گامهای ضروری دولتها برای جلوگیری از جرائم اینترنتی
ایتنا- دولتها نیازمند راهکارهایی برای مبارزه با جرائمی هستند که فعالیت کاربران را به مخاطره میکشد.
دولتها نیازمند راهکارهایی برای مبارزه با جرائمی هستند که فعالیت کاربران را به مخاطره میکشد اما چگونه میتوان از وقوع جرائم اینترنتی جلوگیری کرد.
به گزارش ایتنا از مهر، در سالهای اخیر، جرائم اینترنتی تبدیل به یکی از معضلات مهمی شدهاند که دولتهای مختلف با آن دست به گریبان هستند.
اما چگونه میتوان از وقوع جرائم اینترنتی جلوگیری کرد؟ با رعایت قوانینی میتوان از وقوع انواع جرائم و تهدیدهای اینترنتی در جوامع جلوگیری کرد.
این قوانین در زمینه مبارزه با انواع جرائم کامپیوتری و اینترنتی بوده که فعالیت کاربران را در فضای مجازی به مخاطره میاندازد.
فشارهای بین المللی: کشوری که قوانین امنیتی فضاهای اینترنتی را رعایت نکرده و مستقیما یا به واسطه افرادی به فضای مجازی ملل دیگر تجاوز میکند باید توسط جامعه بین المللی تحریم شود.
شناسایی مجرمان: دستگیری مجرمان اینترنتی با کمک منابع مختلف.
دستگیری سریعتر مجرمان: شامل طیف وسیعی از اقداماتی است که برای جلوگیری از جرم یا دستگیری جنایتکاران و مجرمان اینترنتی اعمال میشود.
از جمله محکوم کردن مجرمان یا افزایش سرعت در اعمال مجازات در ازای اعمال مجرمانهای که توسط مجرم صورت گرفته است.
آموزشهای اخلاقی: افزودن موضوعاتی در خصوص امنیت فضای سایبری و کامپیوتری به کتب آموزشی مدارس توسط آموزش و پرورش کشورها به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی که در آینده با آن روبرو خواهیم شد زیرا مزایای این روش در دراز مدت مشخص میشود.
ایجاد فرصتهایی برای بهبود کشورهای در حال توسعه: آموزش یا ایجاد مشاغلی که از جرائم اینترنتی جلوگیری کنند.
پیش بینی و پیشگیری: پیش بینی احتمال به وقوع پیوستن یک مشکل یا جرم اینترنتی برای پیشگیری از آن نیز میتواند سودمند باشد.
لازم به ذکر است از این قوانین میتوان به عنوان گامهای اساسی برای جلوگیری از جرائم فضای سایبری نیز یاد کرد.
در ادامه این بیانیه آمده است:« روند به نتیجه رسیدن این فرآیندها به طور حتم زمان بر خواهد بود اما نتایج مثبت آن در آینده میتواند تاثیرات شگرفی را بر نحوه جلوگیری از جرائم سایبری داشته باشد.»