۲
۰
plusresetminus
سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۰
پاسخ هسته مرکزی ائتلاف اعتماد 15 به یک خبر ایتنا

ما در پی رای‌آوری به هر قیمت نیستیم

ایتنا - قطعا این بزرگواران گواهی اعلام رسمی ایشان که موضوع از شش ماه گذشته آغاز شده و متاسفانه امروز مطلع گردیده‌اند که موضوعاتی در آن به بی‌راه رفته و قول آنکه حتما آن را اصلاح خواهند نمود ، خواهند داد. قولی که متاسفانه بیش از دو روز بقا نیافت.


در پی درج خبری در ایتنا با عنوان «همه بخش‌های فناوری اطلاعات باید در هیات مدیره سازمان نصر نماینده داشته باشند» پاسخی به ایتنا ارسال شده است.
یادآورز می‌شود که خبر مزبور، مربوط به نشست خبری گروه تبسم در انتخابات نظام صنفی تهران، و پاسخ رسیده نیز مربوط به گروه اعتماد 15 می‌باشد.
متن پاسخ به شرح زیر است:


مدیر مسئول محترم سایت خبری ایتنا
با سلام

احتراما در بازگشت به خبر شماره‌ ۳۲۷۰۷ منتشره در تاریخ ۱۴ مهرماه ۱۳۹۳ (ساعت ۱۱:۴۵) در آن سایت مُعَظّم ، خواهشمند است موارد زیر را جهت اذهان عمومی منتشر فرمائید :

۱- نخست آنکه هسته مرکزی ائتلاف اعتماد ۱۵ از بدو تاسیس بنای مبارزات انتخاباتی خود را بر سه اصل کلی زیر قرار داده و به لطف الهی هنوز نیز بر آن پایبند مانده است:
• دوری از تشدد آراء بیهوده و صف‌بندی‌های نامرغوب صنفی
• عدم هدف‌گذاری رای‌آوری در انتخابات به هر قیمت و با هر روش ناصحیح
• تدوین فهرست پیشنهادی براساس اصول کارشناسانه و دوری از پدیده‌ ناصوابِ "به فرموده"
امید آن می‌رفت که جناب آقای مهندس سعادت نیز به عنوان نماینده و سرگروه ائتلاف دیگر(رجوع به پاراگراف دوم اصل متن منتشره) بتوانند همین هدف والا را مد نظر قرار داده و به انجام رسانند.
السابقون والسابقون بودن ایشان، سابقه‌ فعالیت دور از تشدد چندین و چند ساله آن بزرگوار و احترام موجود در رفتار و منش همیشگی جناب آقای سعادت، نقطه‌ امیدوار‌کننده‌ این موضوع بوده است که صد افسوس، برباد رفتن این رویای زیبا بیشترین افسوس‌های این روزهای دوستان گردیده و تاثیرپذیر بودن حضرتشان، تغییر دادن لحظه به لحظه‌ تصمیماتشان و خط‌گیری لحظه به‌ لحظه ایشان از قلیل اطرافشان، تاثیرات عمیقی را در ذهنیات صنف و صد البته فهرست پیشنهادی هسته مرکزی ائتلاف اعتماد ۱۵ ایجاد نمود که خروجی آن را قطعا همه دوستان به روشنی مطلع گردیده‌اند.

۲- لااقل شخص جناب آقای مهندس سعادت، جناب آقای مهندس بحری و بزرگان دو سوی خط‌کشی استراتژی فقیر و غنی انتخابات دوره‌ سوم سازمان، دریافت‌کننده‌ اطلاعات شاخص‌گذاری شده‌ این گروه بوده و از آن مطلع هستند. اطلاعاتی که معیار انتخاب هسته مرکزی ائتلاف اعتماد ۱۵ برای تدوین فهرست انتخاباتی بوده، فهرست مشترک و غیرمشترک براساس آن تدوین گردیده و تنها به خاطر فضای موجود انتخاباتی، تا به امروز محرمانه مانده و قول انتشار آن پس از برگزاری انتخابات همیشه داده شده است. قولی که اگر تا قبل از سخنان روز یکشنبه جناب آقای مهندس سعادت، زیاد جدی فرض نشده بود، به قاطعیت پس از برگزاری الزامی گردید.

