ایتنا- قرار بر آن بود که تا پایان شهریورماه امسال طرح هم کدسازی تلفنهای ثابت در کل کشور به اجرا برسد.
تبدیل 3000 کد تلفن به 31 کد بین استانی
همکدسازی تلفنها به پایان رسید؟
خبرگزاری ايسنا , 30 شهريور 1393 ساعت 11:13
ایتنا- قرار بر آن بود که تا پایان شهریورماه امسال طرح هم کدسازی تلفنهای ثابت در کل کشور به اجرا برسد.
شرکت مخابرات ایران از به پایان رسیدن همکدسازی تلفنهای ثابت تا پایان شهریورماه خبر داده و اینگونه اعلام کرده بود که با اجرای این طرح بیش از ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ کد بین شهری تبدیل به ۳۱ کد استانی خواهد شد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، قرار بر آن بود که تا پایان شهریورماه امسال طرح هم کدسازی تلفنهای ثابت در کل کشور به اجرا برسد.
حال در آخرین روزهای شهریورماه حدود ۲۰ استان کشور اجرای این طرح را تجربه کردهاند و برخی از استانها همچنان باقی ماندهاند.
داوود زارعیان - سخنگوی شرکت مخابرات ایران - در این به ایسنا گفت: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته در شرکت مخابرات ایران تلاش میشود طرح همکدسازی تلفنهای ثابت کشور تا نیمه آبان ماه به پایان برسد.
زارعیان همچنین اظهار کرد: در این زمینه برای اجرای ملی طرح تامین تجهیزات و اطلاع رسانیهایی درباره تغییرات صورت گرفته، مسائلی بود که شاید کمی زمان بیشتری احتیاج داشت به همین دلیل در هماهنگی با شرکت ارتباطات زیرساخت که در ارتباط با انتقال بین شهری این شرکت نیز همکاریهایی را برعهده دارد، قرار بر آن شد که اجرای این طرح با زمان بیشتری همراه شود که البته این مساله با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات نیز در میان گذاشته شده است.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران یادآور شد: تاکنون ۲۰ استان کشور به طرح همکدسازی پیوستهاند و این طرح در آنها اجرا شده است.
وی درباره هزینههای این طرح کشوری نیز اظهار کرد: حدود ۱۰۰ تا ۱۳۰ میلیارد تومان، رقمی بود که در پیش بینیهای اولیه برای تامین تجهیزات جهت اجرای طرح همکدسازی در نظر گرفته شده بود البته در کنار آن مبلغی نیز به اطلاع رسانی این طرح مربوط میشود که پس از اجرای سراسری طرح همکدسازی مجموعه این هزینهها اعلام خواهد شد.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران ادامه داد: همان طور که در گذشته هم پیشبینی شده بود اجرای طرح همکدسازی تلفن ثابت تاثیر چشمگیری در کاهش و افزایش درآمدهای مخابراتی نداشته و درنهایت با اجرای این طرح در استانهای مختلف تنها حدود یک تا ۱.۵ درصد کاهش یا افزایش درآمد داشتهایم اما اجرای این طرح برای مردم مزایای متعددی به دنبال داشته است.
زارعیان یادآور شد: تبدیل ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ کد بین شهری به ۳۱ کد استانی یکی از مزیتهای عمدهای است که اجرای این طرح به دنبال دارد، علاوه بر آن کم شدن تعداد شمارههایی که در تماسهای بین شهری افراد باید شمارهگیری کنند، کاهش تعرفههای درون استانی (به ویژه در استانهای بزرگی مانند فارس یا خراسان) و محاسبه ساده هزینهها از دیگر مزیتهای همکدسازی تلفنهای ثابت به شمار می رود.
کد مطلب: 32490
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/32490/هم-کدسازی-تلفن-ها-پایان-رسید