8 و 9 شهریور، در هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان
ایران از وزرای ICT کشورهای منطقه میزبانی میکند
ایتنا - هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان، شاهد حضور هیئتهای بلند مرتبه از کشورهای منطقه خواهد بود و سران ICT را میزبانی خواهد کرد.
وزرای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورهای خاورمیانه به منظور شرکت در هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان (Persian ICT Week) و به میزبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان، ۸ و ۹ شهریورماه امسال به ایران خواهند آمد.
به گزارش ایتنا از ستاد خبری رویداد هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان، دوشنبه گذشته با اعضای کمیته راهبری این رویداد، با تاکید بر حمایت کامل وزارتخانه متبوعش از هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان، گفت که وزرای منطقه را برای حضور در این رویداد میزبانی خواهد کرد.
وزرای ICT کشورهای قطر، مصر و لبنان تاکنون به دعوت ایران پاسخ مثبت گفتهاند و برای حضور در هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان اعلام آمادگی کردهاند. همچنین وزرای چند کشور دیگر از جمله افغانستان، اردن و تاجیکستان نیز برای حضور در این رویداد ابراز تمایل کردهاند.
به این ترتیب و با توجه به حضور و حمایت محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان، شاهد حضور هیئتهای بلند مرتبه از کشورهای منطقه خواهد بود و سران ICT را میزبانی خواهد کرد.
نخستین «هفتهفناوری اطلاعات و ارتباطات پارسیزبانان» توسط سازمان نظام صنفی رایانهای کشورو با همکاری سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران و انجمن تشکلهای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورهای عرب (اجمع)، در روزهای ۸ و ۹ شهریور ماه ۱۳۹۳ در تهران و در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار خواهد شد. با توجه به نقش مهم اینترنت در توسعه پایدار و رشد همهجانبه جوامع، موضوع محوری این برنامه «اینترنت، پیشران توسعه اقتصادی» انتخاب شده است. لذا مهمترین هدف از برگزاری این همایش بحث و تبادل نظر درمورد آخرین دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح جهانی است و در کنار آن مسایل پارسیزبانان دنیا برای توسعه و تقویت حضور زبان پارسی در فضای سایبر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در مراسم افتتاحیه و اختتامیه این رویداد علاوه بر مقامهای تراز اول کشور حضور ذینفعان متعددی از کشورهای مختلف شامل وزیران و معاونان فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورهای منطقه، چهرههای شناختهشده در بخش خصوصی، دولتی و جامعه مدنی در سطح ملی و بینالمللی، بزرگان این عرصه و نمایندگان شرکتها و اتحادیههای منطقهای و بینالمللی گردهم آمده و به بحث و تبادل نظرها و تجربهها خواهند پرداخت.
طرف وقتی بیاد و ببینه همه چیز فیلتر هست و سرعت اینترنت هم در حد لاکپشت زخمی هست و نسل سوم و چهارم وجود نداره و قیمت اینترنت نجومی وبی کیفیت هست و کل پهنای باند ایران 100 گیگابیت بر ثانیه هست و محدودیت حجمی روی اینترنت خانگی هست و ضریب اشتراک 1 به 8 هست و... چی میگه!
اگر کشوری نتواند در اقتصاد شتابان جهانی مشارکت جوید و راهش به روی مخابرات و شبکه های کامپیوتری که اقتصاد را پشتیبانی می کند، بسته باشد، هیچ یک از تلاش هایش به ثمر نخواهد نشست.
منیع: کتاب مدیریت دولتی 2 دانشگاه پیام نور صفحه 177