۳- اگر گزارش علمی اولیه فوق ، محور فکری دوری از "انتخاب‌های دوستانه" و پایبندی هسته مرکزی ائتلاف اعتماد ۱۵ بر برنامه‌ محوری، در مذاکرات پی‌در‌پی با تمامی ذینفعان از تمامی طیف‌های موجود سازمان، از منظر جناب آقای مهندس سعادت "... لطف ..." انگاشته شده است، ملزم به آن هستیم تا یادآوری نمائیم که این موضوع در ادبیات انتخاباتی ایجاد ائتلاف مابین افراد همسو(آنانی که تنها به تعالی صنف می‌اندیشند و پی پیروزی گروه و طایفه خود نیستند) معنا داشته و از دیگر سوی دوری از حزبی و خط‌کشی کردن قبل از رای‌گیری انتخابات تصویر می‌گردد که اساسا رویکردی تاثیرگذار است که بارها و بارها باعث موفقیت‌های چشم‌گیر و موفقیت برای رای‌دهندگان محترم گردیده است که بازگو کردن آن بماند برای بعد.

۴- در پاراگراف سوم خبر منتشره جناب آقای مهندس سعادت فرموده‌اند که: "...انتخاب اعضاء پس از پایان مهلت ثبت‌نام و از میان کسانی شکل گرفت..." لیکن جالب آن است که در همین متن و در پاراگراف هفتم قید نموده‌اند که: "...علاوه بر این، برخی دوستان پس از تمدید مهلت ثبت‌نام و در آخرین روز اعلام حضور کردند که این موضوع، قاعدتا فرصت رایزنی و بررسی آنها برای حضور در فهرست نهائی را از ما گرفت".
بدیهی است که هر تحلیل‌گر منصفی با کنار هم گذاشتن این دو عبارت از یک گوینده و در یک مراسم، به سهولت بر مغایرت آنها صحه نهاده و اصل ماجرا و دم خروس را به روشنی مشاهده می‌نماید.
غیر از ذات اقدس خداوند باریتعالی که شاهد و ناظر بر تمامی اعمال بندگان می‌باشد (که آن را می‌سپاریم برای روز دیگر)، شخص جناب آقای مهندس سعادت، جناب آقای مهندس بحری، چهار تن از اعضای هسته مرکزی ائتلاف اتحاد ۱۵ و یکی از پیشکسوتان و بزرگان صنعت(که به علت آنکه ممکن است نام بردن از ایشان مورد تایید این بزرگوار نباشد از عنوان نام ایشان پرهیز می‌نمائیم)، حاضر در جلسه‌ روز شنبه مورخ پنجم مهرماه با ایشان بوده و قول شفاهی ایشان بر توجه به شاخص‌های مهندسی در اعلام فهرست و رفع مخاطرات را گواهی می‌دهند. قطعا این بزرگواران گواهی اعلام رسمی ایشان که موضوع از شش ماه گذشته آغاز شده و متاسفانه امروز مطلع گردیده‌اند که موضوعاتی در آن به بی‌راه رفته و قول آنکه حتما آن را اصلاح خواهند نمود، خواهند داد. قولی که متاسفانه بیش از دو روز بقا نیافت.

۵- در پاراگراف چهارم، جناب آقای مهندس سعادت فرموده‌اند که "...شرط تشکیل هیئت مدیره قوی این است که نماینده‌ای از هریک از حوزه‌های فناوری اطلاعات در آن حضور داشته باشد..." هر تحلیلگر مستقل با مشاهده فهرست اعلامی گروهی که ایشان سرلیستی آن را بر عهده دارد به روشنی متوجه می‌گردد که بخش‌هائی از صنوف حوزه فاوا، که قدرت چانه‌زنی و حضور سریع‌تر در ائتلاف ایشان را داشته‌اند، تعداد بیشتری را در فهرست دریافت نموده و بخش‌های مشخصی از صنوف فعال، به راحتی به فراموشی سپرده شده‌اند و این در واقع یکی از نقاط اختلاف همان شنبه‌ اشاره شده بود که تمامی حاضران نیز، تایید جناب آقای سعادت بر این امر را گواه می‌باشند.

