شرط و شروط گوگل برای تولیدکنندگان تلفنهای آندرویدی
ایتنا – توافقنامه MADA تعداد زیادی ماده و بند دارد.
به تازگی جزئیات تازهای از توافق بین گوگل با تولیدکنندگان ابزارهای همراه آندرویدی منتشر شده است.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از پایگاه خبری فونآرنا، طبق این توافقنامه گوگل برای استفاده از سرویسهای خود، شروط متعددی را برای تولیدکنندگان سختافزاری تعیین میکند.
با این که آندروید یک نرمافزار متنباز (Open Source) است ولی شرکتهایی که میخواهند بر محصولات خود از برنامهها و سرویسهای گوگل استفاده کنند باید مجوز لازم را از این شرکت آمریکایی دریافت دارند.
نام توافقنامه اعطای چنین مجوزی Mobile Application Distribution Agreement است که به اختصار MADA نامیده میشود.
متن توافقنامه MADA هیچگاه علنی نشده ولی به تازگی بخشی از آن به بیرون درز پیدا کرده است.
بر اساس جزئیات منتشر شده در این خصوص، شرکتها نمیتوانند فقط یکی از سرویسهای گوگل از قبیل پلیاستور، یوتیوب یا گوگل مپس را به کار گیرند بلکه باید تمام اپلیکیشنهای گوگل را به طور پیشفرض در دستگاههای موبایلی خود نصب کنند.
همچنین در این قرارداد آمده که گوگل حتی میتواند محل قرار گرفتن آیکون این برنامهها را نیز به شرکت سازنده ابلاغ نماید.
ضمناً جستوجوگر گوگل باید موتور پیشفرض جستوجو در وب باشد.
این توافقنامه حاوی تعداد زیادی ماده و بند است که از یک سو نشاندهنده کنترل دقیق گوگل بر نحوه استفاده از برنامهها و سرویسهایش توسط دیگر شرکتهاست و از سوی دیگر، محدودیتها و الزامات متعددی را بر دوش طرف قرارداد میگذارد.
بعد از این همه مدت ننویسین دیگه آآآآندروید. اگه توی انگلیسی اولش A داره که دلیل نمیشه آآآندروید باشه. اسم این سیستم عامل اندروید(با فتحه) هست. یه کمک از گوگل ترنسلیت بگیرین دقیقا توضیح میده که چطوری تلفظ میشه آقای مترجم