۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۴

هشدار پليس فتا به كاربران اينترنت

براي موبايلتان کد رمز بگذارید
ایتنا- بالا بردن امنیت خوددر دنیای مجازی و البته در استفاده از موبایلتان، لازمه دنیای فناوری امروز است.
هشدار پليس فتا به كاربران اينترنت


با گسترش روزافزون استفاده از اينترنت، سارقان و كلاهبرداران سايبري به دنبال دريافت اطلاعات شخصي مردم و سوء‌استفاده از آن هستند از این‌رو کاربران باید با نکاتی برای بالابردن ایمنی در این فضا، آشنا شوند.


به گزارش ایتنا از مهر، امروزه امنيت در فضاي مجازي با توجه به رشد تکنولوژي، تجارت الکترونيک و بسياري از خدمات و امکاناتيکه در دنياي مجازي فراهم شده بیش از پيش اهميت پيدا کرده است؛ فروشگاه‌ها، خبرگزاري‌ها، آموزش‌هاي الکترونيک، ارتباط با ديگران، نشر عقايد و افکار و … همه در اينترنت قرار گرفته است؛ حال با گسترش اين فضا و با توجه به حجم وسيع استفاده اقشار مختلف جامعه از بسترهاي ايجاد شده در فضاي مجازي، افراد فرصت طلب و کلاهبردار نيز از اين فضا و فرصت بدست آمده غافل نشده و به دنبال دريافت اطلاعات شخصي و بانکي مردم و سوء استفاده از آن هستند.

با اين شرايط و اهميت امنيت آنلاين، پليس فتا نکاتي جهت بالا بردن ايمني در فضاي مجازي ارائه کرده است؛

- نصب و استفاده از يک آنتي ويروس خوب بر روي کامپيوترها و موبايلتان و بروزرساني مرتب آن.

- اگر از کارت بانکي خود براي خريد استفاده مي کنيد، حتمآ رمز ورود آن را تغيير دهيد و به صورت مرتب صورت حساب‌هايتان را كنترل کنيد.

- بررسي و انجام تنظيمات حريم خصوصي مخصوصآ در شبکه‌هاي اجتماعي و محدود کردن اشخاصي که قادر به مشاهده اطلاعات شخصي شما هستند.

- تغيير کلمات عبور حساب هاي کاربري که در وب‌سايت ها داريد و استفاده از کلمات عبور با حداقل ۱۰ کاراکتر که در آنها از حروف کوچک و بزرگ، اعداد و کاراکترهاي خاص استفاده شده باشد.

- مراقب ايميل‌هاي فيشينگ باشيد و هر ايميلي را باز نکنيد، زيرا اطلاعات و هويت شما به سادگي سرقت مي شود.

- قبل از اينکه چيزي را به اشتراک بگذاريد و يا با فشار کليد اينتر ارسال کنيد خوب فکر کنيد که آيا حاوي اطلاعات شخصي و محرمانه است يا خير!؟

- هنگام خريدهاي آنلاين مراقب باشيد که چگونه پول پرداخت مي‌کنيد (استفاده از واريز هاي بانکي و يا حواله براي خريدهاي آنلاين توصيه نمي شود و اگر نياز به بازگشت پول باشد، كار دشواري است.)

- بر روي گوشي موبايل خود کد رمز تعريف کنيد تا هر وقت پس از مدتي استفاده نکرديد موبايل قفل شود.

- اگر در خانه فرزندي داريد که از اينترنت استفاده مي کند، به سادگي مي‌توانيد با نرم افزارها و ابزارهاي کنترل و مديريت والدين بر فرزندان بر فعاليت آنها نظارت داشته باشيد.

پليس فتاي از کاربران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف و موارد مشکوک در فضاي سايبر نظير کلاهبرداري هاي اينترنتي، جعل عنوان، وبسايت هاي جعلي، سايت‌هايي با محتواي مجرمانه و مغاير با شئونات اسلامي مراتب را با ارائه مستندات مربوطه از طريق سايت اين پليس به آدرس Cyberpolice.ir گزارش کنند.
کد مطلب: 35826
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