دو روز جلسات فشرده، به کار پیگیری مراحل اجرای بزرگراه ارتباطی ایران اروپا پرداختند.
در این جلسات طرفهای تشکیل دهنده این کنسرسیوم به بررسی نقاط ضعف و قوت اجرای پروژه و ارائه پیشنهادات جهت تسریع و گسترش آن پرداختند.
تا کنون دو فاز از این پروژه با حضور روسای محترم جمهوری دولتهای دهم و یازدهم افتتاح شده و با اجرای کامل آن، پهنای باند اینترنت کشور نیز افزایش خواهد یافت.
کد مطلب: 30793
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/30793/بررسی-نقاط-ضعف-قوت-پروژه-بزرگراه-ارتباطی-ایران-اروپا