نگرانی از تاثیرات منفی دستگاه واقعیت افزوده مایکروسافت بر سلامت انسان
ایتنا- برخی معتقدند هدست هولولنز مایکروسافت سلامت روانی انسانها را به خطر میاندازد.
برخی صاحب نظران معتقدند هدست هولولنز مایکروسافت از ایمنی کافی برخوردار نیست و با غرق کردن انسانها در دنیای مجازی سه بعدی سلامت روانیشان را به خطر میاندازد.
به گزارش ایتنا از فارس، مایکروسافت در آینده نزدیک هدستی را عرضه میکند که با قراردادن آن بر روی سر میتوان واقعیت ارزش افزوده را به محیط اطراف اضافه کرد.
اما مدیر عامل شرکت Magic Leap که در همین زمینه فعالیت میکند نگران است که استفاده مداوم از چنین دستگاهی برای سلامت انسانها خطرناک باشد و آنها دیگر قادر به تشخیص دادن واقعیت از امور مجازی نباشند.
به گفته وی هولولنز از یک سیستم دریافت داده استفاده میکند که قادر به ایجاد هماهنگی کامل میان مغزو چشمهای انسان نیست و لذا ممکن است تاثیرات آن بر روی مغز انسان دائمی باشد.
لذا اگر کاربری با استفاده از هولولنز یک فیل را در میان دستان خود قرار دهد ممکن است حتی بعد از برداشتن هولولنز از سر خود کماکان تصور کند آن فیل در بین دستانش قرار دارد و تداوم چنین مشکلاتی اختلالات روانی خطرناکی برای افراد ایجاد میکند.
رونی آبوویتز مدیر عامل Magic Leap میگوید باید از استفاده از چنین هدستهایی و نمونههای مشابه آنها جدا خودداری کرد و در انتظار عرضه نمونههای پیشرفتهتری ماند که فعالیت ذهن را در تماس با محیط واقعی مختل نکنند.
وی مدعی شد این شرکت نوپا در تلاش برای ابداع سیستم خاص واقعیت افزوده خود است که پس از خلق اشیای سه بعدی آنها را به طور استاندارد به صحنه پیش روی کاربر اضافه میکند.
ابزار خاص طراحی شده توسط مجیک لیپ از فناوری دیجیتال ویژهای به منظور خلق تصاویر سه بعدی بهره میبرد که به بیولوژی انسان و سیستم ارتباطی چشم و مغز انسان احترام میگذارد.
مجیک لیپ به این منظور ۶۰۰ میلیون دلار هزینه خواهد کرد که بخشی از آن از سوی گوگل تامین میشود.
همین مساله باعث شده برخی صاحب نظران تبلیغات منفی این شرکت در مورد هولولنز را بخشی از رقابت دیرینه مایکروسافت و گوگل تلقی کنند.