ایتنا- جان مکآفی متهم به قتل همسایه خود است، حالا سایتی راه اندازی کرده که به امور مردم بهتر برسد.
جان مکآفی سازنده و مالک قبلی مؤسسه امنیتی آفی بعد از مدتها دوری از حوزه تخصصی فعالیتش روز جمعه در برابر عموم حاضر شد و پیشنهادی جالب را هم مطرح کرد.
به گزارش ایتنا از فارس به نقل از رویترز، وی طی سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی دفکان در روز جمعه از راه اندازی وب سایتی برای مهار خشم مردمی خبر داد که از نقض حریم شخصی و سرقت دادههای شخصی خود توسط دولتها، شرکتهای فناوری و هکرها به ستوه آمدهاند.
جان مک آفی که زمانی یک میلیونر مشهور آمریکایی بود در سال ۲۰۱۲ به طور ناگهانی به کشور بلیز در آمریکای مرکزی فرار کرد. علت این مساله آن بود که وی از سوی پلیس به قتل همسایه خود متهم شده بود. وی در این دو سال چندان در مجامع عمومی حضور نیافته بود.
حال وی می گوید سایتی که وی به دنبال راه اندازی آن است به مردم عادی کمک می کند تا از بسیاری از امور شکایت کنند. این سایت نه تنها به مشکلات مردم در حوزه فناوری رسیدگی می کند بلکه برای شکایت از فساد دولت آمریکاٰ، اعلام نارضایتی از کیفیت بد محصولات یک شرکت یا مغازه و .... هم قابل استفاده است.
شعار این سایت به نشانی www.brownlist.com این است: حالا وقت بازپرداخت است. وی میگوید از این طریق میتوان خشم مردم را به شیوهای مثبت مورد توجه قرار داد. به جای اینکه افراد عصبانی شوند و به فردی در بزرگراه تیراندازی کنند میتوانند وارد این سایت شده و مشکل خود را بازگو کنند.
در این سایت یک مجمع آنلاین هم وجود دارد که از یکسو به کاربران امکان می دهد تا شکایات خود را ثبت کنند و از سوی دیگر کاربران می توانند راه حال های خود را برای مشکلات ثبت شده پیشنهاد دهند.کاربران دیگر هم می توانند به این پیشنهادات رای بدهند تا پیشنهاد برتر انتخاب شود.
البته راه اندازی این سایت برای مک آفی درآمدزایی هم خواهد کرد و او از صاحبان مشاغل برای ارائه چنین خدماتی پول می گیرد. البته وی به جزییات بیشتری در این زمینه اشاره نکرده است.
راه اندازی این سایت با سرمایه اولیه ۴۵۰ هزار دلاری از سوی یک سرمایه گذار خصوصی که نامش فاش نشده آغاز شده و جان مک آفی به دنبال جذب سرمایه گذاران بیشتری نیز هست.
جان مک آفی شرکت مک افی را در سال ۱۹۸۷ تاسیس کرد و آن را به یکی از پیشتازان عرصه تولید و فروش نرم افزارهای ضدویروس و خدمات امنیتی مبدل نمود. این شرکت در نهایت در سال ۲۰۱۰ به اینتل فروخته شد.