۶- اصل ماجرای این بیانیه‌ سراسر... ، نکته‌ای است که جناب آقای مهندس سعادت در پاراگراف پنجم با عنوان "... با اطلاع یا بدون اطلاع اعضاء ..." به آن اشاره نموده‌اند که کاش چنین نمی‌کردند! جالب آن است که هریک از همکاران بزرگواری که در میان دو فهرست موجود این موضوع را عنوان می‌نمودند، شاید جای تامل و بررسی داشت! اما... بازگو کردن این عبارت توسط آقای مهندس سعادت بسیار عجیب و به دور از اخلاق حرفه‌ای می‌باشد.
بدیهی است که منطق یک انتخابات صنفی و نه سیاسی، تشکیل گروه‌های مشترک را نیازمند استعلام نمی‌داند، لیکن علیرغم این منطق روشن، ایشان به عنوان نماینده و سرگروه ائتلاف، بدوا از طریق نامه رسمی از موضوع مطلع گردیده و سپس تاییدیه ایشان به شخص آقای مهندس بابادی‌نیا به عنوان سرلیست اعتماد ۱۵ اعلام گردیده و شاهدین فراوانی بر این امر هنوز زنده و سالم می‌باشند! شاید یادآوری جلسه‌ مهمی که در خیابان صابونچی شهر تهران در حضور چندین تن از پیشکسوتان صنف عزیزمان(که بازهم به علت آنکه نام بردن از ایشان ممکن است باعث کدورت این بزرگواران گردد، از آن اجتناب و پرهیز می‌نمائیم) برای جناب سعادت خالی از لطف نباشد.
اساس ماجرا آن است که به فرض محال، ممکن است کسی از میان فهرست مشترک ادعا نماید که از موضوع، بدون اطلاع بوده است، اما بازگو شدن این امر از طرف نماینده و سرگروه که وظیفه‌ اصلی ایشان اطلاع رساندن به بزرگواران و مدیریت! آراء ایشان می‌باشد و سپس پاسخ، امری عجیب و دور از حقیقت به نظر می‌رسد. جالب آن است که جناب آقای مهندس سعادت که ادعای "... حفظ وحدت و وفاق ..." را می‌نمایند، خود با روش‌های تحریک‌آمیز، خط‌کشی شده و لیست من و دیگران، دائما بر اختلافاتی که تنها مابین نفراتی کمتر از انگشتان یک دست می‌باشد، دامن زده و تمامی تلاش‌های صورت پذیرفته برای آرامش انتخابات را با عبارات هر چند گاه خود بر باد داده است.
بدا به صنفی که قبل از نام‌نویسی کاندیداها، بدا به صنفی که قبل برگزاری روز انتخابات و تعیین هیئت مدیره و بدا به صنفی که قبل از برگزاری نخستین جلسه هیئت مدیره منصوبی، رئیس خود را بشناسد.

۷- جناب آقای مهندس سعادت شاید فراموش کرده باشند که هسته مرکزی ائتلاف اعتماد ۱۵ حتی به احترام شخص ایشان و تنها به خاطر نگاه‌داشتن شان مدیری ارزشمند و برای آنکه دلگیری در این فرآیند مثلا سخت و طاقت‌فرسای ائتلاف ایجاد نگردد، یکی از نفرات فهرست مشترک را به در خواست شخص ایشان حذف و برخلاف تمام اصول و کارشناسی‌های خود، فرد پیشنهادی جناب آقای سعادت را در لیست اضافه نمودند.

۸- جالب آن است که به درستی جناب آقای سعادت در پاراگراف نهم متن از کارنامه سی‌ساله ارزشمند دو تن از مدیران برجسته فعلی دولت یاد می‌نمایند(که بازهم به خاطر احتمال قریب به یقین تقاضای دور ماندن ایشان از این مدل مراودات انتخاباتی، از نام بردن ایشان اجتناب می‌نمائیم) و این در حالی است که در فهرستی که ایشان به عنوان نماینده و سرگروه منتشر فرموده‌اند، هستند بزرگواران با استعدادی که کمتر از انگشتان دو دست، سن‌شان از سابقه این بزرگواران بیشتر نبوده و می‌بایست محل مذاکره صنف پرعظمت بخش خصوصی با این بزرگواران گردند. این تصور جدید و خلق‌الساعه عضویت جوانان در هیئت مدیره صنف! با هدف حمایت از ایشان! ظاهرا مانیفست مخفی این دوره، جایگزین روش القائی جنگ فقیر و غنی دوره قبل است که بازهم یکی دیگر از نکات محل اختلافات در همان شنبه اشاره شده بوده و ظاهرا هنوز نیز پابرجاست.

