۰
plusresetminus
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۱۳

معرفی و مقایسه چند شبیه‌ساز اندروید برای PC

ایتنا- اندورید، این سیستم عامل محبوب، از گوشی‌های پایین‌رده تا هوشمندترین‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهد.


اندروید محبوب‌ترین سیستم‌عامل موبایل است که حجم عظیمی از گوشی‌های هوشمند پایین رده تا پرچم‌دار را پوشش می‌دهد.


نکته خوب در مورد این سیستم‌عامل این است که چندین شبیه‌ساز اندروید وجود دارد که به واسطه آن‌ها می‌توان از این سیستم عامل ‌روی محبوب‌ترین سیستم‌عامل دسکتاپ یعنی ویندوز نیز بهره برد.

در نتیجه می‌توان به سادگی همه بازی‌ها و برنامه‌های محبوب اندروید را از روی PC اجرا کرد.


اندروید محبوب‌ترین سیستم‌عامل موبایل است که حجم عظیمی از گوشی‌های هوشمند پایین رده تا پرچم‌دار را پوشش می‌دهد.

نکته خوب در مورد این سیستم‌عامل این است که چندین شبیه‌ساز اندروید وجود دارد که به واسطه آن‌ها می‌توان از این سیستم‌عامل ‌روی محبوب‌ترین سیستم‌عامل دسکتاپ یعنی ویندوز نیز بهره برد.

در نتیجه می‌توان به سادگی همه بازی‌ها و برنامه‌های محبوب اندروید را از روی PC اجرا کرد.

چندین شبیه‌ساز رایگان سیستم‌عامل اندروید برای PC و ویندوز وجود دارد؛ اما تعداد کمی از آنها می‌توانند نیاز کاربران را به خوبی و سادگی پاسخگو باشند.

ما در اینجا فهرستی از این شبیه‌ساز‌های رایگان اندروید را معرفی می‌کنیم.


۱- Bluestacks
این شبیه‌ساز یکی از معروف‌ترین نمونه‌ها برای اندروید است که این شهرت بیش از همه، ناشی از فرایند نصب ساده آن و پشتیبانی از APK‌های ثانویه است.

این شبیه‌ساز گستر‌ه وسیعی از نرم‌افزارهای اندروید را پشتیبانی می‌کند و اگر به دنبال یک شبیه‌ساز مطمئن برای نصب بازی‌ها و App‌ها اندروید هستید، اولین گزینه است.


این نرم‌افزار از طریق یک فایل Install ‌روی ویندوز نصب می‌شود و مانند برخی نمونه‌ها، نیازی به شبیه‌ساز‌های ثانویه ندارد؛ هرچند واسط کاربری این نرم‌افزار چندان شبیه به هیچ یک از دستگاه‌های اندروید موجود در بازار نیست، ولی یکی از بهینه‌ترین ابزار‌ها به ویژه برای بازی‌های اندروید است.

به اینجا مراجعه کنید (محدودیت دسترسی برای IP ایران)


۲ – Andy
Andy OS نیز یکی از بهترین نمونه‌های شبیه‌ساز اندروید است که بر خلاف سایر نمونه‌ها از امکاناتی نظیر صفحات لمسی نیز پشتیبانی می‌کند.

البته برای استفاده از این ابزار، نیاز به نصب Virtualbox است. روند نصب کمی زمان‌بر است و بعد از نصب نیاز به راه اندازی مجدد سیستم.



یکی از بهترین نکات در مورد این نرم‌افزار این است که کاملا شبیه به یک دستگاه اندروید بازنمایی شده و همچنین از نسخه اندروید ۴. ۴ یا کیت کت بهره‌مند است.

همچنین قابلیت ریموت کردن گوشی اندروید بر روی Andy OS نیز از دیگر نکات جالب این ابزار است.

به اینجا مراجعه کنید


۳ – Genymotion
اگر به دنبال یک تجربه کامل و بی‌نقص از اندروید هستید، Genymotion گزینه مورد نظر شماست.

البته این نرم‌افزار نیاز به ایجاد یک حساب کاربری و فعال‌سازی آن دارد. همانند Andy این شبیه‌ساز نیز از VirtualBox استفاده می‌کند.


نکته خوب این ابزار این است که به شما اجازه شبیه‌سازی محیط اندروید با استفاده از انتخاب از بین گروهی از دستگاه‌های واقعی اندرویدی را می‌دهد؛ برای نمونه، اگر HTC ONE را به عنوان دستگاه مورد نظر خود انتخاب کنید، از شباهت فراوان و حتی در جزئیات این شبیه‌سازی متعجب خواهید شد.

نکته دیگر آنکه استفاده از معماری x86 این شبیه‌ساز را بسیار سریع‌تر از Bluestacks ساخته است.

به اینجا مراجعه کنید.


۴ – Windows Android
همانگونه که از نام آن پیداست این شبیه‌ساز به شدت برای ویندوز بهینه‌سازی شده و فرایند نصب آن بسیار ساده است و این امر که بر روی کرنل ویندوز اجرا می‌شود، این اطمینان را به همراه دارد که با سرعت بالا و بدون هنگ و فریز عمل می‌کند.

نکته جالب اینجاست که این شبیه‌ساز با تغییر اندازه پنجره، بهترین واسط کاربری را برای شما انتخاب می‌کند و همچنین می‌توانید با این ابزار از گوشی موبایل خود به عنوان کنترل کننده در بازی‌ها استفاده کنید.


این نمونه یکی از بهترین صفحات Home را در میان شبیه‌ساز‌ها داراست و واسط کاربری برای استفاده بر روی PC به شدت بهینه شده‌ و بهتر از همه همانگونه که ذکر شد، این شبیه‌ساز سریع و بدون فریز و کرش است.

به اینجا مراجعه کنید.


همانگونه که می‌بینید، انتخاب یکی از این شبیه‌ساز‌ها از بین دیگران مشکل است و هر یک نقاط قوت و ضعف خود را دارند. بیشتر کاربران از Bluestacks استفاده می‌کنند که دلیل این امر پیش از این گفته شد؛ اما با توجه به نیاز هر کاربر، می‌توان گفت ‌یکی از شبیه‌ساز‌های فوق می‌تواند شبیه ساز مورد نظر شما باشد.

منبع : تابناک
کد مطلب: 35902
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