۱۰
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۰۷

شبکه LTE ایرانسل شروع به کار کرد

ایتنا - دزفولی: پهنای باند بیشتر، بهبود مدت زمان پاسخگویی شبکه، و بهبود عملکرد شبکه، از جمله مزایای LTE به شمار می‌روند.
شبکه LTE ایرانسل شروع به کار کرد


مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل گفت: ۹ شهر ارومیه، بابل، تبریز، تهران، قزوین، قم، کرج، مشهد مقدس و همدان با ۵۰ درصد پوشش جمعیتی تحت پوشش شبکه نسل چهارم تلفن همراه ایرانسل قرار گرفتند.


به گزارش ایتنا از روابط عمومی ایرانسل، علیرضا قلمبر دزفولی در مراسم بهره‌برداری رسمی و تجاری از شبکه نسل چهارم تلفن همراه ایرانسل در سراسر کشور افزود: تا پایان سال جاری پوشش 4G تمام مرکز استان‌های کشور تکمیل میشود و این درحالی است که طبق تعهدات سال اول پروانه نسل چهارم ایرانسل، باید پنج مرکز استان با حداقل پوشش جغرافیایی ۱۰ درصدی شهرهای تحت پوشش و حداقل پوشش جمعیتی پنج درصد در کشور تحت پوشش 4G قرار بگیرند.
وی اظهار داشت: درحال حاضر، سرویس نسل سوم ایرانسل در ۷۵ شهر در تمامی ۳۱ استان کشور راه اندازی شده است و همزمان با نسل ۳، فعالیت روی ارایه نسل ۴ آغاز شد که به فاصله اندکی پس از راه اندازی رسمی نسل ۳، موفق شدیم نسل ۴ اینترنت همراه را نیز برای اولین بار در کشور عرضه کنیم.

دزفولی افزود: در سال ۲۰۱۰ خدمات LTE توسط Verizon Wireless برای اولین بار در ۳۸ شهر آمریکا و با سرعت دانلود ۵ تا ۱۲ مگابیت برثانیه، در سال ۲۰۱۱، اولین شبکه LTE در کره جنوبی توسط LG U+ و SK Telecom در شهر سئول، در سال ۲۰۱۲ اولین شبکه LTE در خاورمیانه توسط Etisalat در امارات متحده عربی، در سال ۲۰۱۳، اولین شبکه نسل چهارم (LTE)در فرانسه توسط Orange و در سال۲۰۱۴ اولین شبکه نسل چهارم (LTE) در ایران توسط ایرانسل راهاندازی شدند.
وی با اشاره به اینکه LTE نسل چهارم فناوری شبکه‌های موبایل است، در مورد برخی از مهم‌ترین مزایای این فناوری گفت: پهنای باند بیشتر که امکان انتقال فابلهای حجیم‌تر و پرمحتواتر را در مدت زمان کمتری میسر می‌سازد، بهبود مدت زمان پاسخگویی شبکه که اجازه ارتباطات در لحظه را می‌دهد و بهبود عملکرد شبکه که امکان برقراری و حفظ ارتباط در حین حرکت سریع را فراهم می‌سازد، از جمله مزایای آن به شمار می‌روند.
دزفولی افزود: نسل چهارم، کیفیت متمایزی از خدمات دیتا را در اختیار کاربران قرار می دهد بطوریکه در این شبکه سرعت دانلود بین ۱۰ تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه، سرعت آپلود یک تا ۱۵ مگابیت بر ثانیه و مدت زمان پاسخگویی ۵۰ تا ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه است و دامنه کاربرد گسترده‌تری را در اختیار کاربران قرار میدهد که از جمله آنها حوزههای آموزش، حمل و نقل، خدمات مبتنی بر مکان، سرگرمی و سلامت هستند.

