۵
۰
plusresetminus
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۸
انتقاد مجدد وزیر ارتباطات

مخابرات برای جبران زیان نباید دست در جیب مردم کند

ایتنا - وزیر ارتباطات: قرار نیست انحصار دولت بر مخابرات شکسته شده و انحصار دیگری حاکم شود.
مخابرات برای جبران زیان نباید دست در جیب مردم کند


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هرگونه برخورد جناحی و سیاسی با شرکت مخابرات ایران را رد کرد و گفت: اگر مخابرات بسته توسعه‌ای ارائه کند در هیئت دولت از درخواست افرایش تعرفه از سوی این شرکت دفاع خواهیم کرد.


به گزارش ایتنا از ایرنا، محمود واعظی در حاشیه برگزاری پنجمین جشنواره فاوا در جمع خبرنگاران، ادعای شرکت مخابرات مبنی بر زیانده بودن این شرکت را مربوط به شیوه مدیریت دولتی حاکم در این شرکت دانست و گفت: وزارت ارتباطات نیز در بخش‌هایی متضرر بوده اما با چابک‌سازی، کاهش نیروها و تغییر سیاست‌ها سال گذشته به سوددهی رسید.
وی با تاکید بر اینکه نبایستی برای جبران تمام زیان‌ها دست در جیب مردم و باید مقداری مدیریت‌ها را اصلاح کرد، گفت: شرکت مخابرات با همکدسازی تلفن آبونمان را از ۳۰ تومان به ۹۰۰ تومان افزایش داده است و برای هرخط تلفن ۸۷۰ تومان به قبوض مردم اضافه کرد.

واعظی در خصوص قصد دولت برای پس گرفتن سیم مسی از شرکت مخابرات، با تاکید براینکه، یکی از دلائل اصلی واگذاری شرکت مخابرات خروج از انحصار به منظور ایجاد یک فضای رقابتی بوده است، افزود: هنگام واگذاری شرکت مخابرات همزمان برای سیم‌های مسی، داکت‌ها و آنچه در طول ۵۰ سال گذشته در زیر زمین ایجاد شده بود تصمیم لازم اتخاذ نشد و تعین تکلیف صورت نگرفته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: پیشنهاد ما ایجاد فضای رقابتی است و اینکه تمام شرکت‌های خصوصی بتوانند از این امکانات استفاده کنند.

واعظی در پرسش به این سوال که آیا تلاش مخابرات برای افزایش تعرفه‌های تلفن ثابت نوعی زیاده‌خواهی محسوب نمی‌شود، گفت: همانطور که پیش از این نیز اعلام کرده‌ایم این موضوع بستگی به هدف مخابرات دارد و اگر خدمات این شرکت توسعه‌ای بوده و در خدمت مردم قرار گیرد ما ممکن است بتوانیم تعرفه‌ها را مورد بررسی مجدد قرار دهیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه قرار نیست انحصار دولت بر مخابرات شکسته شده و انحصار دیگری حاکم شود، افزود: در گذشته نیز اعلام کرده‌ایم که به دنبال این نیستیم که مخابرات به دولت بازگردانده شود.

واعظی افزود: وزارت ارتباطات به دنبال اصلاح روند خصوصی‌سازی در شرکت مخابرات ایران است و مطالعات همکاران ما گویای آن است که در کشورهای مختلف واگذاری مخابرات به این صورت بوده که کابل‌ها و ابزارهای زیرزمینی که نمی‌توان برای دسترسی به آنها هر روز خیابان ها را کند در اختیار تنها یک بخش خاص قرار ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: نظر وزارت ارتباطات این است که اختیار این بخش‌ها نه بر عهده دولت بلکه برعهده کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های مختلف فعال در این حوزه قرار گیرد.

واعظی با بیان اینکه مشکلات مخابرات بایستی از طریق مدیران و دست‌اندرکاران این شرکت رفع شود، تصریح کرد: در صورتی که شرکت مخابرات برای آینده خود برنامه توسعه نداشته باشد و با توجه به اینکه تکنولوژی روز به روز در حال تغییر است، به طور قطع شرکت‌های دیگر جایگزین شرکت مخابرات خواهند شد.
 
کد مطلب: 36110
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
United States
نباید پول توسعه ازجیب ما پرداخت بشه مخابرات باید سهامش رو بفروشه !
feedback
Iran, Islamic Republic of
وقتی سکان مخابرات رو بدین دست یه ... همین میشه!
feedback
Iran, Islamic Republic of
مخابرات رو برگردونید. خصوصی سازی وقتی امکان رقابت نیست انحصار ایجاد میکنه. اگر دو سه تا شرکت که قدرت رقابت با مخابرات داشتند موجود بود خصوصی سازی معنی پیدا میکرد، اما حالا که تمام زیرساخت مخابراتی کشور رو در دست داره برای خودش امپراتوری راه انداخته.
feedback
Iran, Islamic Republic of
من زیاد اهل دانلود بازی و فیلم و غیره نیستم. معمولا فقط مطالعه میکنم. هر برنامه ای هم روی سیستم نصب میکنم اپدیت خودکارش رو غیر فعال میکنم. سالها هم از اینترنت شرکت های دیگه استفاده کردم و همیشه 2 گیگ برای یه ماهم کافی بود. حالا حجم اینترنت مخابرات به طرز فوق العاده مشکوکی کم میشه و ادم مجبور میشه بارها در طول ماه حجم اضافه بخره. نمیدونم حجم مصرفی رو چطور محاسبه میکنند اما کاسه ای زیر نیم کاسشون هست. و کارشون مصداق دزدی است.
feedback
Iran, Islamic Republic of
همش حرف...
این امپراطوری مخابرات باید نابود شود.
تا کی دزدی و دیکتاتوری.