ایتنا - «سامسونگ از سال ۲۰۱۳ تا بهحال شرکت دانگوان شینیانگ الکترونیک را طی سه مرحله مورد بازرسی قرار داده بود که آخرین بازرسی در تاریخ ۲۵ ژوئن انجام شد.»
در پی انتشار خبری با عنوان «اتهام جدید کرهایها در چین» توضیحاتی از سوی روابط عمومی سامسونگ الکترونیکس به ایتنا ارسال شده است. متن کامل توضیحات سامسونگ به شرح زیر است:
شرکت سامسونگ الکترونیکس در پاسخ به اتهام مبنی بر استخدام کودکان توسط یکی از تأمینکنندگان این شرکت در کشور چین، بیانیه زیر را منتشر کرده است:
«سامسونگ الکترونیکس بلافاصله بعد از مطرح شدن اتهام استخدام کودکان توسط شرکت دانگوان شینیانگ الکترونیک یکی از تأمینکنندگانش در چین - که از طرف سازمان نظارت بر کار چین در تاریخ ۱۰ ژوئیه ۲۰۱۴ میلادی اعلام شد (China Labor Watch)- تحقیقاتی را در این باره انجام داد.
پس از این تحقیقات، از آنجا که برخی شواهد و مستندات مبنی بر استخدام کودکان در کارخانه وجود داشت، سامسونگ تصمیم گرفت که رابطه تجاری خود با این کارخانه را موقتاً به حالت تعلیق درآورد. این تصمیم از آنجایی اتخاذ شده که سامسونگ تحت هیچ شرایطی سیاست مدارا در برابر موضوع استخدام کودکان ندارد. مایه تأسف است که با وجود همه تلاشهای سامسونگ برای مقابله با این پدیده در میان تأمینکنندگان شاهد این موضوع بودهایم. به عنوان بخشی از تعهدات سامسونگ به پدیده کودکان کار، سامسونگ به طور مستمر شرکتها و کارخانههای تأمینکنندگان را مورد بازرسی قرار میدهد تا از عدم تخطی آنها در این زمینه اطمینان حاصل کند.
سامسونگ از سال ۲۰۱۳ تا بهحال شرکت دانگوان شینیانگ الکترونیک را طی سه مرحله مورد بازرسی قرار داده بود که آخرین بازرسی در تاریخ ۲۵ ژوئن انجام شد. در این بازرسیها هیچ موردی از بهکارگیری کودکان در این مجتمع صنعتی مشاهده نشد. پس از تحیقات جداگانهای که بعد از مطرح شدن ادعای سازمان نظارت بر کار چین (CLW) انجام شد، سامسونگ شواهدی دال بر استخدام غیرقانونی کودکان، که در تاریخ ۲۹ ژوئن ۲۰۱۴ اتفاق افتاده، یافت که مقامات چین نیز در حال پیگیری این امر هستند. اگر تحقیقات ثابت کند که این تأمینکننده دست به استخدام غیرقانونی کودکان زده است، سامسونگ رابطه خود را با این تأمینکننده به طور دائم متوقف خواهد کرد.
این تصمیم در راستای سیاست عدم مدارا در برابر استخدام غیرقانونی کودکان گرفته شده است. علاوه بر این سامسونگ نظارت بر روند استخدام خود را نه تنها در خطوط تولید خود بلکه در حیطه تأمینکنندگان نیز شدت میبخشد تا از وقوع دوباره چنین موردی در آینده جلوگیری شود.»