دزفولی درباره تاثیر اینترنت پهن باند بر شاخصهای جهانی نیز گفت: به ازای هر ۱۰ درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند ۱٫۳۸ درصد رشد در تولید ناخالص ملی و به ازای هر یک درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند ۰٫۲ درصد نرخ اشتغال افزایش می‌یابد و ۰٫۱۳ درصد افزایش در بهره‌وری تولید اتفاق می‌افتد.
وی افزود: همچنین به ازای هر ۱۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای توسعه پهن باند ۱٫۸ میلیون شغل در طول ۱۰ سال ایجاد می‌شود و ۳۰۰ میلیارد دلار صرفه اقتصادی ناشی از گسترش ضریب نفوذ اینترنت پهن باند در سال ۲۰۰۷ در آمریکا برابر ۲۲ درصد از کل صرفه اقتصادی را به دنبال داشته است و با استفاده از اینترنت پهن باند صادرات شرکت‌های تولیدی شش درصد افزایش می‌یابد و فروش شرکت‌های خدماتی ۱۰ درصد افزایش می‌یابد.
دزفولی با اشاره به گزارشهای منتشر شده از سوی بانک جهانی اعلام کرد به ازای هر ۱۰ درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند ۱٫۳۸ درصد رشد در تولید ناخالص ملی و طبق اعلام گروه تحلیلی Analysys Mason به ازای هر یک درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند ۰٫۱۳ درصد افزایش در بهره‌وری تولید اتفاق می‌افتد.

به گفته وی، در سال ۲۰۱۷ اثر پهن باند همراه بر تولید ناخالص ملی آمریکا معادل بیش از یک تریلیون دلار خواهد بود و این رقم در سال ۲۰۱۳، ۱۴۱ میلیارد دلار بوده است.
وی خاطرنشان کرد: افزایش استفاده از پهن باند منجر به تسهیل بکارگیری فرایندهای کارآمدتر در کسب و کار، معرفی خدمات و برنامه‌های کاربردی جدید و دسترسی حداکثری به منابع، مشتریان و نیروی کار میشود و نتیجه آن بهبود بهره‌وری، افزایش نوآوری و افزایش کارآیی واحدهای سازمانی میشود و بنیاد فناوری اطلاعات و نوآوری ITIF اعلام کرده است به ازای هر یک درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند ۰٫۲ درصد نرخ اشتغال افزایش مییابد و به ازای هر ۱۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای توسعه پهن باند ۱٫۸ میلیون شغل در طول ۱۰ سال ایجاد می‌شود.
دزفولی افزود: تا سال ۲۰۱۷ بیش از یک میلیون و ۳۸۸ هزار شغل جدید در اثر توسعه پهن باند همراه در آمریکا ایجاد خوهد شد که این رقم در سال ۲۰۱۳، ۳۰۴ هزار شغل بوده است و همچنین صرفه اقتصادی ناشی از گسترش ضریب نفوذ اینترنت پهن باند در سال ۲۰۰۷ در آمریکا (۲۲ درصد از کل صرفه اقتصادی) ۳۰۰ میلیارد دلار در سال بوده است.

مدیرعامل ایرانسل با اشاره به تاثیر توسعه پهنای باند بر افزایش میزان بهره‌مندی مصرف‌کنندگان گفت: در سال ۱۹۹۱ ناچار بودید برای در اختیار داشتن تمامی قابلیتها و خدماتی که امروز روی گوشی تلفن همراه خود دارید، بیش از ۳۰۵۴ دلار بپردازید.
دزفولی با اشاره به اینکه ITU اعلام کرده است با استفاده از اینترنت پهن باند شش درصد صادرات شرکتهای تولیدی و ۱۰ درصد فروش شرکتهای خدماتی افزایش می یابد، افزود: باتوجه به اطلاعات ارایه شده و براساس تجارب بینالمللی، بخشی از اهداف اقتصاد مقاومتی از جمله ایجاد تحرک، پویایی و بهبود شاخصهای کلان، توانایی مقاومت در برابر عوامل تهدیدزا، تکیه بر ظرفیتهای داخلی، رویکرد جهادی، مردم محوری، امنیت اقلام راهبردی و اساسی، کاهش وابستگی به نفت، اصلاح الگوی مصرف، فسادستیزی و دانش محوری با توسعه شبکه پهن باند محقق خواهد شد.