۹- در انتها و در پاراگراف یازدهم متن اصلی، متاسفانه جناب آقای مهندس سعادت از نمایندگی فهرست خود پا را فراتر گذارده و پیش پیش به عنوان نماینده کل صنف لب به سخن گشوده‌اند که "... اکنون فضای مناسبی به وجود آمده است تا طلب صنف فناوری اطلاعات را از دولت وصول کنیم ..."
به استحضار آن بزرگوار می‌رساند لااقل همین تعداد اندک اعضاء هسته مرکزی ائتلاف اتحاد ۱۵ از میان صنفی که اشاره نموده‌اند، وجود دارند (عرض می‌کنیم لااقل که می‌دانیم اکثریت صنف نیز در این باور هستند) که به این طلب از دولت تدبیر و امید اعتقاد نداشته و احساس می‌کنند که خصوصا در دوره‌ زمانی فعلی و بحران‌های پس و پیش روبروی دولت، نه به عنوان طلبکار که به عنوان یک بازوی یاری‌دهنده و بال دوم توسعه، می‌بایست در کنار دولت و به عنوان دو شریک با یک هدف والا که همانا توسعه صنعت فاوا، اقتصاد حاکم بر آن و تجلی پیشران بودن این فراصنعت می‌باشد، ابتدا به جامعه صنف خدمت نموده و در نهایت جامعه ایران بزرگ را هرچند کوچک یاریگر باشند.

جناب آقای مهندس سعادت!
دوستان و همکاران محترم در ائتلاف دیگر(عذرخواهی می‌شود! این عبارتی است که سرگروه بزرگوار شما متاسفانه برای فهرست رقیب به کار برده و حسب احترام ایشان، تنها پژواک گردیده است)
بد نیست کمی در خلوت به فهرست کاندیداهای فعلی نگاهی بیاندازید!
کجایند آنهائی که از همان اولین روزهای ایران اسلامی(سی و چند سال قبل را می‌گوییم)، سکان آن‌روزهای انفورماتیک کشور را متعهدانه و جهادگرانه، بر عهده گرفته و امروز زنده و سرحال هستند و با کوله‌باری از دانش و تجربه، حتی آبروی خود را بازیچه‌ی اینگونه از رای‌آوری‌ها ننموده، کاندید نیز نشده‌ و نمی‌شوند؟
کجایند مدیرانی که تا همین یک یا دو دوره قبل، محکم و استوار در انتخابات شرکت می‌نمودند و امروز، حتی از بردن نام خود در این مدل برنامه‌ها اجتناب دارند؟ سراغی از آنها گرفته‌اید تا درد جانکاهی را که موجب این همه مذاکرات با تمامی ذینفعان توسط هسته مرکزی ائتلاف اعتماد ۱۵ گشت(و دیگر وجه اختلافات ما در آن شنبه ذکر شده بود) را احساس کنید و خود مشاهده فرمائید که این مدیران ارزشمند و توانا، چقدر در دیگر مکان‌هائی که قدر ایشان دانسته شده است، موفق‌اند و صنف بزرگ فاوا از داشتن آنان تنها به خاطر اینگونه مناسبات بیهوده بی‌نصیب مانده است؟
لااقل نگاهی به فهرست همین کاندیداهای دوره فعلی و روند آن نموده‌اید؟
شبیه برف آنهم در ظهر تابستان یک صحرای برهوت، دائم در حال آب شدن و انصراف دادن مدیران بخش‌های مختلف بوده و فضا را به شکلی هدایت کرده است که انتخاباتی سهل و تک قطبی و با افرادی از شش ماه قبل...
بزرگان، دوستان، رقیبان انتخاباتی امروز که دوستان دیروز و فردای ما هستید، رای‌آوری به چه قیمتی؟

اگر چنین است، شاید ما نیز از قافله‌ یاران جامانده‌ایم که خیر، آنها به خیر رفته و ما ایستاده‌ایم! تنها دیگر شما را به خیر و ما را به سلامت!

صنف فرهیخته، روز انتخابات، پیروزی اعضاء و رای‌دهندگان و تمکین و فقط تمکین شایسته‌سالاری.
خداوند با راستگویان است.
 
کد مطلب: 32734
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
دنبال رای آوری نیستید؟ پس لطفا بفرمایید دنبال چه هستید؟
feedback
Iran, Islamic Republic of
دوست عزیز میگویند به هر قیمتی
دقیق بخوانید
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