کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

باتری موبایلتان را نجات دهید

خبرگزاری ايسنا , 24 آذر 1393 ساعت 10:15

ایتنا- گوشی محبوبتان هم گاهی با خالی شدن شارژ باتری می‌تواند شمارا عصبانی کند!




تلفن‌های همراه هوشمند بزرگترین دستاورد تکنولوژی بیست سال اخیر به حساب می‌آیند اما این تکنولوژی محبوب هم با مشکل شارژ کردن باتری درگیر است.


به گزارش ایتنا از ایسنا، اگر یکی از کاربران همیشگی تلفن‌های هوشمند هستید تا به حال حتما با مشکل تمام شدن شارژ تلفن پیش از انجام آخرین کارهایتان مواجه شده‌اید.

کمپانی‌های بزرگی مانند سامسونگ ثابت کرده‌اند که اگر تعدادی از برنامه های موبایل را غیر فعال کنید می‌توانید بهره بیشتری از شارژ تلفن‌همراهتان ببرید. بناراین حالت فوق‌العاده صرفه‌جویی باتری به موبایل اجازه می‌دهد که تا ۲۴ ساعت با تنها ۱۰ درصد شارژ روشن بماند.

حالت فوق‌العاده صرفه‌جویی در باتری با به تعویق انداختن دانلودها، سیاه و سفید کردن صفحه نمایش و کم کردن تعداد اپلیکیشن‌های باز میزان مصرف باتری موبایل را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

وب‌سایت digitalspy به کاربران تلفن‌های هوشمند پیشنهاد می‌کند که اگر تلفن‌همراهشان یکی از مدل‌های سامسونگ نیست که حالت صرفه جویی باتری فوق‌العاده روی آن نصب شده باشد، از راه‌های دیگری برای حفظ باتری موبایل در مواقع ضروری استفاده کنند.

۱. صفحه نمایش: واقعیت تلخ این است که صفحه نمایش موبایل بیشترین حجم باتری را مصرف می‌کند. بنابراین اگر باتری تلفن همراهتان رو به اتمام است یکی از بهترین کارها برای حفظ باقی مانده باتری این است که صفحه نمایش تلفن را مگر در مواقع ضروری روشن نکنید.

اما اگر مجبورید کمی بیشتر صفحه نمایش را روشن نگه داشته و برخی کارها را انجام دهید مطمئن شوید که حالت تنظیم اتوماتیک نور صفحه نمایش خاموش است و صفحه در کم‌نورترین حالت ممکن تنظیم شده است. در شبها نیز کمترین نور صفحه نمایش برای دیدن آیکون‌های صفحه کافی است اما اگر اصلا از صفحه نمایش استفاده نکنید می‌توانید تا حد زیادی از هدر رفتن باتری باقی مانده جلوگیری کنید.

۲. دریافت داده‌ها را متوقف کنید: اگر مجبور هستید که بیشترین استفاده را از باتری موبایلتان داشته باشید، خاموش کردن وای‌فای و یا اینترنت 4G/3G یکی از بهترین راهها است. این منبع ارتباطی دریافت داده دومین کاربری تلفن‌های هوشمند است که می‌تواند بیشترین میزان باتری را مصرف کند. اگر جریان اتصال به اینترنت را قطع نمی‌کنید، حداقل برنامه‌هایی مانند فیسبوک، توییتر و برنامه چک کردن ایمیل و دریافت ایمیل‌های جدید را متوقف کنید.

اگر دسترسی به اطلاعات جدید از طریق اینترنت امری ضروری به حساب می‌آید می‌توانید اینترنت را روشن کرده و برنامه‌هایتان را چک کنید و سپس بلافاصله آن را خاموش کنید. خاموش و روشن کردن سیستم دریافت داده نسبت به روشن گذاشتن مداوم آن انژی کمتری مصرف می‌کند.

۳. ایمیل‌ها باتری زیادی صرف می‌کنند: بسیاری از کاربران تلفن همراه دو یا سه ایمیل آدرس را با تلفن هوشمندشان هم‌خوان می‌کنند تا موبایل به محض اتصال به اینترنت ایمیل‌های جدید را چک کند. این چک کردن مداوم حساب هر آدرس ایمیل می‌تواند حجک باتری زیادی را مصرف کند.
بنابراین اگر به دنبال صرفه‌جویی در میزان مصرف باتری هستید، بهتر است گزینه چک کردن خودکار ایمیل‌های همخوان شده با تلفن همراه را غیرفعال کنید و هر کدام از حساب‌های ایمیل را در صورت احتیاج به صورت غیراتوماتیک و دستی چک کنید.

۴. GPS و بلوتوث: با به وجود آمدن هندست‌های مدرن که با بلوتوث کار می‌کنند یا ورود ساعت‌های هوشمند ممکن است روشن نگه داشتن بلوتوث موبایل امری ضروری به حساب بیاید اما GPS می‌تواند عمر باتری موبایل را به طور کلی کاهش دهد و تنها راه حل آن خاموش کردن GPS است.

برای مثال اگر تنها برنامه باز روی تلفن همراه شما «نقشه گوگل» باشد همین یک برنامه کافی است تا در مدت زمان کوتاهی باتری موبایل را به سطح اخطار برساند. اگرچه گزینه‌های دیگری به جز خاموش کردن GPS نیز وجود دارد مثلا می‌توان حداقل مکان یاب موبایل را خاموش کرد تا انزژی کمتری مصرف شود که در این صورت نیز استفاده از تمام کارایی‌های GPS امکان پذیر نیست.

۵. در طول شب موبایل را خاموش کنید:‌ هر موبایل اندرویدی که شب‌ها روشن بماند، می‌تواند انرژ زیادی را صرف چک کردن برنامه‌هایی کند که باتری زیادی را از بین می‌برد. بنابراین اگر در سفر هستید و به شارژر تلفن یا پریز برق دسترسی ندارید بهترین راه این است که تلفن همراه هوشمندتان را در طول شب خاموش نگه دارید.

اگر در نهایت تمام راه‌های بالا شکست خورد، دو راه حل نهایی وجود دارد که می‌توانید همیشه از آن استفاده کنید. اگر موبایلتان از مدل‌هایی است که باتری قابل تعویض دارد، یک باتری یدکی همراه خودتان داشته باشید و یا اینکه از شارژر‌های قابل حملی که خودشان با باتری کار می‌کنند برای شارژ کردن تلفن‌های همراه استفاده کنید.


کد مطلب: 33664

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/33664/باتری-موبایلتان-نجات-دهید

ايتنا
  https://www.itna.ir