دزفولی، اهداف کمی شبکه ملی اطلاعات را دسترسی کاربران ایرانی به پهنای باند ۲۰ مگابیت بر ثانیه در شبکه ملی اطلاعات، پرداخت ۸۰ درصد هزینه‌ها به صورت الکترونیکی، ارایه الکترونیکی صد درصد خدمات دولت به دولت، اتصال ۶۰ درصد از خانوارها و تمامی کسب و کارها به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت تا پایان برنامه پنجم برنامه عنوان کرد.
به گفت وی، کسب رتبه دوم منطقه‌ای سرانه پهنای باند و سایر شاخص‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان برنامه، به دست آوردن سهم دو درصدی صنعت ICT در تولید ناخالص داخلی تا آخر برنامه و اتصال تمامی دستگاه‌ها به شبکه ملی را از ویژگی‌های راه‌اندازی این شبکه عنوان کرد.
دزفولی گفت: با افزایش باند پهن جهش در رشد تولید ناخالص ملی كشورتا پایان برنامه پنجم رخ خواهد داد بطوریکه باتوجه به اينكه افزایش ۱۰ درصدی در ضریب نفوذ فناوری اطلاعات باعث افزایش تولید ناخالص ملی به ميزان ۴/۱ درصد در کشورهای پیشرفته و ۲/۱ درصد در کشورهای توسعه یافته میشود، فراگیرترین و مقرون به صرفه ترین لایه دسترسی به شبکه ملی اطلاعات به وسیله شبکه اینترنت پهن باند ایرانسل فراهم میشود.

وی با اشاره به افزایش ۱۳۲ درصدی در مصرف دیتا اعلام کرد مصرف ماهیانه دیتا در آبان ماه به بیش چهار هزار ترابایت رسیده است و این میزان مصرف در قیاس با دوره قبل از بهره‌برداری در شهرهای تحت پوشش اینترنت پهن باند بیش از ۱۳۲ درصد رشد یافته است.
دزفولی افزود: سرعت انتقال داده در شبکه اینترنت پهن باند ایرانسل درحال حاضر به طور متوسط ۱۵ برابر نسل قبلی است و ۶۰ درصد از مشـتریان دیتا در ۷۵ شهر در منـاطق تحت پوشش نسل سوم قرار دارند.
 
کد مطلب: 33498
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
United States
قیمتش چی 60 برابر کاهش داشت یا نه !
محسن
feedback
Iran, Islamic Republic of
طرف سرعت ها رو با کشورهای توسعه یافته مقایسه می کنه. یکی نیست قیمت ها رو مقایسه کنه :))
حسین
feedback
Iran, Islamic Republic of
شما قیمت هارو بلدی بگی مردم بدونن ؟
ahsan
feedback
Romania
خیلی از شهرها از زمانی که صحبت 3G شدن اپراتورها به میان امد 2G را هم از دست دادن حالا اینا نمیدونم رو چه حسابی دم از 4G میزنن...
یوسف
feedback
Iran, Islamic Republic of
سرعت ۱۰ تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه؟؟ در ایران؟؟!!!.... بنده توصیه میکنم در هنگام خواندن این خبر، از قرارگرفتن در زیر سقف و دیوارهای سست پرهیز کنید..... در اثر شدت خالی بندی، امکان ریزش وجود دارد !!!!!! :-)
ali
feedback
Iran, Islamic Republic of
الان با نسل سوم همراه اول من ۸ مگابیت دانلود می کنم!
feedback
Iran, Islamic Republic of
راست میگی
محسن
feedback
Iran, Islamic Republic of
بیاید فکر کنیم با سرعت 40 مگابیت/ثانیه چطوری شارژ باید مصرف کنید. طبق تعرفه وزارت ارتباطات و رگولاتوری، کیلوبایتی 2 ریال قیمت اینترنت موبایل هست که به عبارتی در یک ثانیه اگر 40 مگابیت دانلود کنید میشه 40000 کیلوبیت که به حساب کیلوبایتی 2 ریال در ثانیه باید بیشتر از 8 هزارتومان به ایرانسل پرداخت کنید.

حالا اگر طرح بزنید. طرح یک روزه 150 مگابایت ایرانسل قیمتش 1000 تومان هست که خب به صرفه تره. اما با این سرعت شما نه یک روز. بلکه فقط 3 ثانیه می تونید ازش استفاده کنید :))

نتیجه: نسل چهارم چیز خوبیه اگرچه مال 2011 هست اما قبل از حتی نسل سوم باید قیمت اینترنت و خدمات بر پایه IP ارزون بشه جناب دزفولی عزیز. وگرنه مفت نمی ارزه کارهای شما.
حسین
feedback
Iran, Islamic Republic of
شما دیگه چه آدمایی هستید چقدر نا سپاس! تا حالا دنبال این بودید 128 تتونو 256 کنید! حالا که 20 مگابیت اومده انقد قور میزنید! به خدا واگذار میکنمتون.
feedback
United States
Way to go Irancell
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