ایتنا- براساس امضای فرمان جدید آمریکا کشورهایی که در حملات سایبری علیه آمریکا شرکت میکنند مشمول تحریم میشوند.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه هفته گذشته فرمان اجرایی را امضا کرد که به وزارت خزانه داری این کشور امکان میدهد نهادها و کشورهای مسئول اجرای حملات سایبری بر ضد آمریکا را تحریم کنند.
به گزارش ایتنا از فارس، با امضای این فرمان افراد، سازمانها و کشورهایی که در حملات سایبری علیه منافع آمریکا دخالت داشته باشند مشمول تحریمهای مختلفی قرار میگیرند.
البته وزارت خزانه داری برای اجرای این تحریمها باید ابتدا با وزارت خارجه و دادستانی کل این کشور هماهنگی به عمل آورد.
اوباما پس از امضای این فرمان تصریح کرده که " آنهایی که با خسارت زدن به زیرساختهای آمریکا، مختل کردن یا کنترل شبکههای رایانهای، سرقت اسرار تجاری شرکتهای آمریکایی یا اطلاعات شخصی شهروندان این کشور برای کسب سود شخصی، تهدیداتی مهم برای امنیت یا اقتصاد این کشور به وجود میآورند " هدف این تحریمها خواهند بود.
کارشناسان معتقدند سال ۲۰۱۴ از نظر تنوع و شدت حملات سایبری نقطه عطفی بیسابقه محسوب میشود، زیرا در این سال شاهد هک شدن اطلاعات میلیونها شهروند و شرکت و نهاد دولتی مانند وزارت خارجه، کشور و بازرگانی و دفاع آمریکا، شرکت سونی، خدمات آیکلود شرکت اپل، دهها بانک مشهور و ... بودیم.
اگر چه تنها دو مورد از این حملات تاثیر مستقیمی بر دولت ایالات متحده داشت، اما بسیاری از آنها شرکتهای بزرگ تجاری را دچار مشکل کرد و میلیاردها دلار خسارت وارد کرد.
این وضعیت باعث شده عدهای از کارشناسان تصریح کنند که در صورت وقوع جنگ جهانی سوم به طور قطع بخش عمدهای از آن در فضای مجازی جریان خواهد یافت و لذا کسب آمادگی برای مقابله با چنین روندی ضروری است.
آنان صدور فرمان اجرایی اخیر اوباما را اولین گام برای جلوگیری از "وقوع حمله پرل هاربر مجازی" دانستهاند.